Şimdi Ara

| Qnoops | - Metro Exodus %100 Türkçe Yama - | The Two Colonels & Sam's Story DLC'leri Dahil | (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.114
Cevap
55
Favori
215.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
400 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • helal olsun bi kere daha bitirebiliriz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baron15

    Okuduğunu anlamaya çalış biraz. Ücretli ücretsiz çıksın fark etmez. %90 a gelmiş bir yamayı böyle baltalamak yanlış oldu. RE 2 de de aynısını söyledim. Her neyse cevap yazmayacağım daha fazla.

    Alıntıları Göster
    Adam yamasını AnonymousÇeviri çıkardıktan sonrada çıkarsa yine baltalamış olacaktı, sonuçta AnonymousÇeviri parayla satacak ve sen Qnoops olarak ücretsiz yayınladığın için adamların emeği hiç olacaktı. Senin anlamak istemediğin şey bu.
  • Tar Goroth kullanıcısına yanıt
    ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qnoops -- 26 Şubat 2020; 8:21:37 >
  • İşte Qnoopsa parayla bile vermeyebileceğini veya diğerlerinden istediğinden daha fazla para isteyebileceğini söylüyorum bende.
  • Witcher 3 ü çeviren ekip hariç (ki yanlış hatırlamıyorsam 6-7 ayda çevirmiştiler)böylesi büyük bir yapımı tek başına!! 1 aydan kısa sürede!!çeviren insan evladı sanırım çeviri dünyasının Naim süleymanoğlusu olabilir başka açıklaması yok.😨ellerinize,emeğinize sağlık.Ücretli yama olgusunu destekleyen biri olarak koca ekipler karşısında tek başınıza sergilemiş oldugunuz başarı inanın gerçek ötesi.İnşallah sizin gibi arkadaşların sayısı artar ve dilimize kazandırılmamış oyun kalmaz ve bu başarınız büyük ekiplerimize de güzel bir ders olur.Umarım nice büyük projelerde sizin isminizi görürüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ederim tek başına bu kadar hızlı yama çıkardığın için. Ama ortada bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum.

    Dediğiniz gibi haber vermek ya da duyurmak zorunda değildiniz. Hiçbir şey yapmak zorunda değildiniz kısaca. Ama biraz empati yapıp kendinizi diğer grubun yerine koyun. Aylarca uğraşmışsın, biranda çarçur oluyor her şey. Direk motivasyon kaybı. Belki bu sebepten dolayı adamlar başka çeviri yapmayacak?

    Eğer tek başına bir ay yoğun bir şekilde çalışacağına ekibe söyleyip, ortaklaşa yapsaydınız çok daha az emekle, daha kısa sürede çıkartacaktınız.

    Bu yazdıklarımı zorunluluk vs gibi anlamayın. Vicdanınızı ortaya koyup, düşünün derim.
  • Büyük iş tebrikler.
  • ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qnoops -- 26 Şubat 2020; 8:21:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qnoops

    ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎
    Sunu aciklayayim Watch Dogs 2 araci sadece parayi veren evladi fatihan ve Anonymous grubunda. O yuzden bu oyunu baska bir ceviren grup olamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu korsan indirmiştim türkçe olmadıgı için bişe anlamıyordum hemen sildim 1 gün sonra konuyu görünce tekrar yükledim.Teşekkürler ellerinize sağlık çeviri için.Keşke oyun firmalarıda bunu yapsa bizde korsan indirmesek.Türkçe olmayan oyuna 300 tl veremem.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok entresan bir durum..şaşkınlık içindeyim...Aslında oyunu ücret karşılığında çeviren gruplara karşı değilim..tartışılmaya açık çok fazla ve ucu açık durumlar olsa da (oyunu yapan firmanın izni olmaması gibi v.s...) son tahlilde emeklerinin karşılığını istiyorlar..Hele ki metin sayısının çok fazla ve diyalog ile hikaye derinliğinin çok olduğu kaliteli oyunlar için zaten oyunu seven insanların seve seve ücret vereceklerini düşünüyorum...Ancak Qnoops' un yaptığı şey tam olarak beni dumur etti açıkçası ( bireysel olarak daha önce de gönüllü çevirileri varmış yeni öğrendim bu vesileyle ) tek başına bu kadar çok metin içeren oyunu bu kadar kısa sürede yapabilmesi üstelik hiç bir ücret istememesi hayret uyandırıcı..ama olayın beni vuran en önemli kısmı çeviriyi kullanma karşılığında gönüllü olarak "sokak hayvanlarını doyurabilirsiniz" dediği kısmıydı açıkçası..kendisi fight club filminden fırlamış bir karakter gibi benim için şu anda ;)) umarım çevirilerine devam eder aynı kalitede..teşekkürlerimi yolluyorum.

    NOT: Ücret karşılığı oyunu çeviren arkadaşların umarım motivasyonları ve şevkleri kırılmaz..firmaların türkçe dilini eklememeye yemin ettiği ve türkçe oyun kıtlığının olduğu bu piyasada kendilerine çok çok ihtiyaç var aslında.

    NOT: Qnoop dostum..biraz önce bir internet sitesinden 1.5 kg kuru kedi maması sipariş verdim..Yaşasın Mutlu Kediler ;))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EndOfTheNight -- 2 Haziran 2019; 18:9:38 >




  • Vicdan falan gibi komik laflar etmeyelim, bu oyun şirketleri oyunları neden türkçe çıkarmıyor önce onu bir sorgulayın, gönüllü insanlar uğraşıyor oyunları türkçeye çeviriyor yine oyun şirketleri fayda sağlıyor bundan emin olun, bu çevirmen arkadaşların hakkını verecekse oyun firmaları vermelidir keşke herkes bunun mücadelesini verebilse, onlardan alamadıkları hakları türkçe oyun oynamak isteyen oyuncudan çıkarmaya çalışmak asıl vicdansızlık budur
  • Qnoops kullanıcısına yanıt
    Bırak sen boş muhabbet yapanları kensi yolunda ilerle kulak asma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EndOfTheNight kullanıcısına yanıt
    ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qnoops -- 26 Şubat 2020; 8:21:23 >
  • Eline sağlık dostum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qnoops

    Bu mesaj silindi.
    Zip halini indirdim şimdi, sorunsuz bir şekilde çalıştı teşekkürler ilgilendiğiniz için.

    Muhtemelen bendeki WinRar sürümü ile ilgili bir problemdi 7-zip kullanıyordum önceden formatlayınca yüklememişim.
  • Qnoops arkadaşım.Ne diyeceğimi bilemiyorum çok mutluyum.Emeğine sağlık.Sen ve senin gibiler sayesinde kendi güzel Türkçemiz eşliğinde oyun oynayabiliyoruz. Anonymus çeviri olsun, oyunceviri olsun, u crew olsun, senin çevirilerin vs bütün bu işle uğraşan arkadaşlara saygım sonsuz.Daha dün dishonoed 2 nin Türkçe yamasının çıktığına seviniyorken yaklaşık yarım saat önce de senin Exodus yamanla karşılaştım. =)2 katı mutlu oldum... Umarım Türkiye'de bu işle uğraşan arkadaşların sayısı artar ve daha çok oyunu, çıkmış veya çıkacak oyunları Türkçe yama ile oynama şansı yakalarız."o yapıyorken sen niye başladın", "o ücretli bu ücretsiz" gibi tartışmalardan ziyade bu işi yapanlara destek olmak maddi manevi daha önemli diye düşünüyorum ben şahsen.
    Tekrardan emeğine sağlık Qnoops. iyi bayramlar.
  • Konu popüler konularda zirvede
  • Qnoops kullanıcısına yanıt
    Haber vermeden yaptığın içinde bir kez daha tebrikler BAŞKAN:D
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.