Şimdi Ara

Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA vs. haberleri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
7
Favori
22.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Chelsea Gray gelmiş
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    Evet: Kelsey Plum olmadı ama Chelsea Gray oldu, o da olumlu

    Gray, 6 - 9 Şubat tarihleri arasında ABD Milli Takım forması ile Sırbistan/Belgrad şehrinde 2020 Tokyo Olimpiyat elemeleri maçlarında oynayacak.
    İyi de, bu turnuva ABD için formalite, çünkü İspanya'da kazandıkları Dünya şampiyonu ünvanı ile Olimpiyatlara doğrudan gitme hakkı kazandılar.
    Zaten ilk açıklanan 11 kişilik kadrodan Taurasi'yi ve sakatlanan De Shield'i çıkartıp yerlerine Ariel Atkins, Katie Lou Samuelson ve Tiffany Mitchell'i alarak 12 kişiye tamamladılar en son.

    Yani Chelsea abla 10 Şubatta uçağa atlayıp gelseydi keşke, şimdi ABD'ye gidip oradan 20 Şubatta dönecek, 2 defa Jet-Lag olacak.

    Bu arada biz 12 Şubatta Hatay ve 15 Şubatta Botaş deplasmanlarına gideceğiz ligde.
    İki rakibimiz de düşme potasında, maçlara asılacaklardır..

    İşte, 25 ocakta Botaş'ın sahasında yenildiği Çukurova maçından sonra Botaş Kulüb Başkanı Kerim Taşkıran görevlilere (Hakemlere?) saldırması ve sahayı terk etmemesi sonucu 6 ay hak mahrumiyeti ve 43.750 TL. ceza yedi. (Kaynak TBF)

    ------------

    ELW gurup liderliğini garantilediğimizden dolayı 19 şubatta sahamızda oynayacağımız BLMA maçını es geçiyorum zaten.

    Neyse, buna da şükür diyelim: Bu kadro ile artık ELW çeyrek finalinde potansiyel rakiplerimiz Bourges Basket veya Nadezhda'yı geçeriz kanaatindeyim.
    Çeyrek finalde rakibimizi, 26 şubatta oynanacak son Nadezdha - Bourges Basket maçı tayin edecek gibi görünüyor, çünkü kalan maçları:

    Bourges Basket: UMMC EKA, Nadezdha (Dep)
    Nadezhda: TTT Riga (Dep), Bourges Basket

    Aslında, kalan 2 maçlara bakarak yarı final ve final tahminlerine kadar gitmek mümkün:

    EKA'nın Bourges deplasmanını es geçip son maçının Çukurova Basket ile olması nedeniyle gurup liderliği ve hatta final garanti diyoruz.
    Prag'ın da kalan kolay Venezia ve Castor maçları dolayısıyla gurup ikinciliği garanti diyoruz.

    Bu durumda yarı finalde USK Prag'ı elememiz ve finalde EKA ile karşılaşmamız gayet mümkün.

    Belki de " Haydi Fener haydi, tam zamanı şimdi" diyebiliriz tek maçla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 2 Şubat 2020; 21:13:14 >




  • Rusya liginde UMMC EKA, misafir ettiği MBA Moskova takımını dün TSİ 14:00'de kolayca geçti: 84 - 55

    EKA'da milli takım kadrolarında yer alan oyunculardan Belçikalı milli Emme Meesseman kadroda yok ve ortada görünmez iken, yine kadroda olmayan ABD milli Gritney Tribünde maçı seyrediyordu:

    Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA  vs. haberleri

    Bu maçta Jonquel Jones 32 sayı - 11 reb ve Maria Vadeeva 10 sayı 10 reb ile Double Double yaptılar.
    Evgenia Belyakova 10 sayı 6 reb, Courtney Vanderslut 11 sayı, 5 reb 5 asist ve Alba Torrens 7 sayı 9 reb 6 asist katkıda bulundular.

    Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA  vs. haberleri


    ----------------------------

    Dinamo Kursk ise deplasmanda Yenisey takımını 65 - 82 yendi ama Angel kadroda yoktu?

    Bu yeni gelen Kursk koçu da enteresan seçimler yapıyor:

    Maçı Bonner 31 ve devşirme Prince 19 sayı ile kazanabildi.

    Şimdi bu Kursk takımı: para verip yabancı oyuncular alıyor ama yerliler umurunda olmuyor, üstelik Rus kadın basket takımının bir dönem en önemli oyuncularını kadrosunda barındırmasına rağmen: Natalia Zhedik, Elena Kirilova ve Tatyana Vidmer.

    Üstelik Elizabeth Şabanova ve Julia Kozik gibi yıldız adaylarından da faydalanamıyor.




  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    o iş hiç belli olmaz gs şampiyon olduğunda yarı finalde kursk şampiyon olduğunda biz yarı finalde yendik canlı izlediğim arenadaki f4 da finalini nadezhaya sonlarda kazanabildiler, kaldı ki hakemler resmen nadezhadan alıp ummcye verdiler maçı.
    f4 organizasyonları günlük form konsantrasyon işi o yüzden hiç belli olmaz o işler.
    Yalnız chelseanin gelişi bizi olumsuz etkileyebilir, çukurova döneminden hatırladığım gibi oynarsa yarardan çok zarar verir. Bize ana cruzdan sonra o seviyelerde oyunun defansif tarafını daha iyi oynayan olcayın dinlenmesini ve sevginin 2 numaradan şut atabilmesini sağlayacak önceliği pas olan bir 1 numara daha iyi olurdu kanısındayım. Alina ve ceci varken ne delici ne şutör kısa ihtiyacımız yoktu
  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    Nadezha 3 olur umarım, takımın başına George Dikeoulakos geldiğinden beri iyi gidiyorlar. Hatta geçenlerde sanırım castor maçı sonrasıydı konuştuk (mesajlaştık) 3. olursa f4 şansının daha fazla olduğunun kendisi de farkında. Benim şimdiden f4 tahminim biz-ummc-nadezha ve prag
  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    Angel dün ABD milli takıminin Louisville ile oynadığı maçta oynadığı için yoktu. Kendisi Louisville'den mezun olduğu için bu maçta oynamak istemiş.
  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    Transferden pek ümitli olmadığım için duyunca işin teknik analizini düşünmeden sevince kapılmıştım ama yorumunuzu okuyunca, bu gün geçen sezon Çukurova ile oynadığımız final maçlarının tekrarlarında Chelsea'nin oynadığı bölümleri seyredip hafızamı tazeledim:

    Chelsea konusunda yaptığınız yorum çok doğru. Bu konuda Koç Lapena'nın -Eğer bu transfere kendisi onay verdiyse- bu sorunu çözebileceğini umuyorum.
    Yok, Candice Parker örneğinde olduğu gibi birileri "Varlığı bize hem hem ligi hemde ELW'yi getirir" dediyse, şüpheli.

    Niye Koç Lapena'ya ümit bağlıyorum, çünkü:

    Zandalasini geçenlerde FIBA sitesine verdiği röportajda şunu samimiyetle ifade etti, "Yalan söylemeyeceğim, ( sezon başında Alinanın FB ile) imzaladığını duyduğumda, ikimizin birlikte nasıl oynayacağımızı anlamadım."

    Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA  vs. haberleri

    Devamla:

    "Endişelenmedim ya da üzülmedim, bu şeyin nasıl çalışacağını bilmiyordum çünkü ikimiz de daha önce benzer bir pozisyonda oynamıştık.

    “Ayrıca Alina'yı sahada ona karşı birkaç oyun oynamış olmamdan başka bir şey bilmiyordum. Bir kişi olarak onun hakkında kesinlikle hiçbir şey bilmiyordum ve yine de şunu söylemeliyim ki, Alina için oynamak sadece sürpriz oldu ama büyük bir zevkti."

    "Neyse ki, oynadığımız bu yeni basketbol türü, kesin pozisyonların eskisi kadar önemli olmadığı anlamına geliyor. Önemli olan, birbirimizle birlikte çalışma ve takımın başarısı için yardımcı olma şeklimizdir..."


    Zaman ilerledikçe Alina ile birlikte Zandalasini'nin de yavaş yavaş o eski Eurobasket MVP'si kişiliğine büründüğünü gördük.
    Kendisi hiç bahsetmemiş ama koçun katkısı yadsınamaz.

    Ama Chelse'nin bu uyumu sağlamak için zamanı ve niyeti olacak mı, işte onu göreceğiz.

    Son olarak şunu ekleyeyim: Chelsea, ABD Milli Takımının son oynadığı 2 Üniversite ile karşılaşmalarında 27 ocakta 79-64 kazandıkları UCONN maçında 6 asist 8 reb 2 sayı ve 2 Şubatta oynayıp 97-54 kazandıkları Louisville Üniversitesi maçında 6 asist 6 reb 6 sayı ile oynamış.

    Asist konusunda ümit verici gibi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 5 Şubat 2020; 0:39:56 >




  • dwdark D kullanıcısına yanıt
    Evet, Angel 2 Şubattaki Lousville maçında 21 dakika oynayıp 11 sayı atmış.

    Şimdi, Roberto Iniguez Kursk takımından ayrıldığında Angel'ı istememesi sebep gösterilmişti.
    Ne derece doğru bilinmez çünkü peşpeşe ELW mağlubiyetleri ile Iniguez'in eli çok zayıflamıştı zaten.

    Ama eğer Angel gelmeden önce "Ben 2 Şubatta canım Üniversitem'e karşı ABD Milli forması giyeceğim, zaten yaşlanıyoruz bu fırsat bir daha ele geçmez taammı?" deyip Kursk yönetimine bunu kabul ettirdiyse Iniguez haklıdır.

    Bir de Angel maçtan sonra Aladağdan serin bir vaziyette demiş ki:

    “Aslında biraz gergindim. Louisville'de böylesi bir maçta ilk defa oynuyordum, bu yüzden biraz sinirliydim. Ama oraya vardığımda ve sevgiyle karşılandığımı görünce, 'gergin olacak ne var?' Bu binada çok fazla sevgi var. Bu yüzden gevşedim ve çok eğlendim. ”

    Üstelik o maçtan bir enstantane, tamamen yalan söylediğini gösteriyor: attığı sayıdan sonra son derece gergin:

    Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA  vs. haberleri

    İnanılır gibi değil: Sanki 60 yaşında ve TV kanalına eskileri anlatıyor ya da torunlarına -olursa tabi- yavrum nineniz bir zamanlar Louisville'deykene.."

    Kurks bitmiş! Yani bizden örnek alsınlar: Ogunbowale, Courtney Paris, Courtney Williams, Daniella Adams, Riquna Williams vs; Yaşına boyuna kilosuna şöhretine bakmadan çoğu maçta 40 dakika oynatıyorlar, "Para virdik, oynayacan tabi"..

    Önceki mesajımda yazdığım gibi, aynı şekilde bizim Chelsea Gray transferinde de : İlan ediliş tarihi 1 şubat.
    Yani kendisi Amerika'da iken anlaşma sağlandı o halde makul olan 10 Şubat tarihinde Sırbistan'dan İstanbul'a gelip takıma katılmasıydı.
    Bunu sağlamaları gerekirdi, şimdi 2 lig ve 1 ELW maçımızı kaçırmış olarak teşrif edecek, ABD'li Milli..

    Son olarak, Elena Delle Donne, 24 ocakta sırtından ufak bir devam ameliyatı geçirmiş ve ancak WNBA sezonu başında geri dönebilecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 5 Şubat 2020; 0:42:23 >




  • FIBA Kadınlar Basketbol Japonya 2020 Olimpiyat Elemeleri Turnuvaları başladı.

    ELW ve Liglere verilen 12 günlük boşlukta bu maçların değerlendirmelerini yaparız derken, Dünya şampiyonasını bile Youtube'dan yayınlayan FIBA bu defa bunu yapmadı.

    Türkiyeden S-Sport Plus'a vermişler, o da 3 maç gününde 16 takımın birbirleriyle yapacakları 24 maçtan her gün 1 tane seçerek sadece 3 maç yayınlıyor.

    ----------------------

    Son Dünya şampiyonu ABD ve Ev sahibi Japonya'nın otomatik olarak katılacağı olimpiyatlarda takımlar, oynanan şehir ve ülkeler:

    Belgrat, Sırbistan A Grubu : Nijerya, ABD, Sırbistan, Mozambik.

    Belgrat, Sırbistan B Grubu: İspanya, Çin, İngiltere (Büyük Britanya), Güney Kore.

    Oostende, Belçika: Japonya, Kanada, Belçika, İsveç

    Bourges, Fransa: Fransa, Porto Riko, Brezilya, Avustralya.

    ----------------------

    Sırbistan'daki maçlarlardan kısa özetler


    ABD: 88 - Sırbistan: 69




    Nijerya: 85 - Mozambik 51





    G.Kore: 46 - İspanya: 83




    Çin: 86 - İngiltere: 76




    -----------------------

    Belçika'daki maçlardan kısa özetler


    Kanada: 62 - Belçika: 56





    Japonya: 75 - İsve: 54




    ---------------

    Fransa'daki maçlardan kısa özetler


    Fransa: 72 - Avustralya 63




    Porto Riko:91 - Brezilya: 89




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 7 Şubat 2020; 21:2:32 >




  • Dün akşamki maçlardan sonra, Tokyo 2020 Kadınlar Olimpiyat Basketbol Turnuvasına katılmaya hak kazanan takımlarının tam listesi:

    Avustralya
    Belçika
    Kanada
    Çin
    Fransa
    Japonya
    Kore
    Nijerya
    Porto Riko
    Sırbistan
    İspanya
    ABD
  • Chelsea Gray (USA) - Highlights | FIBA Women's Olympic Qualifying Tournament 2020





    @lawbreaker
    @elonardo
  • 12 Şubat Çarşamba, Saat 18:00

    Hatay BŞB - Fenerbahçe Öznur Kablo

    Yayın: Youtube / TBF TV


    -----

    Bu gün tek maç var.

    Ligin ilk yarısında Hatay'ı sahamızda 62-59 yenmiştik.
    O maçta sadece Anna Cruz 13 sayı ile çift haneleri gören oyuncumuz olurken Hatay'dan Haley Peters 16 ve Abdelkader 15 sayı kaydetmişlerdi.

    12 günlük aradan sonra tekrar haydi kızlarımız diyoruz

    -----------------

    Hatay'da Haley Peters kadroda görünmüyor?

    Evet, Haley Peters da olmayınca fark oluştu:

    8 - 27 İlk Çeyrek
    26 - 51 İlk Devre
    (18-24)
    41 - 77 Üçüncü Çeyrek (15-26)
    60 - 101 MAÇ SONU





    NOT: Birevim Elazığ İl Özel İdare’nin iç saha karşılaşmaları; Türkiye Basketbol Federasyonu’nca Ankara’da, Ankara Spor Salonu’nun ev sahipliğinde oynatılacaktır. (Kaynak TBF)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 12 Şubat 2020; 19:32:45 >




  • Nerden aklıma geldiyse:

    Baby I'm Star, Angel M. 8 yıl önce:

  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    UMMC Breanna Stewart ile anlaşmış.An itibariyle UMMC beşi şu şekilde:

    Vandersloot-Quigley-Stewart-Meesseman-Griner

    yedeklerde Faulkner-Torrens-Jones-Vadeeva var.

    UMMC bu işi baya fantaziye döktü.
  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    asist yapıyor sayı buluyor savunmada da destek olursa tamamdır bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 Şubat Cumartesi - Herbalife Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2019-2020 sezonu 18’inci hafta maçı

    Botaş - Fenerbahçe Öznur Kablo

    Saat: 15.15
    Yayın :http://www.tivibu.com.tr/yayin/tivibu-spor

    --------------------------

    Botaşspor düşme potasına girince geçen sezon Jewell Loyd ile başlayıp bu sezon Kelsey Mitcell, Fabgenle ve Peddy gibi oyuncuları harcayan koç Ender kaya ile yolları ayırıp Zafer Kalaycıoğlu ile anlaştı.

    Öne çıkan oyuncuları Frida Eldebrink, Hatice Pelin Gülçelik ve Marina Bas.
    Ayrıca Farhiya Abdi, Quanitra ve Melis Gülcan da bu maçta kendilerini göstermek isteyeceklerdir.

    Ariana Moorer isminde ABD'li bir oyuncuyu almışlar. WNBA geçmişi yok, 29 yaşında point guard.
    31 Ocak tarihinde ilk defa Canik deplasmanında oynamış ve tamamı serbest atıştan 5 sayı kaydetmiş.

    Haydi kızlarımız diyoruz..

    -------------

    12 - 18 İlk Çeyrek Zandal'a 2 ucuz düdük ve top taşıma!
    18 - 39 İlk Devre
    33 - 54 Üçüncü Çeyrek
    44 - 62 Maç Sonu

    - Savunmamız, şapka çıkartılacak düzeyde, koçun katkısı mükemmel bu sezon.
    - Ancak, Yakup'u farka ulaştığımız maçın sonunda oynatma kardeşim, büyük hata.
    - Hakemler kötü niyetli değil ama maç boyunca tüm takdir haklarını aleyhimize kullandılar:
    . lehimize hücum faul verilmedi, dönüşte üçlük yedik.
    . Normal faule atış halinde dediler aleyhimize.
    . Yine net hücum faul verilmedi lehimize.
    . Ayşe'ye atış halinde yapılan faulü görmezlikten geldiler.

    - Bu Tivibu Spor yorumcusu skandal ötesi, maç başlar başlamaz "FB'yi yenmek istiyorsan şunları yapacaksın" cümlesini defalarca kurdu. Son beş dakikadaki farka rağmen halen ümidini korudu Botaş lehine.
    Bu kadar biliyorsan, Botaş yönetimi seni teknik traktör yapsaydı o halde
    Yahu, biri lig lideri, öbürü küme düşme potasında, fark olmuş halen ağlıyor. Her maçımıza denk geldiğinde aynı bu adam, her kimse ve nerede yaşatılıyorsa

    Umarım ki Yakupun sakatlığı ciddi değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 15 Şubat 2020; 17:16:12 >




  • dwdark D kullanıcısına yanıt
    Stewart'ın bu yaz WNBA'de alacağı maaş 185.000 USD.
    Bu yaz WNBA tavan 215.000 USD ama Seattle Storm ona tavan ücretini vermedi.

    Faulkner son maçlarda yoktu, sakatlanıp dizinden ameliyat oldu ve sezonu kapattı. Hatta bu sezon WNBA'de de oynamama kararı aldı tam olarak iyileşebilmek için.

    EKA artık gelecek sezon ELW şampiyonluğunu da alacak gibi görünüyor.
    Evet, Creedence Clearwater Revival'ın efsanevi şarkısında olduğu gibi: Who'll Stop The Rain?

    Kursk ne yapacak merak konusu şimdi: Bu sezon yaptıkları tüm transferler skandal idi.
    Son aldıkları Angel ile bu sezon WNBA/Las Vegas Ages anlaşmış, Breanna Stewart fiyatına: 185.000 USD.
    Bu haberi menejerinden tam da Rusya'da uçağa binmekte iken haber alan Angel bağırmış: Viva Las Vegas, baby"

    Las Vegas koçu Bill Laimbeer'in Botaş'ın geçenlerde yollanan koçundan farkı yok: Geçen sezon eline müthiş bir kadro verdiler ve finale dahi çıkamadı.
    Şimdi de ahı gitmiş vahı kalmış Angel ile anlaştı.
    Bu arada Liz Campage'in durumu da henüz belli değil, ücret açısından. Geçen sezon WNBA tavan ücreti olan 115.000 USD almıştı.
    Tabi sen şaak diye Angel'a 185 verirsen şimdi düşünürsün Liz ve diğerlerine ne vereceğiz diye.

    Peki A'ja Wilson ne yapacak bu durumda? 2020 ücreti 57.000 USD. Ben olsam bütün topları Angel'a atarım: Paran kadar oyna da görelim baby
    Resmen ayıp, Kelsey'im Plum'ım, benim fakir kızım bile 68.000 USD alacak bu sezon WNBA'de.
    Yırtık pırtık kıyafetlerine bile yetmez 68 kağıt

    Yahu kızlar, böyle kendinizi basketbol diye paralayana kadar gidin Hamburgercide garson olun: Askeri ücret + Bahşiş bu paraları kazanırsınız yani.

    ----------------

    Gelelim, yeni WNBA sözleşmesi ile ücretlerin artık 500.000 USD olacağı ve Avrupa'ya artık ABD'li oyuncu gelmeyeceğine: Yok böyle bir şey.

    Şu anda WNBA'de tavan ücret 215.000 USD görünüyor ve bu rakama ulaşabilen 6 oyuncu var:

    215.000 USD : Elena Delle Done, Devanna Bonner, Tina Charles, Diggins-Smith, Britney Griner, Sue Bird. (Liz Campage belli değil henüz)
    185.000 USD: Jonquel Jones, Astou Endour, Angel McCoughtry, Breanna Stewart.

    Bu rakamların diğer ek gelirler ile 500'e ulaşması mümkün görünmüyor.
    Zaten bu sene Çin basket pazarı da bitti şu lanet virüs yüzünden..

    -------------------------

    Gelelim tekrar EKA'cığıma:

    Son yayınladıkları kısa video tamamen ukalalık, her kim onay verdiyse büyük hata:

    Daha ELW 2020 gurupları bitmeden rakiplerine çöp muamelesi yapıp onların gururlarını kırarsan, bir tökezlenmende

    "Alır götürüler Sibirya'ya seni rezil ederler Dünya'ya"




    Unutma EKA'cığım, seni Grinerli Taurasili Sançolu Mançolu kadronla yarı finalde elemiştik beybi

    Hatta patronununuz çıldırmış ve "Kulübü kapatır hepinizi kovarım" demişti canlarım.

    Yurt dışı bayan baskette EKA fanıyım ama ola ki finalde karşılaşırsak Fenerliyim elbette.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 15 Şubat 2020; 20:4:19 >




  • 16 Şubat Pazar

    UMMC Ekaterinbug - Dinamo Kursk

    Saat: 15.00 (TSİ)
    Yayın:https://www.youtube.com/watch?v=6u-wLO_AdY0

    Rusya kadınlar liginde derbi maçı, ilgi duyan arkadaşlar izleyebilir.

    -------------------

    EKA'nın DIVS Arena'sı her zamanki gibi dolu:

    Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA  vs. haberleri

    EKA'nın İlk beşi: Griner, Jonquel Jones, Alba Torrens, Vandesloot, Belyakova.
    Meesseman ve Quigly kadroda yok.

    27 - 18 İlk Devre EKA 11-0 ile başladı.
    50 - 37 İlk Devre 18'e çıkan farkı Kursk'un Rus oyuncuları Vidmer 9, Anoykina 8 ve Julia kozik 3 sayı ile ile azalttılar. Kenardan gelen Angel 9 sayı ve 3 faul.

    71 - 59 Üçüncü Çeyrek EKA farkı 20'ye çıkarttıktan sonra tekrar gevşedi. Angel çeyrek başında faulleri 4'leyince kenara geldi.
    85 - 76 MAÇ SONU EKA son çeyreğe de hızlı başlayıp 79-61 ile farkı 18'e çektikten sonra gene durdu. Hızlı oynayım derken top kayıpları, Torrens ve Jones'un kaçırdıkları üçlükler sonucu bu skor oluştu.

    EKA'nın yeni yıldızı Breanna Stewart, yanında Quigly ile maçı tribünden seyrettiler:

    Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA  vs. haberleri

    EKA: Vadeeva 18, Griner 16, Vandersloot 14, Torrens 12, Belyakova 11 sayı ile oynarken, Jonquel Jones 10 sayı 10 reb ile DD yaptı.
    KURSK: Bonner 14, Tatyana Vidmer 13, Angel 12 sayı ile çift hanelere ulaşan oyuncular oldular.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 16 Şubat 2020; 16:59:42 >




  • Fenerbahçe kulübü tarafından yapılan açıklamaya göre ne yazık ki Alina Yakubova'ya ayak bileğinde burkulmaya bağlı kemik ödemi teşhisi konulup tedavisine hemen başlanmış.

    Tamamen iyileşmesinin 4-6 haftayı bulabileceğine dair makaleler okudum maalesef, umarım daha kısa sürede sağlığına kavuşmuş olarak döner.
  • 19 Şubat 2020 - Çarşamba - Saat: 19.30 - EuroLeague Women 2019-20

    Fenerbahce Oznur Kablo - BLMA

    Yayın:https://www.fenerbahce.org/fbtv/ ve https://www.youtube.com/watch?v=tETbSByBfRk

    -----------------------------

    Ayrıca Tivibu Spor yayını:

    19 Şubat Çarşamba

    14.00 Birevim Elazığ İl Özel İdare: 80 - Galatasaray: 99

    Bu maçı da seyrettim, Elağız depremi dolayısıyla ertelenen 3 maçtan sonra Ankara'ya alınan bu müsabakada Elazığ'ın üç kısası Kübra Erat, Miray Şahin ve Nihan Demirkol'un 13 top kaybı inanılmazdı.
    Her şey Riquna Williams'ın üzerine kalıp o da 7 top kaybı yapınca sonuç belli oldu.

    --------------------

    Fenerbahçe - BLMA:

    26 - 13 İlk Devre
    38 - 26 İlk Devre


    Malum, iki takımın da skoreri sakat: BLMA'da Stephania Mavunga ve bizde Alina Yakubova.

    74 - 58 MAÇ SONU

    Zandalasini müthiş oynadı, buna Elizabeth Williams'ı da ekleyebiliriz.
    Kiah Stokes ise oyunda olduğu müddetçe rakiplerin karşısına kule gibi dikilerek üçlüklerini caydırdı, aldığı 9 reb de güzeldi.

    Ancak yerlilerimiz Olcay, Ayşe ve Sevgi'nin bu gün özelinde performansları yeterli değildi.

    Tabi eleştirilere rağmen kızlarımızın tamamına teşekkür etmeyi de borç bilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 19 Şubat 2020; 21:30:26 >




  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.