Şimdi Ara

Goodyear mı Continental mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar,Astra H kasa aracıma lastik alıcam iki lastik arasında kaldım kullanıcı olarak yorumlarınızı,tavsiyelerinizi alabilir miyim,Goodyear Efficentgrip Performans 4 kanallı 1400TL fiyat aldım,Ayni şekilde Continental Cpc6 içinde 1400TL fiyat aldım kampanya dahil,değerli yorumlarınızı bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bedava verseler almayacağım iki ürün gamı

    Pınar

    Continental

    Sebebini google amcaya Continental ve Türkiye yazınca cikiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Continental Cpc6 kuru ve ıslak zeminde yol tutuşu çok daha iyi. goodyear eskidi artık.
  • Bana göre Continental ile Goodyear'ı yan yana telaffuz etmek bile Conti'ye hakaret kalır ( kalite anlamında )
  • İkisi de değil. İthal lastikler döviz kuru nedeni ile artık kazık fiyata satılıyor. Neredeyse yarı fiyatına yerli üretim lastik alabiliyorsunuz. Lassa veya Falken bakmanızı öneririm.
  • Yeni continental ecocontact 6 aldık. Titreşimi yol sesi çekişi(önceki pirelli formula idi araç pati ye düşüyordu sürekli.) çok değişti arabanın kaliteli lastik gerçekten ama fiyat pahalı. Conti daha iyidir.

    Lastikte yarı fiyatına başka alın diyorsunuz da arkadaşlar lastik bu şakaya gelmez yarı fiyata alacağım diye kalitenin de yarısını alıyorsunuz. Güvenlikte önemli. ( falken fren mesafesinde, performanslı kullanımda iyi, ama yakıt tüketimi ve ses çıkarması dezavantaj diyorlar)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 29 Mayıs 2019; 15:46:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lassa vs Goodyear

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falken varken neden daha pahalı bir lastiğe para veriyorsun? Altında süper spor otomobil yok ki. Yapacağın en yüksek hız 180 o da ayda yılda bir kez.
  • Ben de yeni değiştirdim conti ecocontact 6 aldım. Gayet memnunum. 2016da sıfır aldııgmda üstünde ecocontact 5 vardı. 3 yılda 50K km yol yaptım. Hala diş derinliği vardı. Fakat cok patlamaya başlamıştı.(son 2 ayda 4 kez) Hiç başka marka yönelmedim bile.
    Lastik bu arkadaşlar. Aksesuara benzemez. Yolla dolayısıyla hayatla tek baglantı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Premium Contact için çok olumlu değerlendirmeler var. Geçmişte kullandığım spor Goodyear'lara aşık olmuştum, ama Efficientgrip hakkında özel bir bilgim yok. Tahminim Premium Contact'in daha iyi bir performans lastiği olacağı yönündedir, diğerinin ekonomi odaklı olduğu ortada.
  • Conti iyidir hocam
  • Continental in yaptığı serefsizligi hatirlamiyorsaniz ben hatırlatayım. Dünya haritasında Türkiye'yi silmisti... Deniz gibi mavi boyamis üstüne de yanlışlık olmuş (?) Gibi kargaların gulecegi cevap vermişti.
    Kullanmam kullanan arkadaşım olursa da olayı izah ederim, hala kullanmakta ısrar ederse de yol verir geçerim...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iquique

    Falken varken neden daha pahalı bir lastiğe para veriyorsun? Altında süper spor otomobil yok ki. Yapacağın en yüksek hız 180 o da ayda yılda bir kez.
    Bu arkadaşımıza katılıyorum, performans ihtiyacına göre lastik seçmek akıl karı.
  • coskunserce kullanıcısına yanıt
    Yerli üretimler de bunlardan aşağı kalır yanı yok hocam fiyat konusund falken 1200TL

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canlee89

    Lassa vs Goodyear
    Şu an aracımda önlerde Lassa Impetus Revo 2+, arkalarda 4 kanallı Goodyear EGP var. Lassa çok daha iyi bir lastik. Konfor ve yol tutuşta aynı performansı veriyor. Sessizlik açısından Lassa daha iyi. Fakat Lassa asıl farkı dayanıklılıkta ortaya koyuyor. Goodyear'ın yanakları çok zayıf. Bozuk yola, yüke, kaldırıma vurmaya hiç gelmiyor. Lastiğin yanak zafiyeti aracın üzerinde bile belli oluyor. Zaten bu konuda sorun yaşayan çok fazla kullanıcı var. Diş dayanımı konusunda da Lassa daha iyi.
    Yalnız Lassa alırken suna dikkat etmek gerekiyor. Lassa'nın farklı kalitelerde bir çok lastiği var. Üst serileri çok iyi lastikler (Driveways, Inpetus Revo 2+). Fakat Greenways serisi çok kötü.
    Diğer aracıma yeni çıkan Falken Ziex 310 aldım. Ara bir ebad olduğundan (225 60 16) Falken olmasaydı, diğer markalara 2 katı fiyat ödemek zorunda kalacaktım. Lastiğin etiket değerlerinden sadece yakıt tüketimi değeri aşağıda. Onun dışında Avrupa'da testlerde ile 5'de yer almış bir lastik. Şimdilik oldukça memnunum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunserce -- 29 Mayıs 2019; 21:7:52 >




  • Nokian eline 2, 3 sınıfta A alan tek lastik pişman olmazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lassa driways kullanıyorum 245 45 18 sakın bulaşmayın
    Zaten bu ölçülere kimse gidip Lassa almaz da kiralama şirketi işte
    Yol tutuş rezalet
    Ses konfor o konulara girmiyorum bile
    Dayanıklı lastik olduğu belli çünkü taş gibi hamuru var
    Varsın 10 bin erken bitsin ama arabayı törpülemesin

    Continental denilmiş ya
    Continentalin 40bin km yapmış ön lastiklerde 1.5 mm e falan diş derinliği düşmüş hali sıfır Lassa’lardan daha iyi yol tutuyordu

    İllallah dedirtti bu lastikler
    Bayramdan sonra fabrikaya kontrole göndermeyi düşünüyorum bakalım
    Ama rot Balansçı hiç gönderme bu lastiklerde hiç bir şey yok
    Bunlar böyle iyi markaların bitik halleri bunlardan iyi yol tutar dedi ki demesine gerek yok ben yaşayarak gördüm kaç kez şikayet ettim Lassa’ya fabrikaya gönderin bakalım diyorlar ben bir şey çıkacağını zannetmiyorum
    Ben rot balansa gittiğimde leon vardı bi tane adam lastik yerlerini falan değiştiriyormuş 2-3 kez gelmiş sürekli şikayet

    Ben şimdi ne yapayım böyle yerli malını ?

    Hacı Sabancı’nın arabada Lassa varsa tamam diyeceğim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Yerli malı asla almam zaten çevremde şikayet eden oldukça çok,lastik için o kadar para verilmez diyenler var ama bence en önemli aksan lastiklerdir 100-150TL bakmicaksin kalitelisini alicaksin can taşıyor sonuçta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cpc6 aldım yakın zamanda şuan memnunum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar bende son dönemde bu konu üzerindeyim. Lastiğim yarıldı zamanı da gelmişti derken karar aşamasındayım şuan. 205 60 R16 Goodyear Assurance Triplemax 2 ile ilgileniyorum daha önce goodyear tecrübelerinize istinaden tavsiye eder misiniz. Ya da Continentalin alt markası General Tyre var seçeneklerim arasında ne dersiniz. Yazlık bir lastik bunlar ancak bende şuan Continental premium conti contact 5 var. ama değiştirmek istiyorum. 4 yılda çatlaklar oluştu fikirleriniz olursa çok sevinirim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.