Şimdi Ara

Süresiz Nafakaya Destek Veren 100 Ünlü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kusura bakmayın beyler vur kaç olayı çogalır beyler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar uzun sure nafaka almak haramdir. İslam da bile 6 ay mi 1 sene mi ne. Cocuk varsa tamam 3-5 yil sart kosarsin ki kosuyorlar zaten, ama 15 yil da nafaka odenmez. Kadin gitsin calissin 60 larda yasamiyoruz. Ki 60 larda da kadin calisabiliyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlarda versin madem, neden kadın nafaka vermiyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu parazitlerle mücadelenin en iyi yolu evlilik denen saçmalıktan uzak durmaktır. Sevgili olun, öpüşün koklaşın ne yaparsanız yapın ama asla aynı evde yaşamayın ve konu evliliğe geldiği anda da gönderin gitsinler.

    Günümüz kadınının geneli bir tür kenedir, yapışır kalır. Kenelere dikkat. Günümüz kadını ile evlenilmez, eğlenilir. Zamana ayak uydurun yoksa başınıza belayı alırsınız. karşınızda zerre adalet duygusu olmayan tek amacı kanınızı emmek olan ve bundan zerre utanmayan bir cins var. Onlara hak ettikleri gibi davranın. Mutlu olursunuz.

    Toplumun size dayattığı; aşk, meşk, düzenli hayat, sorumluluk bilmem ne saçmalıklarına karşı da dikkat. Onların düzenli hayat, sorumluluk diye size yutturdukları şey gerçekte bir kadına ömür boyu finansal köle olmak. Toplum zihniyeti kadınlar tarafından yönetilir, bu yüzden toplum sizin dostunuz değildir.

    Ek: Ayrıca bu listede adı olan kişilerin dizisini ve/veya filmini izlemek, kitabını okumak vs. bir erkeğe asla yakışmaz. Düşmanlarınıza destek çıkmayın beyler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ınfiniti red bull racing -- 14 Haziran 2019; 13:18:23 >




  • İroniMan kullanıcısına yanıt
    Boş laf yapıyorsun, bir yerden öğrenmişsin küreselci müreselci Alex Jones gibi zırvalıyorsun.

    Küreselci dediğin öcü, film kötü adamının "seni kontrol etmesi" bakman gereken bir ailen varken mi kolay olur, saldım çayıra modunda takılırken mi kolay olur?

    Erkekler eşcinsel olacak demen de cehalet timsali resmen. Vurduracağın varsa, tutmayalım, çekinme, hiç de bahane bekleme öyle "evlenemedik, ondan böyle olduk" demek için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LutSamed -- 14 Haziran 2019; 16:32:11 >
  • iş paraya pula gelince nasıl da ne eşitlik kalıyor ne feminizm ne de güçlü kadın imajı..
  • LutSamed L kullanıcısına yanıt
    Konuyu vurdurmaya nasıl getirdin nedir bu merak anlıyamadım, alex jonesi tanımam. Konu 1 2 evlenmelik değil bir sonraki nesiller evlenmiycek aile adetiyeti olmuyacak. Evli kişileri evet kapitalizm olarak çalıştırarak sömürtürsün ama diğer dediğim maddeleri yapamazsın. En fazla borca girip soygun yapar yada patrondan fırça küfür yiyip eyw. dersin egosunu tatmin edersin.Ama başı boş anasız babasız yada çocuksuz sorumsuz birini sadece kapital anlamda değil çok boyutlu olarak sömürürsün. Hayal gücünden tut geleceğine kadar çünkü ailesi yok

    Küreselciler öcü değil haklısın onlar cici kişiler. Zaten firmalar bize hizmet için varlar bizim kölemiz onlar, parasını biz veriyoruz onlar üretiyor enayiler yemeğimizden tutun giydiğimiz dona diş macunumuza kadar üretiyolar proje yapıyolar köle firmalarımız
  • Akıl alır gibi değil. Hiçbir ülkede erkekler bu kadar sömürülmemiştir. Yazık lan bize de!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • güncel




  • İroniMan kullanıcısına yanıt
    "Konuyu vurdurmaya nasıl getirdin nedir bu merak anlıyamadım"

    Onu sana sormalı? Konuyu evlenmeyen erkeğin eşcinsel olacağına nasıl getirdin, ne bu merak anlayamadım. Sanki istenince eşcinsel olunacakmış gibi yazmış bir de.

    "bir sonraki nesiller evlenmiycek aile adetiyeti olmuyacak"

    Doğru hemfikiriz. Ama ben bunun suçunu bu ülkenin kanun koyucuları ve yöneticilerine yıkarım yıkarsam, holding sahibi patrona değil. Zira az çocuk olması onun da işine gelmez. Ford dediğin adam Cumartesi gününü sırf insanlar rahat etsin de daha fazla para harcayabilsinler diye lobicilik yaparak tatil ettirmiş biri. Para babasının köleye ihtiyacı varsa o köleyi de yapacak yetişkin insana ihtiyacı var, bunu unutma.

    "En fazla borca girip soygun yapar yada patrondan fırça küfür yiyip eyw"

    Ne alakası var kardeşim ya. Üstünde baskı kurduğun köle gibi çalıştırdığın, her an fırsatını bulunca sana gömecek, başını eğik tutabilmek için polisler, askerler, kolluklar tuttuğun, milletin vergilerini "düzen, stabilite" dediğin şeylere çarçur ettiğin ezilmiş adam mı uzun vadede sömürmek için işine gelir, yoksa eğlencesini, dizisini, futbolunu, konsol oyununu, cinselliğini verdiğin, uysal başlı "mutlu" adam mı?

    Evlenmeyen adam ne bekasını düşünen bir devletin işine gelir (OSmanlıdaki bekaret vergisini hatırlatırım) ne de para babasının. SSCB'nin en güçlü olduğu dönemde bile adamlar yurt dışındaki ateşelerini evlendirip, çocuk sahibi ederler ve ailesini de SSCB'de tutarlardı ki ateşeler başka devletlere iltica etmesin. Evlenmeyen adama eğer geliri iyiyse kök söktüremezsin. İşlemez. Kimsenin de işine gelmez evlenmemiş adam. Güçlüdür çünkü.

    "Ama başı boş anasız babasız yada çocuksuz sorumsuz birini sadece kapital anlamda değil çok boyutlu olarak sömürürsün. "

    Bir önceki yazdıklarım.

    "Küreselciler öcü değil haklısın onlar cici kişiler."

    Böyle bir şey de ifade etmedim. Bağlamsal olarak ne b.k yiyorsak kardeşim, kendimiz yiyoruz. Elalemin adamına suç yüklemeyi bırakıp, hatalarımızı eksiklerimizi görmemiz gerekiyor. Her suçu kabullenemeyişimiz de aslında daha da kötü oluyoruz. Backfire Effect denilen bir psikolojik mevzu var, insanlar yanlışları yüzlerine vurulunca yanlış bildikleri şeylere daha da sıkıca sarılıyorlar çünkü birinin yanlışlığını ona göstermek, ona fiziksel acının aynısını veriyor. İnsanlar yanlış olduklarını öğrendiklerinde fiziksel acı çektiklerinde beyinlerinde hangi nöronlar hareketleniyorsa, aynı nöronları hareketleniyor. Bırakalım artık bunlar hep amariganın oyunları tarafı lafları.

    ". Zaten firmalar bize hizmet için varlar bizim kölemiz onlar, parasını biz veriyoruz onlar üretiyor enayiler yemeğimizden tutun giydiğimiz dona diş macunumuza kadar üretiyolar proje yapıyolar köle firmalarımız "


    Böyle boş bir ironi yapmışsın da, bu değneğin iki ucu pis yalnız. Doğrudur senin iyiliğin için bir şey yapmaz, kendi kârına bakar da sen de bundan faydalanırsın. Birinin aç gözlülüğü olmasa şu an elinde bilgisayarla bunu yazamıyor olurdun. Biri ben para kazanacağım iş kuracağım demese işin de olmazdı. Timsah yiyecek ki, serçe diş aralarını temizleyecek.




  • Peki, çalışan kadınla evlendik, olmadı, ayrıldık. Yine de nafaka ödüyor muyuz? Bence bu şekilde olmuyor. Çalışmayana da ödememek gerek. Bana ne, boşandık bitti gitti! Ne yaparsa yapsın!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leon FR

    Peki, çalışan kadınla evlendik, olmadı, ayrıldık. Yine de nafaka ödüyor muyuz? Bence bu şekilde olmuyor. Çalışmayana da ödememek gerek. Bana ne, boşandık bitti gitti! Ne yaparsa yapsın!
    Cocuk varsa cocuk icin ödersiniz yine. Kadin calisiyorsa ona odemezsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortadoğu tipi feminizm.
    gerçi feminizmin batılısı da pek farklı değil ama doğulusu hiç çekilmiyor
  • Amac erkegi kadina ekonomik olarak kole yapip toplumu zurriyetsizlestirmek ! Millet bunlar yuzunden evlenmek istemiyor iste

    kadina verilen cift soy ad tasima hakki ile basladi butun bu sacmaliklar
  • Evli kaldığı süre veya süreX2 olabilir. Belki minimum süre de olabilir bilmiyorum. Acun gibi adama bile millet acır oldu ya baksanıza :)

    Ama çocuk için ödenen nafaka hep olmalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 15 Haziran 2019; 0:39:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte bu nafaka yüzünden millet cinayet işliyor. ölene kadar nafaka ödeyeceğine, eski karısını öldürüp 10-20 yıl sonra çıkmayı göze alıyor millet.

    bir afrikalılar, birde kadınlar madur edebiyatını bitiremediler. yumurta totoya gelince hemen olay çıkarırlar.
  • Birileri sınırsız nafakayı ice bucket challenge sanmış galiba..

    Şarkıcı, dizi oyuncusu, bilmem ne! Sanki üç kuruş faydaları var memlekete boktan boktan dizilerde oynuyorlar anca.
  • Özge Özpirinççi den hic beklemezdim. Cok hanimefendi akilli biri sanardim. Degilmis.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu konuda en çok dikkatimi çeken Melis Alphan oldu. Koyu Feminist değil miydi kendisi zaten?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.