Şimdi Ara

2500-3000 Tl Arası Lenovo Laptop.Önerirmisiniz Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar 2500-3000 civarinda oyun oynayacağım bir bilgisayar arıyorum işlemcisi amd ryzen serisi olacak. İnternetten Almayacağım Elimle Alacağım Bir Yer Olacak. Sizce Bu Laptop Güzelmi. FORTİNE PUBG fln Oynatırmı (Bu Bütcede Güzel Bi bilgisayar varsa önerirseniz sevinirim kasalı veya laptop fark etmez)
    3000 tl yi max 100-200 tl geçsin çok gerekirse.
    Ben Bu Laptop İş Görür Gibi Düşünüyorum Ama Yinede Bi Siz Bakın 8 GB Ram Fln



    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_%C4%B1deapad-330-amd-ryzen-3-2200u-8gb-1tb-laptop-1186914.html?gclsrc=aw.ds&rbtc=%7C%7C%7C%7Cp%7C%7C&gclid=Cj0KCQjwi43oBRDBARIsAExSRQFNavQPJx616ASW_xBZgGaVoBenO6_3rWqY3Kx9ak4-zMMA-2psLB0aAurIEALw_wcB







  • Eğer oyun için arıyorsan kesinlikle laptop alma bence oyun için laptopa verilen paraya yazık.
  • Peki Bu Fiyatlarda Bi Kasa Önerirmisin. İntermetten Almayacağım Mağazadan Alıcam Vatandan Falan.
  • O fiyata alacağınız laptopla lol cs go tarzı eski oyunları oynayabilirsiniz sadece. vatanda indirim falan yoksa 3000 e alacağınız sistemle int uygun fiyattan toplayacağınız sistem arasında baya fark olur. donanım arşivinin şu sistemi çok uygun. http://bit.ly/RakipsizV4
  • hib.96 kullanıcısına yanıt
    Kasada Olur Laptopda Olur Fark Etmez Ama İtopya ya güvenemiyorum gelirse gelmezse fln diye. Elimle Alabileceğim Bi Mağaza Söylerseniz Sevinirim.
  • zRee Z kullanıcısına yanıt
    Hocam hassasiyetinizi anlıyorum ama bu site güvenilirdir. Babamın sistesi değil tabi herşeyine güvenemem ama siparis süresi kargo süresi haricinde bi sıkıntı yaşamazsınız. Bazen stok azalınca ürünler geç gönderiliyor. İlla vatan olsun derseniz gidip bi fiyat alın vatandan sistemi buraya yazın daha iyisini aynı paraya kurabiliyor muyuz bakarız. Benim size attığım sistem o fiyata cok cok performansli aynısını vatanda 4000-4500 a falan toplarsın iz muhtelemen.
  • reis güvenme bunlara mağazadan al. sipariş verirsin paranı yerler dikkat et. internetten alışveriş yeni dolandırıcılık taktiği.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.