Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1345. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: kerem3474 , kerem3474 , 34quagmire
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
76.271
Cevap
789
Favori
3.744.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
190 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13431344134513461347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Hafızanı tazeleyelim, ben smart delivery için öyle dedim, Quick Resume için demedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gurkan19

    Xbox sipariş ettim
    Fakat tr de değil başka bir ülkede olsaydım ya da dolar ile para kazansaydım tercihim Ps5 olurdu

    Xbox un kontrolleri 100 TL lik cihazlar gibi çok dandik geliyor bana ve 1k Dan satılıyor
    Ps nin kontrolleri çok çok daha kaliteli
    Ayrıca konsol diyince akla ps geliyor yılların birikimi var her nesilde üstüne koya koya gidiyorlar

    Xbox controllerın kötü olduğunu ilk defa sizden duydum. Benim Xbox'a geçmemin nedenlerinden biri de Xbox kontrolcüsüydü.

    Ps4'ümü satıp Xbox One X aldıktan sonra bir kez arkadaşlarımla Ps cafeye gitmiştik. Ps kolu bana atari kolları gibi dandik gelmişti. Ps'nin Xbox'ın önünde olduğu tek konu exclusive oyunlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7ender kullanıcısına yanıt
    Ben ortada birşey göremiyorum reis, o bahsettiğin oyunlar nerede? YapaCAK, edeCEK.. Kralını gösterdiler aslında haklısın, über süper Halo yu gördük. Nefis bir yeni nesil deneyimiydi. Diğer safsata da komik, PS tarafının her zaman en güçlü yanı özel oyunlarıdır, donanımın gücünü ballandırıp hava atan OneX ve series x ile MSdir. Ama ne acıdır ki bu gücü göstermek için lansmanda sundukları oyunlar ubisoft un AC oyunları. OneX de Odyssey, Series x de Valhalla. Sence bu durum biraz tuhaf değil mi? SeriesX alacaksın gerçek yeni nesil deneyecek oyun yok. Sen buna tamamsan hayırlı işler. Ulan Astro ayarında bir teknoloji demosunu bile layık görmediler bize halen konuşuyorsunuz.

    Olacak olanı da olunca konuşuruz. İnşallah olur da adam gibi oyun oynarız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nasaz N kullanıcısına yanıt

    Adam ilk çıkan xbox konsolundan beri tüm oyunlarını xbox'ta oynuyor.Konsol Üssü de Türkiye'deki yayıncılar içinde xbox kullanan nadir yayıncılardan.


    Teknoseyir'e hiç xbox gitmemiş , hatta mailllerine bile cevap vermemişler , Xbox One'da da aynı durum olmuştu.Konsol Üssü'ne de sadece Series S göndermişler.


    Gerçekten müthiş analiz etmişler Türkiye konsol piyasasını tebrikler.

  • headhunter kullanıcısına yanıt
    Medimarkt'da 200tl'ye var. Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thebulldoozer -- 7 Kasım 2020; 22:47:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thebulldoozer

    Medimarkt'da 200tl'ye var.

    Trendyoldan 190tlye aldım sıfır kutuda geldi kapalı. Cihazı bekliyorum artık sadece.


    Şu an güncel fiyatı bilmiyorum ama mediada mevcutsa iyi fiyat.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: raymondreddington

    Bunlarda keyfine gore cevap veriyor herhalde :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • broodofqueen kullanıcısına yanıt

    Geçin bu tıraş işleri.. Özel oyunlar o kadar önemli olsaydı Ps3, 4 yaşındaki Xbox markasını ezer geçerdi ki o dönem Sony hayatında çıkarmadığı kadar özel oyun çıkardı. Adamlar 3 tane Uncharted oyunu çıkardı tek başına.. Koskoca Ps4 neslinde 1.5 tane Uncharted anca yetiştirdiler.. -ecek -acaklar asıl Sony'de.. Microsoft üzerinde çalıştığı birkaç oyunu gösterdi öncesinden zaten.. Herkes Sony mi sadece logo gösterip yıl tarihi verecek..


    Özel oyun filan boş iş gerçekten... Konsol sattıran şeyler hiçbir zaman olmadılar sanılanın aksine. İnsanlar Ps4'ü, Xbox One'dan ; Xbox 360'ı da Ps3'den daha iyi diye aldılar...


    Donanımı ballı havalı anlatan zaten Sony'nin ta kendisi. Adamlar PS3'de Cell işlemcisi dedi kendi mühendisleri bile çözemedi, Ps4 için yorum yok o zaten fiyasko Xbox One üstüne donanımla da tokatlayan bir cihazdı, Ps5'de ise adamlar ssd diyerek taklalar atarak ayları geçirdiler... Microsoft zaten en güçlü donanımı, kırpılmamış RDNA 2 desteği ile şov yapmaya gerek kalmıyor... Göz var nizam var... İnsanlar görüyor. Microsoft'un ben çıkıp da donanım şöyle donanım böyle diye oradan oraya açıklamar yaptığını görmedim hatta tam tersi adamlar her zaman oyunlara oyunculara yarayacak açıklamalar yaptılar... Donanımı ballandıran hep Sony oldu.


    8 yıl öncesine gidelim; multiplatform oyunlar dahil tarihin en fakir konsol çıkışını Ps4 yaptı. O dönem Microsoft'un exclusive olarak oyuncuların önüne koyduğu line-up tam bir şovdu. Adamlar 12 ayda 8 tane exclusive oyun çıkardı yanlış hatırlamıyorsam. Ama insanlar fiyat-performans olarak PS4'ü sattı... Hayır gören de Ps tarafında her yıl 2 tane exclusive oyun çıkıyor sanacak... Bu nesilde Ps4 ile çarpraz bir line-up sunmaya çalışıyor... Gören de God of War ya da Getaway ya da TLOU 3 ya da Uncharted 5 ile çıkıyor sanır.. Sanki PS5 de gerçek yeni nesil oyun var. hahaha güldürme valla..


    İsteyen istediğini de alır.. Öyle kimseye de yok şu yok bu diyemezsin. Adam alır isterse giderse Midtown Madness 3 oynar Xbox Series X'de. Buna da herkes tamam ayrıca. Tamam olmayan senin gibi fanlar... Sorsak Xbox larının resmini çeker buraya atarsın çünkü aklı başında olan herkesin yolu Xbox'dan geçti ve geçecek zaten ama içten içe de Sony fanlığın var.


    Reis ben 4K RTX destekli Valhalla oynamak istiyorum. Hatta şu saniye gidip konsolu ve oyunu da sana nispet olsun diye alasım var. Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 


    Burada baba parası ile Ps alacak tipleri elesek zaten 10 kişiden 4'ü Xbox 6'sı PS alacak insanlar ya da 5'e 5 de olabilir.. Ve bu 10 kişi zaten en az sen ve ben kadar da hakim ve insanlar kararını verip konsolunu alıyor... Sen kim oluyorsun da bu işe "tuhaf" olarak bakıyorsun ki? Sana ne? Tuhafsa sana tuhaf... Algı yapmaya gerek yok.


    Daha önce de açık açık yazdım... Değil bu forum; dünyadaki hiçbir insan gerizekalı değil.. Xbox alan herkes oyunlarının PC'ye geldiğini biliyor... Xbox alan herkes kontrollerin pil ile çalıştığını biliyor ve Xbox alan herkes Microsoft'un çıkış oyunlarını biliyor...


    Yahu aylardır aynı konuları pişirip pişirip niye sunuyorsunuz böyle? Cevabı belli zaten.. Elinde oyundan başka bir şey yok da ondan. Gören de Microsoft konsolu oyunsuz sanacak... 10 saatlik 2 oyun oynayacaksın diye GTA 6'ı, C2077'yi ya da Valhalla gibi oyunları kötü performansla oynamak istiyorsan senin bileceğin iş...


    Bu arada şu quick Resume özelliği Sony tarafında olsaydı... 6 ay bununla ilgili lansman yapardı görgüsüzler... Kimse üstünde durmuyor ama muhteşem ötesi bir özellik.. Oyunda artık save alma derdi bile yok... Şuraya bağlayacağım; bu özellik bile konsolu aldırır... Microsoft hem donanım hem yazılım hem servis olarak ezdi geçti tanıtımlarda. Sony sadece adına satarsa satar ama gerçekler ortaya çıksın en kötü Xbox kafa kafaya gidecektir.





  • 7ender kullanıcısına yanıt
    Hocam Özel oyun boş iş demişsin ama ben sadece özel oyun için konsol alıyorum. Yoksa hali hazırda canavar gibi bilgisayarım var. Benim için Xbox almak mantıklı gelmiyor. Çünkü Xbox da olupda PC'de oynayamadığım oyun yok. Birkaç Xbox ex oyununu saymazsak. Ama sony tarafında onlarca EX oyun var. Bana mantıklı gelen Sony.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wither kullanıcısına yanıt

    twitch de sabah akşam pubg, fortnite oynayan adamlara series x gönderip teknoseyir, konsolüssü gibi senin konsolunun, ülkede kimsenin bilmediği oyunlarının incelemesini yapan adamlara konsol göndermemek, düşük versiyonunu göndermek, bu ülkede playstation markasının tekel olması boşuna değil.

  • Thebulldoozer T kullanıcısına yanıt

    9.nesil değil mi bu hocam ? yazmıyor da vatan da yazıyordu

  • 7ender kullanıcısına yanıt
    Hocam yazık etme kendine. Bak mantıklı adamsın ama lütfen, işi oyun oynatmak olan bir cihaz için özel oyun konsol sattırmaz deme yahu. Yapma bunu. Ben zaten hep söyledim PS tarafında olduğumu ama MS güzel iş yapınca güzel iş yaptı dedik, aldık konsolumuzu. Ama beceriksiz işler yaptığında da bırak eleştirelim. Benim haddim değil kimseye akıl vermek, ben kendi kıt aklımla verdiğim kararı ve MS e eleştirimi paylaştım. Bu nasıl tepki, sanki Xbox tü kaka demişiz. Yahu öyle olsa satın almam. Ama yanlış hocam, elinde böyle bir konsol varsa yapacaksın şovunu. Konsol akıyor, konsola lafımız yok zaten ama donanım yazılım olmadan bir hiç. Ruhsuz beden gibi, bu konsolun maalesef ruhu yok, şimdilik. Yapmayın, herkesin gördüğünü söylediğini inkar etmeyin, yazık. En çok kendinize.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ersin ÇAKI kullanıcısına yanıt

    Hala diyorum boş iş..


    Bu kadar abartılacak bir yanı yok ki.. Öyle bir yanı olsaydı Ps özel oyunları kendi platformunda satış rekorları kırardı ama Minecraft bile ortalama bir Ps exclusive oyunundan daha fazla satıyor Ps platformunda... Ps exclusivelerinin de değeri bu.


    Özel oyun için de ben de Ps4 aldım sonra da sattım mesela... Şimdi de Youtube'dan yorumsuz videolarla oyunları oynamış kadar oluyorum. Zaten tek çizgi koridor oyun yapıyor adamlar... Gören yüzlerce saatimizi alacak bir hikaye ya da online deneyim sunan oyun yapıyor sanacak.


    Benim de çok canavar bir bilgisayarım var lakin Ps2'deki oyun keyfini zerre vermiyor bana. O kasadan çıkan ses tüm oyun deneyimimi baltalıyor. Bu da beni çok daha güçlü ve bana daha iyi kalitede GTA 6, C2077 gibi oyunları oynatabilecek Xbox tarafına itiyor. Ayrıca diğer artılarını saymıyorum bile ki Ps5'e göre artıları say say bitmez burada..


    Dünyada bu tercihlerden ötürü konsol alan ilk insanlar biz değiliz ama benim gibi insanlar her zaman daha çoğunlukta olmuştur ki bunu rakamları baz alarak söylüyoruz..





  • 7ender kullanıcısına yanıt

    ps3, xbox 360'ı nasıl yakaladı ve hatta satışlarda öne geçti? Bir işe yaramaz dediğiniz özel oyunlar sayesinde ps3 son zamanlarında satışları iyice toparlayıp xbox 360 ı geçerek en çok satan 2. konsol oldu o jenerasyonda.

  • broodofqueen kullanıcısına yanıt

    Niye aldın hocam özel oyunu olmayan makinayı? Xbox'ın tüm oyunları PC'ye çıkacak?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: broodofqueen

    Hocam yazık etme kendine. Bak mantıklı adamsın ama lütfen, işi oyun oynatmak olan bir cihaz için özel oyun konsol sattırmaz deme yahu. Yapma bunu. Ben zaten hep söyledim PS tarafında olduğumu ama MS güzel iş yapınca güzel iş yaptı dedik, aldık konsolumuzu. Ama beceriksiz işler yaptığında da bırak eleştirelim. Benim haddim değil kimseye akıl vermek, ben kendi kıt aklımla verdiğim kararı ve MS e eleştirimi paylaştım. Bu nasıl tepki, sanki Xbox tü kaka demişiz. Yahu öyle olsa satın almam. Ama yanlış hocam, elinde böyle bir konsol varsa yapacaksın şovunu. Konsol akıyor, konsola lafımız yok zaten ama donanım yazılım olmadan bir hiç. Ruhsuz beden gibi, bu konsolun maalesef ruhu yok, şimdilik. Yapmayın, herkesin gördüğünü söylediğini inkar etmeyin, yazık. En çok kendinize.

    https://www.gematsu.com/exclusives/ps3


    Bak bu listede Ps3 exclusiveleri var... Ve burada öyle baba oyunlar var ki... Düşünsene Uncharted 1,2,3 bu konsolda çıkmış. Uncharted 2 zaten bence oyun tarihinin en iyi oyunlarından biri her yönü ile... The Last of Us bu konsolda yaratılmış... 2 tane GOW oyunu var sanıyorum... Gran Turismo'nun iki tane oyunu bu konsola gelmiş. Heavenly Sword diye bir marka yaratmışlar... Bu Heavy Rain ve onun gibi bir oyun daha PS3 exclusive olarak gelmiş... 2 adet Halo killer Killzone çıkarmış adamlar... SOCOM diye bir online oyun deneyimleri oldu... Ubisoft gibi firmaya adamlar FPS oyunu yaptırıp PS3 exclusive yaptılar; Haze... Yakuza serileri seversin sevmezsin yine bu konsolda exclusive idi... 2 tane InFamous oyunu 2 tane de Little Big Planet bu konsola geldi.... Adamlar 3 adet Motorstorm diye IP yaratıp çıkardılar..... Şimdi bak arşı daha da yukarı çıkarıyorum çünkü kişisel olarak da büyük fanı olduğum MGS serisinin en iyi ikinci oyunu sadece PS3 platformuna özel çıkmış...


    Bunlar benim internete bakmadan aklımda kaldığı kadarıyla çıkan büyük PS3 özel oyunları.. Yakuza ve Heavy Rainler PS4 den bile yıllar sonra PC'ye geldiği için eklemekten çekinmedim ama onları çıkarsak bile geri kalan IP'lerin büyüklüğü ortada ve bu oyunlar sadece PS3 zamanında çıktı ve atladığım kim bilir neler var daha... Bunların 4'de 1'ini Sony PS5'de çıkaramadı.


    Bak o koskoca PS markası ve o koskoca exlcuslive listesine sahip PS3 konsolu 4 yıllık Xbox markasının 2-3 milyon satışı ile önünde bitirdi... İşte bak exclsuive oyununun önemi bu kadar... Eğer piyasada güçlü ve iyi bir konsol varsa her açıdan; her zaman exclısive oyunlardan önce gelir... Böyle bir liste de bir daha asla göremeyiz...





  • Vio35 kullanıcısına yanıt

    Series x kontrolleri ile uyumlumu

  • gyulanemeth kullanıcısına yanıt
    Basit, oyun PCim yok reis. Evde macbook air kullanıyorum. Gamepass gibi bir nimeti gözardı edemezdim, Ayrıca OneX sahibi olduğum için kütüphanede oyun da var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • headhunter kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ki. Sormak gerek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13431344134513461347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.