Şimdi Ara

Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA vs. haberleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
7
Favori
21.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rusya Kadınlar kupasında rakiplerini her iki maçta da yenen UMMC Ekaterinburg ve Dinamo Kursk, geçen yıl olduğu gibi yine finalde karşılacaklar.

    Nadezhda: 61 - UMMC Ekaretinburg: 80

    EKA'nın iki genç yıldızından Maria Vadeeva 20 sayı 15 reb, Raisa Musina 19 sayı 17 reb ile oynarken, 33 yaşındaki efsane kaptan Belyakova 16 sayı ve devşirme Jamirra Folkner 14 sayı ile takımlarını finale taşıdılar.

    Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA  vs. haberleri

    Nadezhda da ise, kendisi için "Balon" yakıştırmama bozulan Anastasia shilova Rusca "senin yorumun balon, eyy sabitfikir" diyerek 5/10 üçlük, 2/5 ikilik 1/1 s.a. ile toplam 21 sayı atarak kariyer rekorunu kırdı.
    Tabi bu sayıların büyük kısmını, artık maçı kazanamıyacaklarını anladıktan sonra attığını söylemeye gerek yok.

    -------------------------

    Dinamo Kursk: 91 - Dinamo Novosibirsk: 55

    Kursk takımında ligde pek şans bulamayan Julia Kozik % 100 isabet oranı ile 22 sayı attı: 3/3 üçlük, 6/6 ikilik ve 1/1 s.atış.
    Kendisine, devşirme E.Prince 14, N.Zhedik 12, N.Anoykina 11 ve E.Şabanova 10 sayı ile eşlik ettiler.

    Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA  vs. haberleri
  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    Tamamdır renkdaş, cevabın için teşekkür ederim.

    Kamile'yi sahada canlı olarak çok seyrettim, tamam o zamanlar iyi kötü basket atıyordu ama bizim takıma alınınca çok şaşırmıştım çünkü takımımızı üst seviyeye taşıyabilecek bir oyuncu değildi.
    Nitekim ömrü bizde yarım sezon oldu.

    Beni üzen, Kelsey Plum gibi halen ABD Milli takım gardı olan bir oyuncu ile son 2 sezonda 3 kupa kazanmamıza rağmen, pahalı diyerek gönderilmesi.
    İyi de bu oyuncular suyla çalışmıyor.

    Üstelik, FB Plum ile sözleşmesini fesh edince o kızında ister istemez performansı düştü ve dangalak LV Aces koçu Laimbeer, saçma sapan bir kısayı onun yerine ikame etmeye kalktı.
    Bu onlara, sezon başında şampiyon adayı gösterilmelerine karşılık olmadı.

    UMMC Ekaretinburg kendi liginde ve ELW'de şampiyon olurken Rus ligindeki en iyi oyuncularla Dünya'nın en iyi oyuncularını harman yapıyorlar.

    Peki niye? Çünkü UMMC şirketi Spor Kulübü değil, bütün kaynaklarını kadın basketboluna yöneltmiş.

    Aslında bizde de Kıbrıslı YDÜ bu işe soyundu ama ilk başarısızlıkta kaçtı ve Çukurova Basketi destekliyor el altından.

    Ha, bunların tek derdi sportif başarı değil, maksat Fenerbahçemiz Şampiyon olmasın! Başka hesaplarla..

    Bazen düşünüyorum, UMMC EKA gibi mesela Ali Koç ayrı bir takım olarak sadece Kadın Basketin başına geçip destekleseydi, neler olurdu diye..
  • dwdark D kullanıcısına yanıt
    Sabrina Ionescu için geçen sezon da iyi şeyler söylendi ve bu sezon ilk defa tamamını seyrettiğim maçta USA Milli Takımını yendiler 20 yıl sonra.

    Tabi USA koçunun ilk tercihinin eskilerle oynamak olması da bu sonucu doğurdu.

    Yani, Sabrina attığı 3 üçlük dışında bizim Olcay'dan daha üstün bir oyuncu değil bence

    O kadar üçlüğü yeri geldiğinde bizde bile bir çok yerli oyuncu atıyor.

    Sonuç olarak, Sabrina Ionescu'yu seneye WNBA'de görelim bakalım.
  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    Ydü nün olayı şöyle 2000lerin başında Fenerbahçe kadın basketbol takımının başında Işık bey vardı daha sonra 3-4 kişi hariç herkesle olduğu gibi aziz y.la araları bozuldu gayet de başarılı işler yaparken adamı şubeden uzaklaştırdılar. Daha sonra BGD yi kurup dernek oldular en başta i.ü ne sponsor oldular iübgd olarak ligde mücadele ettiler sonrasında tek başlarına ligde yer aldılar. o dönem bizde görevli olan remzi dilli falan da o oluşumda yer aldı,hatta o takımın başında benim diyen Fenerbahçe taraftarından fazla taraftar olan Aydın Uğuz coach olarak çalıştı. Hatta vander slootu ilk burada oynatan Aydın abidir gene şu an büyük takımlarda yer alan bir çok oyuncuyu o tanıştırdı Türk basketbol severlerle. Ne konuda anlaşamadılar bilmiyorum- ama öğrenirim çok sorun değil- ydü ile çalıştılar. Yani adamlar Fenerbahçeli bizim 100.yıl kutlamalarına katılan insanlar bunlara Fenerbahçe düşmanı demek doğru değil. Yatırım yaptılar bilgileri alt yapıları var çok kısa dönem de olsa başarılı oldular ligde bizi yenip şampiyon oldular ertesi yıl EL de f4 oynadılar vs. Işık bey bir takıma maddi manevi katkı verecek olsa el altından neden yapsın. İ.ü ile çalışırlarken sonra tek başlarına ligde oynarlarken sorun yoktu ne zaman ydü ile kaynakları birleştirdiler bize rakip oldular o zaman bu insanlara Fenerbahçe düşmanı yaftası yapıştırıldı. Neyse ki o dönemler bitti artık.
    Ummc bir şirket dediğin gibi rus bir taraftarla konuşmuştum adamlar uçakla sezon maçlarına caferagaya taraftar getirecek kadar ilgililer takımlarıyla çift hane milyon dolarlık bütçeleri var elbette çok güçlü kadrolar kuracaklar bizim gibi sayısını bilmediğim branşa sahip değiller her branşta altyapıları olup yüzlerce çocuğa spor yaptırmak gibi bir dertleri yok biz eski yönetim sayesinde batma aşamasına gelen camiayı toparlamaya çalışıyoruz hemde bu ekonomik durgunluk 6 TL ey yaklaşan dolar kurları ortamında. Şu durumda Ali beyin şirketlerinin sponsor olmasını geçtim kendi şahsi servetinden para vererek camiayı ayakta tutabilme aşamasında değil kelsey gibi hayli yüksek kontratı olan birini tutmak şubeyi açık tutmasına bile şükretmek lazım. Zira borcu harcı olmayan bütçeyi rahatça belirleyebileceğimiz bir ortamda değiliz hatta çevrilmesi bile çok zor borçlara batmış durumdaydık. Min. bütçeyle max. işler yapmaya çalışıyoruz geçen yıl şampiyonluğu da öyle aldık bu yıl da fena gitmiyoruz. Yani taurasiler pennyler matovicler olduğu dönemde değiliz kelsey neden gitti diyemeyiz.
    Başkanın sadece kadın basketle ilgilenmesine gerek yok yaklaşık 7-10 milyon arası bütçe toparlayabilecek altyapısı olan birisi takımı avrupa şampiyonu yapar (bazı şeyler bütçe meselesi de değil biz kaç kere F4 da kaybettik finalde kaybettik) ummc de kaybedebilirdi veya kaybetti zaten (önceki yıl f4 da biz eledik mesela o bütçesine rağmen)
  • Fenerbahce Oznur Kablo v Famila Schio - EuroLeague Women 2019-20

    27 Kas 2019 Çarşamba Saat 19:30
    ---------------------------------

    Famila Schio oyuncularını hatırlayalım

    Diamond De Shield (1), Kısa Forvet : Kadın basketbola ilgi duyup da bilmeyen yoktur herhalde. Bu sezon ELW'de henüz eski formunda görünmese de acilen çağrıldığı ABD milli takımı için Olimpiyat elemelerinde kendini toparladı sayılır.

    Sandrin Gruda (7), Center: Tecrübeli oyuncuyu da hepimiz tanıyoruz. Geriye 1 adım atıp kullandığı orta mesafe şutlarında çok başarılı.

    Francesca Dotto (23), Point Guard: Sürpriz üçlükleri var.

    Jilian Christina Harmon (33), Kısa Forvet): 32 yaşındaki bir başka tecrübeli İngiliz oyuncu. Bu sezon ELW'de 11,3 sayı ort. var.

    Eva Lisec (3), Center: Son maçta süre almadı, beğendiğim bir oyuncu.

    Sabrina Cinili (6), Point Guard: 1.91 boyunda point Guard? Soyadı aşina geliyor ama hatırlayamadım.

    Martina Crippa (14), Guard.

    Bizim maça kadar ELW'de takım olarak % 41 ile ikilik ve % 26 ile üçlük attılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 27 Kasım 2019; 16:49:55 >
  • Fenerbahce Oznur Kablo v Famila Schio

    İLK BEŞLER

    Fenerbahçe: Williams, Yakubova, Zandalasini, Tuğçe, Olcay
    Schio: Gruda, Lisec, Dotto, Cinili, Shields

    16 - 9 İlk Çeyrek
    26 - 20 İlk Devre

    Haydi kızlarımız, aynen devam..

    50 - 27 Üçüncü Çeyrek
    58 - 43 MAÇ SONU

    Koçumuz Viktor Lapena belli ki Fenerbahçemizi savunması güçlü bir takım haline getirdi.
    Fazla sayı atamadığımızda bunu savunmamız ile telafi edip rakibi de kendi standartları altında tutmayı becermeye başladık.

    Teşekkürler kızlarımız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 27 Kasım 2019; 21:27:24 >
  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    UMMC Riga'ya kaybetmiş. Çok şaşırdım. Bide Vaadeva sadece 10 dakika oynamış bu da ilgimi çekti.
  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    @Lawbreaker renkdaş:

    - Öncelikle yazınızı okumaya çalışırken kör olmadıysam da C/P yapıp txt dosyasına aktarıp atomlarına ayırdıktan sonra olayı çözebildim.
    - İşin ilginci, yarın göz doktorumla randevum var
    - Yazdığınız isimleri kasdetmedim, aslında tam bir yıl önce eski başlıkta bu konuyu 3 Temmuz kumpasıyla ilişkilendirip başka bir renkdaşa cevaben yazmıştım:


    " 30 Kasım 2018

    Renkdaşım, YDÜ - BGD - Girne Üniv - Çuk.Basket konusu özetle ve belgeleriyle şöyle:

    ( Bu konuyu 24 Mayıs 2018 tarihinde yazmıştım:https://forum.donanimhaber.com/fenerbahce-bayan-basketbol-takimi-2017-2018-haberleri-vs--126773935-13 )

    İnanılmaz gelecek ama YDÜ ve Çukurova Basket Hukuki olarak yok, ve kazandıkları tüm madalyaların geri alınması lazım, ama: Canım Türkiye'm.
    Niye müsade edildi dersek: E adam Cyprus Usd milyarderi, ülkemiz kadın basketboluna yatırım yapmış, daha ne demiş bizimkiler, bam bam bam

    Neye yatırım yapmış, Feneri yatırıp öpmeye kalkmış bütün oyuncularınımızı alarak. Hatta Candace Parker'ı da istemişler de Parker gitmemiş.
    Evet, bu sezonki Çukurova Basket'in de fonksiyonu YDÜ ile aynı, kelimelerle örtbas edilmiş YDÜ halidir: Maksat Fenarbahçe şampiyon olmasın.
    Sahibi kim? Astou N'dour'u transfer edecek kaynak nereden?

    1- Tarih 30 Mayıs 2016: YDÜ Kadın Basket takımının adını Girne Üniv.Kadın Basket takımı olarak değiştirdiler. Yani YDÜ'nün tüzel kişiliği sona erdi.

    2- Tarih: 11 Haziran 2016 YDÜ ile BGD (Basketbolü Geliştirenler derneği) birleşmesi açıklandı! Ama YDÜ artık yoktu ki?

    3- YDÜ ve Girne Üniv. sahipleri aynı kişilerdi!

    4- Üstelik Kıbrıs Yüksek Yargı kararına göre Girne Üniversitesi ismi kullanılamazdı çünkü sahipleri ve personeli aynı kişilerdi.

    5- Bunun üzerine Girne Üniv. takımının ismi Çukurova Basket olarak değiştirildi ve sahibi Menajer Serdar Çevirgen denildi.

    6- Bir menajer, geliri ile böyle bir takım'a sahip olabilir mi? Nitekim Çukurova Basket'in sitesinde sahibi ve yönetim kurulu ile hiç bir bilgi yok.

    Sonuç olarak, BGD-YDÜ-Girne Üniv-Çukurova Basket takımlarının hepsinin yolu Kıbrıs'a çıkıyor."

    Ben İstanbul'da yaşamıyorum ama bir Fenerbahçe taraftarı olarak yıllardır tüm medyayı dikkatle tarayıp, ekran görüntülerini değerlendirip sonuca varmayı hedefliyorum.

    Vardığım kimi sonuçları da burada paylaşıyorum.
    Ayrıca, hatalı analiz yaparsam da belirtip özür dilemekten çekinmiyorum.

    Sonuç olarak problem Kıbrıs'tan kaynaklanıyor!

    Ayrıca:

    29 Nisan 2019 tarihinde şunu yazdım:

    "- Kelsey Plum: Geldiğinden beri Fenerbahçelerin başarısız olacak, rakip taraftarların ise "Başarılı olacak" korkusu ile karşı çıktığı, ABD Milli takımı ile Dünya şampiyonluğu madalyası boynuna taktıktan sonra ise "Ama geçen sezon Las Vegas Aces de pek de başarılı değidi yeaa" ve hatta "çoh pahalı oyuncu canım, daha ucuza da aynısı bulunabilirdi" diye başka takım taraftarları da kendini yıpratan tipler olarak ortalara döküldü. "

    Sosyal medyada yazılan en yüksek rakama göre 400.000 USD almış ama buna karşılık 3 kupa almamızdaki en büyük etken oldu.

    Bununla, sizin Fenerbahçemizin mali durum tesbitinizi kasdetmiyorum elbette.

    Karşılaştırma yapıyorum : Sadece 1 futbolcuda yapılan yanlış tercih, bayan basket takımının 2-3 yıllık maliyetine bedel!

    Onun için demiştim, keşke Fenerbahçe Bayan Takımı da UMMC Ekaterinburg gibi sadece bir şirket takımı olsaydı diye.
    Mesela bu bu işlere hiç bulaşmayan Sabancı alıp götürseydi, yine mesela FESA gibi (Fenerbahçe - Sabancı)
  • dwdark D kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle yıkıldım, çünkü, bizim maç biter bitmez rahatça bu maçı seyretmek istiyordum.

    Bu arada başka bir renkdaşa cevap yazarken çok emindim, EKA'nın yeneceğine.

    Peki, şimdi tekrarını seyredip yorumumu yazacağım, bilgi için teşekkürler.

    ----------------

    Evet, olay belli oldu:

    Son 1:25, maç 80-80, ve TT Riga hücumda iken alakasız şekilde hakem faul çalınca bir de Teknik Faul EKA aleyhine, fiş çekilmeye başlanmış.
    Vandersloot kendi çapınca itiraz edince al sana Teknik Faul.

    O pozisyonu defalarca seyrettim, "Oynat Uğurcuğum" : faulle alakası yok, aleyhine faul verilmesi gereken faul veren kadın hakem.!
    Kaç para bir hakem?

    Komplekli kadın hakem: Faul çalıyorsun alakasız pozisyonda, elbette oyuncu itiraz edecek ama sana doğru bir hareketi yok?

    Neyse, bu sezon Gurubun en zayıf takımı olan TTT Riga, Ekaterinburg'daki rövanş maçında perişan olacak elbet.

    EDİP: Canım EKA'cığım aleyhinde haksız faul ve TF veren kadın hakem için kızgınlıkla yazdığım bazı yaftalar imha edildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 30 Kasım 2019; 12:10:28 >
  • bu sezon takım harika.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 Kasım Cumartesi - Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi 2019-2020 sezonu 7’nci hafta Maçı

    Fenerbahçe Öznur Kablo - Samsun Canik Belediye

    Saat 16:00 Yayın: FB TV ve Youtube/TBF TV

    (NOT: Youtube/TBF TV hesabındaki "Yaklaşan Canlı Yayınlar" listesinde an itibariyle bizim maç yer almıyor)

    ----------------------

    İlk Beşimiz: Zandalasini, Olcay, Williams, Yakupova, Tuğçe

    24 - 5 İlk Çeyrek
    58 - 6 İlk Devre
    78 - 13 Üçüncü Çeyrek
    103 - 24 MAÇ SONU

    Çarşamba akşamı BLMA ile oynayacağımız önemli ELW deplasman maçı için güzel bir hazırlık maçı oldu.
    Takımımızın bu akşamki rakibini küçümsemeden defansı sıkı tutması ümit verici.

    Röportaj yapan kızımızın maç sonunda Çarşamba akşamı ELW maçını aklına bile getiremeden "Haftaya GS ile oynuyoruz, ne diyacahsınız" sorusu anlamsız idi.


    Oyuncularımızın İstatistikleri (Kaynak TBF) :

    Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA  vs. haberleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 30 Kasım 2019; 18:4:36 >
  • 58-6 Devre Arası.

    2. periyot rakip 1 sayı atabilmiş.
  • ben böyle bir maç izlediğimi hatırlamıyorum umarım bu sene tüm kupaları toplayacağız. basketbol takımı bütçe düşürdü performansı %500 arttı. yok böyle bişi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dinamo Kursk: 72 - UMMC Ekaterinburg: 93

    Sezonun ilk derbisinde EKA, deplasmanda Kursk'u ezdi geçti.
    Kursk takımı 2.kıtadışı olarak WNBA / Atlanta Dream takımından Jessica Breland'ı transfer etmiş. Astou Ndour da tribündeydi.
    EKA'da Jonquel Jones kadroda yoktu. Kursk, oyunu sadece ilk 5 dakika başa baş götürebildi.

    Kursk: Bonner 17, Natalya Zhedik 13 sayı
    EKA: Vandersloot 21 sy, Meesseman 19 sy, Griner 14 sy, Qigley 10 sy, Vadeeva 10 sy 8 reb.


    Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA  vs. haberleri

    -------------------------------------------------

    1 Aralık 2019 Pazar - Rusya Kadınlar Premier Lİg Maçı

    Dinamo Kursk - UMMC Ekaterinburg

    Saat (TSİ) 16:30

    Evet, bu sezon ezeli rekabette ilk Rusya kadınlar derbisi ve ligde mağlubiyetleri olmamasına rağmen iki takım da ELW'de yaralı.

    Bakalım maç sonu ne olacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 1 Aralık 2019; 20:3:44 >
  • 4 Aralık Çarşamba

    BLMA - Fenerbahçe Özgür Kablo

    Saat (TSİ) 22:00 Yayın: https://www.youtube.com/watch?v=blVogc2ALVQ

    -------------------------------------

    Kanaatimce, Kursk deplasmanından daha zor bir maça çıkacağız, çünkü BLMA eski bildiğimiz takım değil:

    Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA  vs. haberleri

    Bu sezon transfer ettikleri oyuncular fena değil gibi:

    Stephania Mavunga: 24 yaşındaki ABD'li Forvet, bu sezon 19.9 sayı - 12.3 reb ile oynadı.

    Gabby Williams, 23 yaşında İngiliz Forvet, bu sezon 14 sy - 4.6 reb - 3.1 asist ile oynadı.

    Samantha Whitcomb: 31 yaşındaki tecrübeli ABD'li guard, bu sezon 12.1 sayı - 5.1 reb - 2.9 asist ile oynadı.

    Romane Bernies: 26 yaşındaki tecrübeli Fransız Point Guard, son ELW maçında geçen sezon Fransız Şampiyonu Asvel'e 18 sayı attı. (Bu sezon: 6.3 sy,2.6 reb, 4.4 asist)

    Diandra TCHATCHOUANG: c/p yaptım soy adını, Çatacuang okunuyor. Bu sezon 6 sayı - 5.7 reb - 1.9 asist ortalaması var.


    Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA  vs. haberleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 4 Aralık 2019; 3:58:48 >
  • 4 Aralık Çarşamba ELW A Gurubu Maçı

    UMMC Ekaterinburg: 86 - Bourges Basket: 47

    Bourges Basket:

    - Önceden bahsettiğim Fransızların yeni genç yıldız adayı Iliana Rupert varlık gösteremedi.
    - Bizim Olcay'a yaş, fizik ve potaya gitme cesareti olarak benzeyen Paulin Astier fazla oynatılmadı.
    - Daboviç kenarda olmasına rağmen hiç oynatılmadı.
    - Bourges Basket, tüm maç boyunca sadece sadece Elin Eldebrink ile çift hanelere ulaşabildi, o da 13 sayıda kaldı, çünkü yoruldu.

    EKA:

    - Emma Meesseman: 16 sayı, 5 reb, 5 asist, 5 top çalma ile maçın kahramanı oldu.
    - Alli Quigly: İlginç şekilde, ne zaman bu oyuncu EKA'nın bir tık altında diye düşünmeye başlasam 2 üçlük çakıp maçı rahatlatıyor.
    - Britney Griner: 12 sayı ve 2 asist, her takıma lazım.
    - Maria Vadeeva 9 sayı, 6 reb, 4 asist ama koç fazla oynatmıyor belki ileriye, bir sakatlık ihtimaline karşı saklıyordur.
    - Jonguel Jones da bu akşam bizimleydi ve 9 sayı 13 reb ile D.D. eşiğinden döndü.
    - Son saniyelerin basketbolcusu Raise Musina maçın skorunu, bitime saniyeler kala potadan seken topu kaparak atıyor ki bu maçtaki tek basketi zaten:

    Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA  vs. haberleri

    Bu maçı seyretmeyen varsa tekrarından izlemeyi öneririm: Bunca zamandır WNBA maçları seyrederim, Avrupa kadın basketbolündeki sert müdafaa orada yok.

    LİNK: https://www.youtube.com/watch?v=pDrMihOSjtM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 4 Aralık 2019; 21:44:44 >
  • Bu akşam bizim guruptan:

    Dinamo Kursk: 78 - Sopron Basket: 47

    Kursk takımı, şimdi de Glory Johnson transferini yaptı:

    - Jessica Breiland ve Glory Johnson ile ne ELW ne de Rusya şampiyonluğu gelmesi çok zor.

    - Sopron'a bu akşam fark attılar çünkü önceki koçları Roberto Iniquez'di, her şeylerini biliyor. Niketim, son maçta EKA yenilgisi sonrasındaki basın toplantısında bu konu Iniguez'e sorulmuştu: Üst üste 3 yenilgiden sonra "Sen Sopron'u biliyorsun, yap bize bir güzellik" mealinde idi.

    - Kursk bu akşam çok kolay galibiyet aldı.

    - Astou Ndour halen belirsiz.

    - Transfer ettikleri Glory Johnson Karadağ pasaportlu.

    Sopron; Hep diyorum ki bu takımda iki tane gelecek vaad eden oyuncu var:

    - Alexsandra Crevendakic ve Bernadette Hatar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 4 Aralık 2019; 21:42:47 >
  • 15 sayıdan geri döndük sonda saçmalamasak kazanmıştık sağlık olsun
  • Bir basketle kaybettiğimiz için çok üzgünüm, onun için maç yorumu yazamadım.
  • Hafızamı sıfırlamıştım, bu maçı hatırlamak istemiyordum üzüntümü unutmak için:
    Psikolojik savunma: İnsan beyni geçmişte yaşanan kötü olayları unutmaya proglamlanmıştır, yoksa sorun çıkar kısa vadede.

    İşte 2 gün sonra mağlubiyeti tamamen zihnimden silip biraz sakinleşmeme rağmen maçın tekrarının sadece son 2,5 dakikasını seyredebildim:

    - Herkes gibi, ben de son üçlüğü atıp 74-74 beraberliği sağlayan Zandal ya da Yakup'un son anlarda yaptığı 2 top kaybıyla maçı kaybettiğimizi söylemeyeceğim.

    Benim gühah keçim, Laura Nicholls:

    - İspanyol koçu aldınız, geçen sezon ECW şampiyonu oldu Nadezhda ile ama Nadezhda'nın çok maçını seyrettim geçen sezon ve bu arkadaşın hiç bu kadar kenarda ve molalarda bağırıp çağırdığını görmedim.

    - Tamam, bu sezon, savunma açısından kızlarımızı savaşmaya yöneltti.
    - E peki bu Nicholls nereden çıktı? Hoca istemiş, geçen sezon Nadezhda ECW şampiyonu olurken bu oyuncunun istatistikleri: 5,5 sayı.
    - Final maçında BLMA'ya karşı 1 sayı ama 12 reb. İyi de bizim maçta BLMA'ya karşı istatistikleri nedir ?

    1 adet üçlük, çok mersi sağol Nicholls peki diğer istatistikleri?

    Nicholls'un oyunda kaldığı 19:26 saniyede: 0 Reb, 0 Asist, 0 top çalma : Sıfır sıfır sıfır.

    Bir de oyunun bitmesine 1,5 dakika kala bunu oyuna aldı, bir şey yapabilecekmiş gibi?

    Son yıllarda Avrupa kadın basketbolünde İspanyol Koçlar ön planda ama İspanyol oyuncular değil!

    İspanya kadın basketbolünün öne çıkarabildiği tek oyuncu Astou Ndour, o da İspanyol asıllı değil!

    öyle, Nicholls ile veya bu saatten sonra Kelsey Plum gelse bile ELW şampiyonluğu hayal.

    Olmaz, çünkü kadro baştan yanlış kuruldu, bu kadroyla ancak lig şampiyonluğunu hedeflenebilir tekrar, Plum'a gerek bile kalmadan.

    Erken bir öngörü ama bu kadro ECW'de iddialı olabilirdi.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.