Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1484. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: legendwarior3
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
76.272
Cevap
789
Favori
3.744.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14821483148414851486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Soğutma ile problem olabilir
    ps5 de farklı soğutma sistemi var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dirt 5 in geliştiricisi güncelleme ile durumun düzeleceğini belirtmiş. Devkitlerin geç ulaşması ve gdk muhabbetleri doğru gibi.



  • Dwimmerlaik kullanıcısına yanıt

    Onu yazıp millete enayi diyen arkadaş tüm Avrupa'yı ABD'yi Lüksemburg standartlarında yaşıyor sanıyor heralde.300 küsür milyonluk ülke , milyonlarca aç var , adamlar kupon toplayıp alıveriş yapıp günü kurtarıyorlar.100 $ plazadaki adam için değil onlar için önemli.


    Bir de konsol alınca atari gibi 160 oyun içinde geliyor sanki , gamepass o aletin satılma sebebi.

  • Bu xbox konusunda niye hep ps muhabbeti dönüyor birde sanki ps ye hiç laf etmemiş gibi insanlar xboxa laf edenlere nasihat veriyor daha dün ”Dante” ps ye sallıyordu cevabını aldı sonra engellemiş bir garip milletiz harbi verecek cevabın yoksa yazmayacaksın birşey sonra oturup kalıyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blackkk kullanıcısına yanıt

    Böyle bir şey olması imkansız hocam. Ps4 ve Xone neslinde olduğu gibi PS5 ve SX neslinde de konsollar aynı mimariyi kullanıyor. Aynı mimariyi kullanan konsollarda da hangisi daha güçlü ise o. daha iyi olacaktır. Hele bir yeni nesiller gelsin sarf RDNA2 destekli Xbox şov yapacaktır.


    Ps3 X360 dönemine dönecek olursak Ps3 belki de Ps4'den bile güçlü idi CPU olarak ama Microsoft bilgisayar tabanıyla aynı donanımı kullandığı için yapımcılar Xbox'da daha iyi oyun sunabildi. Şimdi ise hepsi PC tabanını kullanıyor...

  • Şu açiklama DF videosundan önce yapilsaydi bir samimiyeti olurdu, neyin ne bok olduğunu gördükten sonra bunun duyurusunu yapinca olumlu bir gelişme olarak nitelendirmiyorum bile. Zaten Codemasters Take-Two'ya satiliyor, şirket daha satilmadan Take Two zihniyetini hayata geçirmiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burada xbox a taş atanlar aldıkları ps5 in faturasını koysunlar bir zahmet boşa muhabbet çekilmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre00 E kullanıcısına yanıt

    Videonun sonunda söylüyor her ssd nin çalışmayacağını.

  • Artizt kullanıcısına yanıt

    Dünya böyle işliyor mallesef fark edilip ses çıkarılmasa kılını kıpırdatmaz güncelleme getirmezlerdi gelecekte oyun çıkaranlar için ufak bir ders olarak kalır umarım bu olay


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu muhabbeti açanlar psi savunup xbox kaka çöp, xboxu savunup ps kaka çöp diyenlerinde yas olarak belli bir yasa gelmiş ama kafa olarak asla olgunlaşmamış bireyler olduğunu düşünüyorum şunu surasında kimimiz 3 kuruş harçlık ile kimimiz calisarak, çöken ülke ekonomisi pandemi psikolojik baskılar altında biraz olsun rahatlamak için bu aletleri alacağız ama burda bile kavgacı gürültücü huzur vermeyen insanlar var yuh! diyorum yani arkadaşlar kimse korkmasın hangi nesilde bu zamana kadar çok muazzam performans farkları olmuş hangi oyun birisinde 30 birisinde 120 çalışmış herşey optimizasyona bağlı dirt 5 kötü diye xbox tayfa üzülür modern warfare series x te 120 fps çalışınca ps tayfa üzülür boşverin arkadaşlar kimse bize playstation 5 veya xbox sx aldık diye madalya takmayacak herşey kendi zevkimiz için güreşte derler ya altta kaldın diye üzülme uste çıktın diye sevinme bu işte o hesap geliştirici firmalara göre sürekli değişecek performanslar artık kim parayı basarsa hiç kimse kaygılanmasın, hayırlı forumlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Artizt

    Şu açiklama DF videosundan önce yapilsaydi bir samimiyeti olurdu, neyin ne bok olduğunu gördükten sonra bunun duyurusunu yapinca olumlu bir gelişme olarak nitelendirmiyorum bile. Zaten Codemasters Take-Two'ya satiliyor, şirket daha satilmadan Take Two zihniyetini hayata geçirmiş.

    Ben xbox u gömme politikası oldugunu dusunmuyor degilim , kimseye guvenmem bu konularda.Bilincli bile yapilmis olabilir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yersen a.ş.

  • Performans testleri 1-2 oyun icin daha boyle devam ederse "bir ara Game Pass'e gelir bu oyun" demediğim tum oyunları Xbox'tan PS5'e kaydiracagim gibi duruyor. Ornegin, Dirt 5 her ne kadar PS5'te daha iyi calissa da adim gibi eminim ki önümüzdeki 6-7 ayda, en olmadı 1 senede bu oyun Game Pass'e gelecek. Dolayisiyla ben bu oyunu yine Xbox'ta oynarim performansına bakmadan. Ancak, diyelim ki bir sonraki Assassin's Creed oyununu alacağım, ya da Elden Ring alacagim. Performans testleri boyle devam ederse o oyunların Game Pass'e gelme olasiligi düşük olacağından PS5 icin alirim. Performans testleri boyle devam ederse Xbox benim icin baya baya Game Pass makinesi haline gelecek, ve bence tek başına Game Pass makinesi olarak bile hala cok iyi bir seçenek. Eminim ki nesil boyunca zaten $500 dolardan fazla tutacak oyunu Game Pass ile oynayacağım.


    Bunların hepsini söyledikten sonra, ben hala önümüzdeki 1-2 sene içerisinde multiplatform oyunların Xbox'ta daha iyi çalısmaya baslayacagini bekliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 22 Kasım 2020; 3:15:46 >




  • Benim yeni nesilin gücünü görmek adına ilk beklediğim oyunlardan biri Bf6 Muhtemelen adı bf6 olmayacaktır ama anladınız siz işte.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

    Performans testleri 1-2 oyun icin daha boyle devam ederse "bir ara Game Pass'e gelir bu oyun" demediğim tum oyunları Xbox'tan PS5'e kaydiracagim gibi duruyor. Ornegin, Dirt 5 her ne kadar PS5'te daha iyi calissa da adim gibi eminim ki önümüzdeki 6-7 ayda, en olmadı 1 senede bu oyun Game Pass'e gelecek. Dolayisiyla ben bu oyunu yine Xbox'ta oynarim performansına bakmadan. Ancak, diyelim ki bir sonraki Assassin's Creed oyununu alacağım, ya da Elden Ring alacagim. Performans testleri boyle devam ederse o oyunların Game Pass'e gelme olasiligi düşük olacağından PS5 icin alirim. Performans testleri boyle devam ederse Xbox benim icin baya baya Game Pass makinesi haline gelecek, ve bence tek başına Game Pass makinesi olarak bile hala cok iyi bir seçenek. Eminim ki nesil boyunca zaten $500 dolardan fazla tutacak oyunu Game Pass ile oynayacağım.


    Bunların hepsini söyledikten sonra, ben hala önümüzdeki 1-2 sene içerisinde multiplatform oyunların Xbox'ta daha iyi çalısmaya baslayacagini bekliyorum.

    Kesinlikle kabul etmiyorum bu dediklerin series s için gecerli olabilir.Series x kesinlikle iyi performans sunmak zorunda yoksa zaten avrupada amerikada adamlar ayaklanir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • AC: Valhalla ekran yırtılmaları faciasından sonra da şimdi bu...


    Büyük rezillik.


    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
  • waleur5 kullanıcısına yanıt

    Hocam ben Amerika’dayım, sadece Game Pass için Xbox aldım geçen nesil, Xbox One neslinde. Bu nesilde de Xbox’ın tek özelliği Game Pass bile olsa ben yine Series X alırdım zaten. Göreceğiz, gelecekte güç farkı performans artısı olarak da yansıyacak mı Series X için. Eğer Xbox performans konusunda öne geçebilirse Xbox ana platformum olarak kalır, PS5’i exclusive oyunlar için kullanırım sadece. Ps5 aradaki performans farkını devam ettirirse Xbox Game Pass ve Xbox stüdyoları için kalır, PS5 ana platformum olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 22 Kasım 2020; 5:22:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ea access dönüşümü gerçekleştiği için 3 yıllık gold alınması gerekiyor arık bilginize

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dünden bu tarafa bir çok konuda tartisma olmuş...Evet digitalfoundry dunya capinda herkesin baz aldığı bir kanal ve adamlar gercekten her türlü teknik incelemeyi yaparak yayınlıyor ve dünya onu kabul ediyor...Acikcasi Series X i secmemdeki en büyük etken ps5 e göre kas gücü ve ps ye göre store dışı oyun alımının olmasıydı... Dünkü incelemelerde beni cok çok şaşırtan görüntüler fazlasıyla üzdü ben fanboy değilim arkadaşlar ama Microsoft bu nesil de hatalar yapmaya devam ediyor ve bu hatalar kendi sonlarını hazirliyacak gibi duruyor... Çıkış oyunun yok ve 3. parti çıkış oyunu gösterilen oyunlarin da hic abartıldığı gibi olmadığı görülüyor bariz şekilde sen Valhalla ile dirt5 videoları paylaş native 4k gibi süslü kelimeler kullan sonra dünyanın en güçlü konsolu diye kendini dünyaya tanıt ama sonuç hüsran...Microsoft hep ayni hatayi yapiyor one X de de en güçlü konsol vurgusu yapildi ama kac oyunda bu gücü kullandı sayilidir bu konsol da oyle olucak gibi duruyor açıkçası su an bekliyorum eger bu geri kalma olayi yazilimla falan ilerleyen zamanda çözülmezse 1 seneye kadar series x imi satarim kusura bakmasin Microsoft hersey kas gücü ile olmuyora geliyor bu durum...Sony kitlerini zamaninda yollamis dersine daha iyi çalışmış o zaman...ben cihazin asil gücünü gormek icin 2 sene bekleyemem zaten 2 firma da 3 seneden sonra yeni cihaz ( pro gibi) cikarir biz gücü beklerken yeni cihaz gelir eldeki konsol daha gücünü göstermeden eskir gider... Açıkçası su an pişmanlık yaşıyorum keske ps5 ile yola devam etseydim diye xbox a gore az oyun oynardım belki ama performans yüzünden üzülmezdim umarim ilerde düzelir durum ama simdiden 2021 ilk çeyrekteki dijital ps5 icin önsiparis vermeyi düşünüyorum...Bana kizanlar olabilir xbox tarafından bekle ilerde daha iyi olucak kusura bakmayın o kadar para verdik insan sonucun iyi olmasını bekliyor paramin karşılığı bu olmamali ben daha iyisi olsun diye series x aldim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 22 Kasım 2020; 7:39:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 14821483148414851486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.