Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (5270. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.436.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 52685269527052715272
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mertcanoa

    Paranın da satın alamayacağı bazı şeyler vardır :)

    Mesala ben Dünyanın en iyi scout ve taktik analizcisiyim...

    Ve bu benim sadece hobim,

    Örnek wyscout dan izlediğim keşfettigim analizlerini yaptıgım futbolcuları not almak adına bi arkadaşıma yazmışım TARİHE DİKKAT!!!








    Benim notlarımdan 3.5 Ay sonra kendisini CELTİC transfer ediyor :)))

    Mesela Bruno fernandes man. united kış transfer dönemin de 55 milyon euro satın aldı :)) O çocuk udinese de oynarken yazmadığım BÜYÜK KULÜP KALMADI alın hem oynar hem oynatır... Büyük kulüplere astronomik rakamlara satarsanız dedim dinlemediler :)) Kim aldı lizbon aldı sonrası malum...

    kaydını buldugum örnekleri vereyim diğerleri hikaye gibi kalıyor...



    twitter dan kenan çalık a önermişim...



    ben okadar iyiyim ki arkamdan geliyor TÜRKİYENİN EN BÜYÜK FUTBOL KULÜPLERİ....

    :))))

    Yetmez başka ekran görüntülü örneklere devam...

    POLONYA 2 LİGİ gol kralı kardeşimiz var reca adı 2016 yılın da kendisini 2lige önerdim alın oynatın satarsınız :))





    aaa oda ne SERİ A dan ATALANTA SATIN ALMIŞ VE kiraya vermiş :))) Hatta MİLLİ TAKIMA BİLE GİRMİŞ ALT YAŞ GURUPLARINDA OYNAMADAN DİREKT A MİLLİ TAKIMA ilginç :))

    Liverpool lu mane filen hiç oraya girmiyim :)))
    Şaka mı yaptın yoksa ciddi misin çözemedim kardeşim ama futbol istisnalar harici şu an para ile dönüyor. Duygusal düşünmeye gerek yok. Neymar, Ronaldo, Messi, fenerden Alper Potuk. Hepsi para için oynuyor. Ben babasının hayrına oynayani görmedim. Bende hayaller içinde süslü kelimeler söylemek isterdim ama maalesef dünya düzeni gerçekleri bu. Zengin bir işadamı ya da bir Arap in aldığı takımın tr de uzun yıllar ligi domine edeceğini bilmek için kahin olmaya da gerek yok. Uzun yıllar futbol izlemiş birisini bırak, 9-10 yaşındaki cocuklar bile bilir.

    Benden sana bir abi tavsiyesi, hobini en kısa zamanda paraya dönüştür . En azından hobinden daha fazla keyif alacaksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MrWrong kullanıcısına yanıt
    Ciddimisin sen elif gayet iyi oyuncu kumaşı sağlam tr ligi için 2 3 gömlek fazla oyuncu git biraz napoli maçlarını izle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir arkadaşa daha cevabını verdim ama tekrar belirteyim...

    Türkiye de FUTBOL çıkar amaçlı suç örgütlerinin işleyişi gibi işliyor çarpıcı örnek vermek gerekirse...

    Misal ben bu gözlemlerimi TFF den sertifika alarak resmiyete dökmek istiyorum, fakat yıllardır sıra bana hiç gelmiyor 10. sıradan başvurmuşum bi bakıyorum beni listenin sonuna atıyor 10 bin ci olmuşum...

    + Futbol da benim gibi insanları istemezler türkiye de çünki bir manager örnek michel frey gibi bir oyuncuyu benim kulübüme önerse benim bu transfere olumsuz rapor verecegim den dolayı, adamın para kazanmasına engel olacagımdan dolayı ben onların en büyük düşmanıyım...

    Türkiyede bahsettigim işi yapanların hepsi birilerinin, arkadaşları,çocukları,ahbapları :))

    Burada zor yani....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Andres Escobar

    Aynen öyleee Ali Koç çok yanlış kişileri dinliyor basket şubesi neden başarılı çünkü müthiş bir genel menejer var işini bilen adama birakicaksin isi

    Alıntıları Göster
    FB SK nun Kupa Kazandıran Tek Subesi Olan Erkek/Bayan Basket subeleri de erozyona ugradı.
    Her sene kusa cevrilen butcelere ragmen Bayan Basket inanılmaz kadrolar kurarken Erkek Baskette sırf para odemeyelim diye Sloukas,Vesely,De Colo,Datome gibi butun yıldız isimler gonderiliyor ya da gonderilmeye calısılıyor.
    Biz Kızılyıldız gibi mutevazi takımdan Guduric,kalinic,Bogdanovic icin inanılmaz buy out lar oderken Datome gibi FB de kalması gereken 3 isimden biri olan Yıldız oyuncu digerleri de De Colo ve Vesely bedavaya,tek kurus buy out istenmeden gonderildi.

    Yanı Basketbol subelerini de bu beceriksizlik,is bilmemezlik vurdu.Yalnız su var bu Klube 6-7 yıldır Kupa Kazandıran tek Sube Basketbol Subeleri onları da budarsa bu yonetim yarın cok pisman olabilir.




  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Gustavo her ikisinide oynar merak etme transfermarkt'den geçmiş senelere bakarsan iki diziliştede oynadığını görürsün kendi kafanızdan arguman üretip ona inanmayın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk 11 için;

    Sol bek, sol stoper, sağ bek, ofansif orta saha, sağ açık şart.

    Yedek için;

    Sol açık, kanat forvet veya santrafor şart.

    Zanka, Jailson, Tolgay, Alper, Zajc, Frey ve Mevlüt'ü 3-5'e bakmadan göndermemiz gerekiyor.
    Ekici'yi de serbest bırakmak lazım.

    Hasan Ali ve Tolga yedek kulübesi için kalmalı. Taliplerine göre yine yedekler için Jailson ve Zajc da kalabilir.

    Altay / Harun

    Transfer / Hasan Ali
    Transfer / Falette
    Serdar / Sadık
    Transfer / Dirar

    Gustavo / Jailson
    Ozan / Tolga

    Transfer / Garry Rodrigues
    Mert Hakan / Ferdi / Zajc
    Transfer / Deniz Türüç

    Muriqi / Transfer



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brujáh -- 6 Temmuz 2020; 7:35:47 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2CE6EA6FE

    1-2 sezon daha Galatasaray'ın ekmeğini yedikten sonra giderler. Muslera olmadığı için seneye bayağı transfer lazım. Emre Kılınç ve Emre Akbaba dışında transfer edilebilirse Seri kadroda olacak gibi ama en az 7-8 tane isim lazım. Arda ve Caner'i yerli kontenjanına koymak için alacaklar. Galatasaray yabancı kuralından dolayı elindeki birkaç ismi göndermediği sürece yerli futbolculara yönelecek.

    Muriqi takımda kalsın isterim ama iyi bir fiyata satılacaksa üstüne aldığımız parayla kadroyu geliştirebiliriz. Tabi birkaç isim daha satılacaksa Jailson ve birkaç sene daha bizim takımın formasını giymesini istediğim Ferdi. Bunlara en az 35 milyon euro gelirse 5 tane transfer rahat yaparız. Tolgay, Ekici gibi isimleri ilk fırsatta göndermek lazım. Tabi arada yazmayi unuttuğum Zajc için Rus Liginden hala teklif varsa aldığımız fiyata satıyorsak neden olmasın diyorum. Mert Hakan dışında en az 1 tane daha orta saha lazım. Kanatlara 2 tane transfer, en az 1 tane forvet. Frey konusunda gidecek mi kalacak mı bilemediğim için tabi gidecekse en az 2 tane olması lazım. Sol bek ve stoper transferi için biraz daha genç isimlere yönelsek fena olmaz. Başta David Luiz ve Stambouli istemiştim ama ikisi de olmadığına göre yerli veya yabancı genç, gelecek vaadeden isimler iyi olur.
    Vedat satılacaksa riske girmeye gerek yok. Vedat + Zajc, Jailson/Ozan ikilisinden biri + Frey ve Zanka satışından gelecek parayla Visca + İrfan + Kaan Ayhan alınmalı.
    Gidip 10 tane topçu alıyorlar hiç biri büyük takım seviyesinde olmuyor sonra.
    Novak + Mert Hakan ile 5 tane garanti ilk 11 topçusu almış oluyorsun ve aldığımız oyuncuların hepsi bizim takımdakilerden daha kaliteli.
    Gökhan ve Burak Kapacak sağ bek için ne kadar yeterli olur bilmiyorum. Şuan takımın en kötü futbolcusu Dirar ama herkes Hasan Ali'ye takmış durumda. Dirar o kadar kötü biz sadece sol taraftan atak yapıyoruz.
    Son 4 maçtır Dirar'ın bir tane faydalı atağını göndermedim.

    HAK iyi bir yedek olur. HAK'ın en büyük sıkıntısı 5-10 maç üst üste oynayınca sapıtıyor. Ayrıca maaşı 500-700K euro civarına düşürmesi gerekiyor. Maaşı kabul etmiyorsa gidebilir.

    Alper, Ekici, Tolga ile yollar ayrılmalı, Tolgay ve Deniz ise takasta kullanabilir oyuncular.
    Falatte'nin ayağı çok iyi ama kesinlikle stoper değil, belki sol bek olursa oynayabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dkms1907

    Gustavo her ikisinide oynar merak etme transfermarkt'den geçmiş senelere bakarsan iki diziliştede oynadığını görürsün kendi kafanızdan arguman üretip ona inanmayın
    Bir şey uydurup inanmama gerek yok sezon başından beri her maçı izledim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dkms1907

    Bu mesaj silindi.
    Gözlüklü izliyorum maçları sıkıntı yok, oyuncuyu değerlendirken yaptığı asiste bilmem neye göre değerlendirmiyoruz. Oyuncunun psikolojisinden, takımın durumuna kadar, oyuncularım sahaya dizilişine kadar, oyuncuların rollerine kadar izliyoruz ama ne var biliyor musun? Ben farklı düşünüyorum.

    Getir Valbuena, Alex gibi adamları yanına genç Emre koy, Gustavo'yu da ekle oynasınlar ya da iki tane kaliteli orta saha getir arkasına Gustavo koy oynasın. Bu kadar basit.

    Pas opsiyonu yokmuş yapma ya? Sorun zaten bu takımın yaratıcılığı düşük, oyuncuların pas atacağı adam yok, teknik becerisi yüksek adam yok, takımı çekip çevirecek, oyunu taşıyacal adam yok. Bunlara bir nebze çare olsun diye kesiyoruz zaten Gustavo'yu çünkü yukarıdaki transferleri yapamayacaksan oyuna katkısından çok zararı oluyor.

    Gustavo'yu şu bu sebeplerden yollayalım diye 10 yaşında olduk, z kuşağı olduk, gözlüklü olduk, kahvehaneci olduk, troll olduk... Kalsın adam yeter ki küfür etmeyin. Ben bıraktım fikir belirtmeyi ne hoşunuza giderse onu yazacağım artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gustavo’yu beğenmeyen insanlarla tartışmayın. Futboldan anlamıyorlar demektir bu kadar basit. Hayatımda okuduğum en saçma argümanlarla savunuyorlar bir de. Dayanamadım artık blokladım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanryco

    Gustavo’yu beğenmeyen insanlarla tartışmayın. Futboldan anlamıyorlar demektir bu kadar basit. Hayatımda okuduğum en saçma argümanlarla savunuyorlar bir de. Dayanamadım artık blokladım.
    adam Gustavo’yu yollayalım diyor, kadro yaparken de sol içe Zajc’ı yazıyor ondan sonra bu takım neden bu halde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrWrong

    zirvede alanya değil başak var ama. bu arada okanı sadece başakşehirle değerlendirmiyorum akhisardan itibaren her gittiği yerde başarılı oldu ve bence güzel futbol oynatıyor, okaın takımları izlerken zevk alıyorum.

    Alıntıları Göster
    Ligin en sistemli ve oturmuş takımı dedim üstüne kadrosu Alanya'dan kat be kat kaliteli bırakta zirvede olsun.

    Alanya kapasitesinde bir takımla zirvede olsaydı haklısın derdim Başakşehir zaten yıllardır şampiyonluğa oynuyor.

    Ben de Erol'u Alanya performansıyla değerlendirmiyorum Erol'da gittiği her takımda başarılı oldu gayet pozitif futbol oynatıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

    Ligin en sistemli ve oturmuş takımı dedim üstüne kadrosu Alanya'dan kat be kat kaliteli bırakta zirvede olsun.

    Alanya kapasitesinde bir takımla zirvede olsaydı haklısın derdim Başakşehir zaten yıllardır şampiyonluğa oynuyor.

    Ben de Erol'u Alanya performansıyla değerlendirmiyorum Erol'da gittiği her takımda başarılı oldu gayet pozitif futbol oynatıyor.

    Alıntıları Göster
    Bana kalırsa Okan Buruk'a biraz fazla gömüyorsun, sonuçta adam buraya hiçbir şey başarmadan gelmedi. Abdullah Avcı'nın takımının üzerine koydu ve büyük ihtimalle şampiyon olacak.

    Tabi benim gönlüm Erol Bulut'tan yana o ayrı mesele.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Mandalorian

    Bana kalırsa Okan Buruk'a biraz fazla gömüyorsun, sonuçta adam buraya hiçbir şey başarmadan gelmedi. Abdullah Avcı'nın takımının üzerine koydu ve büyük ihtimalle şampiyon olacak.

    Tabi benim gönlüm Erol Bulut'tan yana o ayrı mesele.

    Alıntıları Göster
    Gömme değil gerçekçiyim Okan kötü demedim sadece abartılıyor dedim Anadolu takımlarını çalıştırırken aynılarını Erol'da yaptı Başakşehir'le şampiyonluğa oynamak marifet değil Başakşehir'in iskeleti hala aynı baştan kadro kurmadı.

    Üstelik Abdullah Avcı Başakşehir'deyken Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray ile çekişiyordu bu sezon hiçbiri yarışta değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 6 Temmuz 2020; 11:50:14 >




  • huso kullanıcısına yanıt
    Gherardini var hocam genel menejer işini bilir zaten yeni gelen koç gayet iyi bir koc ben isimlere bakmıyorum pek bütçe zaten 20 m olacakmış hayli hayli yeter ben başarılı olacağımizi düşünüyorum

    Herkes obra gittikten sonra play off bile yapmayacağız euroligte sonuncu olavaz havalarına girdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deneme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mpolat35

    Vedat satılacaksa riske girmeye gerek yok. Vedat + Zajc, Jailson/Ozan ikilisinden biri + Frey ve Zanka satışından gelecek parayla Visca + İrfan + Kaan Ayhan alınmalı.
    Gidip 10 tane topçu alıyorlar hiç biri büyük takım seviyesinde olmuyor sonra.
    Novak + Mert Hakan ile 5 tane garanti ilk 11 topçusu almış oluyorsun ve aldığımız oyuncuların hepsi bizim takımdakilerden daha kaliteli.
    Gökhan ve Burak Kapacak sağ bek için ne kadar yeterli olur bilmiyorum. Şuan takımın en kötü futbolcusu Dirar ama herkes Hasan Ali'ye takmış durumda. Dirar o kadar kötü biz sadece sol taraftan atak yapıyoruz.
    Son 4 maçtır Dirar'ın bir tane faydalı atağını göndermedim.

    HAK iyi bir yedek olur. HAK'ın en büyük sıkıntısı 5-10 maç üst üste oynayınca sapıtıyor. Ayrıca maaşı 500-700K euro civarına düşürmesi gerekiyor. Maaşı kabul etmiyorsa gidebilir.

    Alper, Ekici, Tolga ile yollar ayrılmalı, Tolgay ve Deniz ise takasta kullanabilir oyuncular.
    Falatte'nin ayağı çok iyi ama kesinlikle stoper değil, belki sol bek olursa oynayabilir.

    Alıntıları Göster
    Ozan İrfandan iyi oyuncu, irfan geleceğine ozan ya da jailsondan verim alınsın yollamaya gerek yok.




  • Erol Bulutla anlasma saglamislar hayirli olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 52685269527052715272
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.