Şimdi Ara

3. Seneye Kalınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sıralamam büyük ihtimalle 35-40k arası gelecek. Bu sene mezundum baya öne çektim aslında ama en kötü Yıldız Teknik Bilgisayar veya Hacettepe Bilgisayar istiyordum ama maalesef tutmayacak. 3. senesi olanlar tecrübelerini paylaşabilir mi=?



  • Üzerinde daha bir yük olur yarının ne olacağı belli değil sistemde stabil değil her şeyi düşün stresi 2 Kat yaşarsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bilmiyorum hocam ya tyt 80-90 arası rahat gelir fakat ayt mat denemeleinde 30-33 arası biri yapan olarak aytde 20-25 arası gelecek. Bu kadar yükü 1 sene daha kaldırabilir miyim bilmiyorum
  • hocam ben de 10-15k civarı istiyordum matematiğim 35+ idi bu sınavda kötü yaptım ve geçen seneye göre 29k geliyor. Ben 12yim ancak çok takıntılı birisi olduğum için sana bir şey demek istiyorum. Bak bu sınavda ne kadar çalışırsan çalış o gün şanssızsan hiçbir şey garanti değil, girdiğim okul resmen rezaletti perdeler yoktu saatler geriydi, başka sınıfta giren arkadaşımın sınavda saati bozulmuş çocuklar 30dk var sanıyormuş sonra birden hoca 5dk kaldı demiş kimse saatin sınav esnasında bozulduğunu söylememiş. Yani bunu niye anlatıyorum çünkü okul miladını doldurmuş bitmiş rezalet çöp sıralar kırık altına mendil koyarak sınava girdiğimiz bir okuldu. Bunların da kötüsü var. Her şey bilgi ölçmüyor. 3 sene girmişsin elimden gelen budur deyip geç git. Türkiye gibi bir ülkede yaşıyoruz burada kaybettiğimiz her bir sene değerli. Ben de yediremiyorum kendime bu sıralamaları ancak ne yapayım böyle geldi işte kabullendim. Eğer olur da geçen seneden bile kötü gelirse sıralamalar belki o zaman mezuna kalacağım ben de. Kendini dinlemeni tavsiye ediyorum sana o sıralamalar açıklandığı an araştır güzel bir şeyler illa ki bulursun. Nerelerden mezun olup nerelerde yüksek maaşlarla çalışanlar var. Her şey kendinde bitiyor. Bu sınav bazı insanlara göre ölçücü olamıyor maalesef, zorlamamak gerek




  • İnsan yediremiyor hocam gerçekten. AYT'de 9 tane çözebileceğim soruyu yapamamışım.
  • Bende dusunuyorum hocam . Gecen seneden iyi yapariz diye dusunuyorduk son zamanlarda kafam cok doluydu sinavda birsey yapamadim . Gecen seneyi 2.5 3 katina cikardim. 100k iken simdi 270k civari bekliyorum öyle diyim . Moralimi cok bozdu bu olay.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ups
  • Ben kalacağım hocam. İlk senemde 43 k yapmıştım. Bu sene 20-30 k arası gelecek gibi. Hedefim tıp. Başka bir bölüm okursan mutlu olabileceğimi düşünmüyorum. Seneye ilk 20 k ya girip tıp fakültesine yerleşeceğim inşallah.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.