Şimdi Ara

2019 TYT Yorumum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sınava girmiş herkes geçmiş olsun öncelikle. 4 senedir sınavlara giriyorum bence çok net bir şekilde girdiğim sınavlar arasında bu senenin Türkçesi eleyici ve zordu, 10 dan fazla dil bilgisi sorusu ve çok ufak ayrıntılı paragraf soruları baya dikkat ölçücüydü.

    Şuana kadar girdiğim sınavlar arasından en fazla boşum bu sene vardı herhalde belki ben hamladığımdan dolayıda olabilir ama 120 soruya eskisi gibi 1 soru başı dakka verilseydi dereceye oynayanlar bile yetiştirme konusunda sıkıntı yaşardı.

    Sosyalde coğrafyadaki harita bilgisi soruları dışında hepsi kolaydı. Fende diğer seneler kıvamında biraz bilgi biraz yorum karışık ne kolay ne zor ama bilgisi eksik olanlar veya benim gibi unutmuşlar için iki türlüde süpriz olabilirdi.

    Matta ki sorular aşırı derecede zor olmasada her zaman ki gibi kaliteli ve orjinaldi soruların hikayeleştirilmesi güzeldi anlamak için dikkatli okumak gerekiyordu ve düşündürücüydü.

    Geçen sene ki sınavla kıyaslayınca geçen sene aşırı zorlayıcı hiçbir ders yoktu bu sene ki türkçeden dolayı sıralamalar ciddi anlamda düşecek ve baraja oynayan öğrencilerin favori bölümü olan genelde tek çözdükleri ders olan türkçe zor olduğu için barajı geçemeyecek çok fazla öğrenci olacaktır diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numan449 -- 15 Haziran 2019; 15:41:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.