Şimdi Ara

Müthiş iddia: Huawei'nin HongMeng işletim sistemi Android'den %60 daha hızlı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
1
Favori
5.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drkalix

    WhatsApp ve Facebook Instagram calismadiktan sonra yemişim hızını
    Akıllı telefonu şu 3 uygulamadan ibaret sananlar ve sadece bunun için kullananlar yorum yapmasın lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünsenize elinize telefonunuzu alıyorsunuz içinde google play store, youtube, gmail, twitter, facebook, instagram vs. yok. Geriye ne kaldı ki! Bunların olmayacağı %100 çünkü Huawei nin piyasadaki telefonları bile risk altındadır.

  • Neden kendinizi bir şeye bağımlı yapıyorsunuz? Google olmasa olmaz mı hayat? Telefonda oyun oynamasam ne olur? Facebook olmadan sosyalleşemiyor muyum? Başka sitelerden video izleyemem mi... Ne hale geldiğinizi acınacak hale düştüğünüzü farketmelisiniz. Böyle bir ambargo bizde olsaydı hiç umurumda olmazdı bahsettiklerim.. Bu karakter meselesi işte.. Helal olsun Çine...

  • Su baslikta ne kadar yuzeysel sig dusunen arkadaslar var. huawei'nin kendisi cikmak istemiyor android ekosisteminden , bizimkiler hala olamayan biseyi destekliyor.


    gidin cin'de yasayin bakalim yabanci olarak. google, youtube imgur servisleri olmadan haberleri bile yarim yamalak okursunuz.
    bu olay gerceklessin huawei kullananlarin heryerde bizim sisteme de cikarin applikasyonunuzu diye agladigini gorecegiz. sosyal applerden tutun bankaciliga kadar.
    olay facebook vs degil.
    ama yine de;

    en kaliteli (acik ara) arama motoru google.(aksini idda eden lutfen bi muddet bing ya da yandex kullansin).
    en genis ve ozgur icerige sahip video yayin sitesi youtube. neden bu kadar buyudu. herkese herseye acik , ozgur oldugu icin.
    milletin basbakani haberleri twitterda veriyor artik, anlik bilgi, habercilik orda donuyor.

    simdi android telfon basligi altindayiz. burda bir telefoun bir kisayolu yok, zor kullaniliyor. ya da kamerasinda su filtre yok diye telefonu begenmeyen insanlar var. sizce boyle bir eksiklikte huawei alir mi.

    bi de olayin icine tencent girdiyse kimse artik bilgilerin calinmasi yalandir diye baslamasin.
    google da caliyor apple da caliyor diyen arkadaslar. ben zaten kendi halimde vatandasim neyimi calacak diyen dostlar. onlarin reklam icin, halkin yonelimleri icin bilgi calmasi baska, sizin galerinizeki fotograflara kadar gorulmesi baska.
    Cin mesajlasma aplikasyounda ne yazarsaniz filtreden geciyor ve eger goze batacak birsey paylasmissaniz yarin kapiniza polis geliyor. Sizin whatsapp mesajlariniz taransa bakalim yuzde kaciniz sucsuz cikiyorsunuz.




  • Android denen melun bizi sömürüyor. Yani yemişim uygulama deateğini. Şeker oynamak için illa bi tarafimiz usa yami bagli olacak. Adamlar bizi izliyor. Telefonlar ve kendi özel herseyimiz adamlarin elinde. Kendi milli işletim sistemimiz ve sosyal platformumuz olmalı.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.