Şimdi Ara

Başlangic motosikleti 600rr olurmu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olur ama hem sana yazık hem motora. 600 cc ağır olur manevra yapması zor. Yakıtı fazla. Bakımı pahalı. Zaten hiz yapmak hep büyük risk bir de acemi iken daha da büyük risk. Al guzelim 250cc keyifle bin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahoni_38 -- 31 Ağustos 2019; 11:34:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Kendi görüşüm MT25 Almandan yana.Tepkileri çok hoş bir motosiklet, tamamen senin hakimiyetinde motosiklet.Neden MT25 diyorum çünkü sınıflarında taht kurmuş bir motosiklet satması kolaydır kmsi yüksekte olsa satmakta zorlanmazsın çok zarar etmezsin elinden kolaylıkla çıkartırsın.MT25 kullandım güzel motosiklet yakışıklı motosiklet ama dediğim gibi 250cc motosiklet 1 sene belki daha az bir süreç içerisinde yükseltmek isteyeceksin sıkılacaksın, o yüzden daha kolay satabileceğin bir motosiklet tavsiye etmek hem senin içinde bir etken.Bu yüzden benim önerim MT25 den yana.

    İnşallah daha iyileri nasip olur
  • mahoni_38 kullanıcısına yanıt
    Yorumun icin teşekur ederim tabiki 250cc iyidir suanda mt 25 ve r25 dusunmekteyim :) hayirli sabahlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gckumbasar kullanıcısına yanıt
    Yourm icin tesekur ederim ama universitede okumaktayim sekil bisi istiyorum r25 var aklimda var o nasil olur

    Amin tesekur ederim hocam :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Altin Elbiseli Adam A kullanıcısına yanıt
    R25 De güzel bir motosiklet, tarz büyük motosiklet havası veriyor. oda klasmanına göre çok yakışıklı ve iyi, oda kolay satılabilecek bir motosiklet.Ama r25 supersport motosiklet bildiği üzere supersport motosikletlerin gidon mesafesi kısa. daha çok motosikleti yatırmaya yöneliktir. bu biraz tecrübe gerektiren bir konu yoksa mt 25 ile r25 arasındaki fark birisi grenajlı ve gidon mesafesi kısa diğeri grenajsız gidon mesafesi biraz daha iyi. iki motosiklette olur ama dikkatli olman gerek r25 biraz daha zor kullanıma sebep olabilir :)
  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 600rr olmaz hocam sen direk kawasaki h2 ile başla.ilk ve son motorun olsun.
  • tıp öğrencilerine ihtiyacımız var lütfen 150 veya 250 cc ile tecrübe edinip sonrasında 600 cc ye geçin.
  • mt25'de çok güzel rüzgar yersin, sürekli yüksek hızlarda çevreyolunda vs kullanacaksan sağlam bir kışlık ekipman şart. R25 supersport kategorisinde görülsede oturuş pozisyonu sport touringlere daha yakın, SS'ler gibi boyun bel sakatlacak cinsten değil. Üstüne oturup bak ikisininde hangisinde daha rahat edersen onu al zaten motor vs aynı. Eski bir MT25 kullanıcısı olarak ben olsam R25 alırım. 120-130 gibi süratlerde çok ciddi rüzgar yiyorsun MT25'de. ön cam taksanda çok çirkin görünüyor.
  • Arkadaşlar zaten bahsetmiş ama bence yüksek CC motorda en fazla dikkat edilmesi gereken nokta çabuk hızlanmanız ve buna bağlı olarak geç durmanız. Motorun ağırlığı, viraj hakimiyeti, gaz tepkisi gibi konulara hiç girmiyorum bile. Ben 200NS Pulsar ile başlamıştım sonrasında sırası ile MT03>CB600F>DL1000>VFR800>MT09 şeklinde keyfime göre değiştirip durdum ama asıl nokta 5.000km Pulsar ile yol yaptıktan sonra MT03 geçişi benim için kırılma gibi olmuştu. Seviyorsanız ve uzun süre binmek istiyorsanız kendinizi bilerek binin zaten ülkemizde birçok risk var, bu şekilde biraz azaltmış olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.