Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.782
Cevap
19
Favori
256.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çok az shift mekaniklerinde bir open world nfs gelirse tadından yenmez.
  • Underground 2 yi remake yap Otur Balini kaymagini ye EA

    Daha ne dyim sana yillarca Underground 2 tarzi oyun goremedik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IFrostbite I kullanıcısına yanıt
    Most wanted 2'nin ilk konsepti harikaydı, bu konsepti alıp burnout çakması yapan EA'dir.

    https://youtu.be/moTnSY2gekQ

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala deniliyor ki Underground 2...

    Bitti o bitti. Şimdi açın onu size yavan gelecek, o zaman o furya tuttu, oyun da güzel oldu, ama şimdi tekrar ederse eski etkisi olmayacak sizler üzerinde de.

    Forza Horizon gibi yapabilse, Test Drive 2 gibi yapabilse, bunların üzerine koyabilse, işi bitirir. Hatta biri demiş ki, yapacağı format Midnight Club'tır. Kesinlikle katılıyorum.

    Crew2 bile NFS'lerden daha iyi moda geçti şu anda. Niye, bi değişiklik var, bişeyler var.

    Forza Horizon niye bunlara göre başarılı, oyun arcade olmasına rağmen istendiğinde sürüş simülasyona yakın hale gelebiliyor. Keyif veriyor. Yarışlar şunlar bunlar keyifli.

    EA bugüne kadar "çoluk çocuğa" hitap etmeyi seçti çoğu NFS ile. Aynı şekilde devam ederse yine beğenmeyeceğimiz bi oyun çıkar. Çizgiyi değiştirirse ne ala. Ama biliyorsunuz, para işleri bu işler. Çoluk çocuk kitlede ışığı görürse, yine oraya yönelecek.

    Tereddütsüz...




  • Bu saatten sonra ne yapilirsa yapilsin işi bitmis bi seri..en azindan benim acimdan..3 5 satisi varsa da eskinin hatirinadir..

    Ayaga kalkmasi icin de oldukca teferruatli bi calisma yapmalari gerekir..oyle al kopyala bir underground koy gitsin tutmaz..aksi olsa 40 kere ea yapardi...bu yuzden saglam ve akici bir senaryo, bolca modifikasyon secenegi ve yiginla arac vs. yonleri olmali.. buna da ea nin butce ayiracagini hic mi hic zannetmiyorum..en fazla hot pursuit cikar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NFS ne yazıkki bitti artık. Son Payback oynadım iyi tamam güzeldi de oynuyorsun hikaye bitiyor sonra az daha rekor geliştirmeleri yapayım diyosun sonra sıkıyor.
    Ya zamanında bize öyle geliyordu zamandan ötürü yada gerçekten çok güzeldi Most Wanted. Payback’de güzeldi bence hikaye olarak ama Most Wanted öyle bir etki yarattıki her çıkan oyunda beklenti yüksek oluyor Taaa o zamanlardan beri.
    Yani ne yaparlarsa yapsınlar oyun çıkıyor alıyorsun hikaye bitiyor atıyorsun kenara, online kısmında çok büyük değişime giderlerse belki popülaritesi uzun sürebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direksiyon desteği varsa kokpit var demektir. Bu sefer sağlam dinamikli gelse de oynasak adam gibi.
  • Payback aşırı arcade idi oyunu bitir koy dursun serbestçe dolasmak hic zevk vermiyordu.Yap forza gibi the crew 2 gibi en azından iki tur atalım vakit öldürelim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Myres kullanıcısına yanıt
    E3`e de katılmadılar, pek Ghost Studio`dan ümidim yok ama Need for Speed`in 25. yılı olduğu için gerçekten sağlam bir oyun çıkarabilirler. Umarım sağlam bir oyun olduğundan ses getirsin diye E3`e katılmamışlardır.
  • Reddit`te sızdırılan bilgiye göre Need for Speed 2019`un ilk trailer`ı bu ay içinde yayınlanacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTSFC -- 2 Temmuz 2019; 14:47:14 >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    sızıntı değil bekleniyordu çevirilen yazıda haziran ayında bilgi beklemeyin diyorlardı
  • Yazıyı ben çevirdim, biliyorum hocam. Yalnız yeni NFS'nin bu sene farklı bir şekilde tanıtımının yapılacağını yazdıkları için belirtmek istedim, hem anti-NFS tayfası var, sonra PM'den "kaynak ne heğğ, nereden atıyorsun" yazıp, ağlayan çocuklar uğraştırıyor. Eleştiri için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FatihTSFC

    Yazıyı ben çevirdim, biliyorum hocam. Yalnız yeni NFS'nin bu sene farklı bir şekilde tanıtımının yapılacağını yazdıkları için belirtmek istedim, hem anti-NFS tayfası var, sonra PM'den "kaynak ne heğğ, nereden atıyorsun" yazıp, ağlayan çocuklar uğraştırıyor. Eleştiri için teşekkürler.
    onu bilerek yazdım zaten , burda toplasan 10-20 kişi var kaynak ne için isterler yazsan çıkar bu kadar mı zor araştırmak..
    Bu arada cidden geçmiş oyunlara bakarak beklentileri yüksek tutmak işe yaramıyor , adamlar bildiklerini yapacaklar yine..
    Bundan dolayı bende geriye uyumluluk içinde olan Midnight Club oynamak için ilk önce xbox one S alıp ardından McLA kutulu versiyonunu aldım oynuyorum miss girip 2 modifiye 2 tur atıp kapatıyorum ... zaten amaç sıkılınca girip tur atmak benim için beklentiler nedir bilmem.




  • En iyisi hocam, NFS ne yazık ki açıp tur atmalık oyun değil, hikaye bittiği an oyunda ölüyor. Midnight Club efsaneydi.
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    şöyle bi kanal var yazıp çizip oynuyor ilgide çekmişe benziyor , tarih falan veriyor keşke olsa












  • Daha fazla MW2 tartışması yaşansın istemiyorum, NFS 19a odaklanalım lütfen. Huzurunuzu kaçırdıysam özür dilerim.
  • Çok güzel bir NFS oyunu bekliyorum diyeceğim fakat bekleyemiyorum olmuyor. Underground veya Most Wanted tadında bir NFS sanırım artık hayal oldu bizler için.

    Çok uzun bir geliştirme süreci olmadı Payback ile arasında. O yüzden çok umut bağlamıyorum yeni oyuna. Üzerinde yoğun mesai harcanmış bir yapım çıkmayacak karşımıza.

    Need For Speed markasını heba etmeye devam ediyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 6 Temmuz 2019; 9:26:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackTower_35 kullanıcısına yanıt
    NFS Rivals oyunundan sonra her oyun için 2 yıl geliştirilme sürecine geçildi hocam. Bu oyunda tahminen Kasım ayında çıkacağı için 2 yıl geliştirilme süreci olmuş olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nfs serisinin bazı oyunlarına hayranım ozellikle most wanted ve nfsu2 ile cok zaman gecirdim.Nfs serisinin suanda en buyuk eksisi kotu fizik motorudur.Forzayı oynamis olanlar bu farki iyi anlarlar.Yeni oyunda arac kontrollerinin uzerinde iyilestirilme olmazsa yeni cikan her nfs oyunu forza serilerinin golgesinde kalmaya mahkumdur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp.. Forza varken nfs nedir ya en son çıkan payback rezaletti forzaya devam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 8 Temmuz 2019; 3:30:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.