Şimdi Ara

GRUNDİG G 12018 WİFİ 12.000 BTÜ İNVERTER KLİMA A++

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de kendimce yaptığım araştırmalar sonucunda bu ürünü almaya karar verdim. Piyasada inanılmaz bir kirlilik var. Satıcıların bayilerin değişik ve bana göre doğru olmayan satış stratejileri var. Bunlardan birisini anlatayım. Beko katoloğundan ürün gösterilip tanıtılıyor, almaya karar verdiğimde ürünün sadece üzerinde Beko yerine Grundig yazdığını bunun hiçbir sorun olmadığını aynı ürün olduğunu söylüyorlar. Fiyatı ise aynı Beko katalog fiyatından veriyor. Bu durumla iki farklı bayide karşılaştım.
    Neyse konumuza dönersek, bu g12018 modelini aldım. Önümüzdeki 1-2 gün içerisinde taktıracağım. Fiyatı n11’de 3800tl. Bir başka sitede(güvenilir mi bilmiyorum) 2800TL yazmışlar. Farka bakar mısınız? Bana bayide bu ürün 3700TL dendi son fiyat olarak. Bense 10’dan fazla bayi gezdim ve sonunda 3000TL’ye aldım eve tesliminin yaptırdım ürünün. Gerçekten değişik bir süreçti. Deneyimlerimi de paylaşırım ilerleyen zamanlarda. Beko’daki karşılığı 31245 WIFI PROSMART klima olan ürünün G12018 Grundig versiyonunun özelliklerini belirteyim dursun burada:

    ProSmart Inverter Klima
    12000 btu
    Wifi ile kontrol
    A++ sınıf enerji sınıfı(soğutma)
    Ultra Ionizer
    Hava Temizleme özelliği
    R32 gaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • özel mesajla soranlar oluyor, her seferinde aynı yanıtı yazıyorum diye buraya da yazayım dedim. üründen memnunum. 24 metre karelik salonda yeterli, keşif için gelenler ısınma için de düşünüyorsam bir 18000'liği alabileceğimi söylemişlerdi, ha 18000'lik alınabilir mi alınabilirmiş ama bence gereksiz. bu yeterli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.