Şimdi Ara

5000 TL Bütçe için 65' TV tavsiye arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Bizim dandik Vestel'in garantisi üzerinden üç ay geçmedi ki geçen gün durduk yere paneli bozuldu, görüntü yamuldu. Bizimkiler yeni televizyon bakmaya başladı; üç marka ve model verdi bakayım diye. Aralarından bir tanesi Vestel, diğerinde de Vestel Hitachi yazıyor (anlamadım nasıl oluyor), sonuncusu da Hitachi. İnternette 10 sayfa sonuç çıkıyorsa hepsi teknik özellik veren satıcılardan oluşuyor, hiçbir kullanıcı görüşü veya düzgün bir incelemesi falan yok.

    Hitachi 65HT1700UD
    VESTEL HITACHI 65HL7000
    Vestel 65UD9000

    Yine de bundan böyle Vestel almak veya tavsiye etmek istemiyorum. Öncelikle dilerseniz forumdaki Vestel UA9300 konusu içinde, 2016'da yazdığım şu mesajı bir okuyun. Dilemezseniz ayrıntısız özeti aşağıda:
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/121366125

    Özet: Ses sorunu, TV harici medyalarda düşük volume sorunu, oynatıcı sorunu, altyazı boyut ve ayar sorunu, videoyu ileri sarma sorunu, videodan atma sorunu, Youtube izlerken hafıza ve donma sorunu...

    Sonuç: Vestel tavsiye edersem mezardan kaldırıp ölümü öpsünler.

    Soru: Yukarıdaki sorunlara sahip olmayan; TV'de bangır bangır yüksek ses verirken USB'den veya Youtube'dan video oynattığında sesini yok denecek kadar azaltmayan (hayatımda hiçbir televizyonun sesini sonuna kadar açma gereği duymamıştım); doğru dürüst 4K Youtube oynatabilen, video uzun diye takılmayan, altyazı boyutu ayarlanabilen, Netflix'i içinde olan Smart TV tavsiyesi arıyorum.

    Teşekkürler.







  • Merhaba; Bende aynı fiyat aralığında 65" TV arayışındayım. 2 hafta kadar önce çalıştığım kuruma 65UD9000 modelini aldım. Şimdide kendi evime tv bakıyorum ama bir türlü karar veremedim. Bilindik markalar 6500 tl başlıyor. Bu kadar fiyat farkını değer mi kararsız kaldım. Acaba vestel 65UD9000 mi alsam yoksa ekrandan feragat edip Philips 55PUS7503 alsam kararsızım.
    Bilginiz olması açısından 65UD9000 ürünü hakkında gördüğüm kadarıyla biraz bilgi vereyim.
    Ürün Tasarım olarak güzel, kanal geçişleri normal seviyede. Biz genelde bilgisayardan Kablosuz görüntü aktarmak amacı ile kullanıyoruz, bazen donmalar olabiliyor. Ama en büyük şüphe dayanıklılık olmalı bence.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.