Şimdi Ara

Realme 4 beklenenden erken gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Çin’in yükselen firmalarından Realme, uygun fiyatlı telefonlarıyla kullanıcıların dikkatini çekmeye çalışıyor. Realme 3 modeli de Mart ayında tanıtılmıştı. Aradan fazla zaman geçmemesine rağmen Realme 4 hakkında ilk sızıntılar gelmeye başladı. Cihazın kutusu bir videoda görüldü.

    Teknik özellikleri belirsiz


    Firmanın son tanıttığı ürünlerden biri Realme X modeliydi. Realme X Full HD+ AMOLED ekran, açılır kapanır ön kamera mekanizması, ekran üzerinden parmak izi okuma, 48 MP Sony IMX586 ana kamera sensörü, 8 GB’a kadar RAM vb. amiral gemisi özellikleri Snapdragon 710 yonga seti ile birlikte sadece 218 dolar fiyata sunuyor. Bu modelin bazı bölgelerde Realme 4 Pro olarak tanıtılması bekleniyor. Haberimizin konusu olan Realme 4 ise haliyle kırpılmış bir model olarak karşımıza çıkacak.


    Realme 4’e ait olduğu belirtilen bazı görseller bulunsa da bu görseller farklı Realme modellerinin Photoshop ile düzenlenmiş hali gibi gözüktüğü için haberimize eklemedik. Teknik özellikleri konusunda da elimizde herhangi bir bilgi bulunmuyor.


    Ayrıca Bkz.Amazon’un Instagram benzeri Spark platformu kapanıyor

    Kısacası Realme 4 beklenenden çok daha erken tanıtılacak gibi. Cihazın tanıtım tarihi yaklaştıkça hakkındaki sızıntılar artacaktır. Her zaman olduğu gibi Realme 4’ün en çok merak edilen kısmı fiyatına kıyasla sunduğu özellikler olacak.









  • 1 ay sonrada Raime 5 çıkar. Hayırlı olsun. :D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar cihaza gerek var mı ki artık. 1 yıl geçmeden yeni cihaz hemen.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.