Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (3610. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.436.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36083609361036113612
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kafan mı güzel arkadaşım Gençlerbirliği ile evimizde oynayacaz :D
  • Dostum gerçekten merakımdan soruyorum bak şu kadroda nasıl bir 11 çıkarsın adam yahu bakın siz izleyicisiniz biz izleyiciyiz ve izleyici olarak taraftar olarak konuşuyoruz Ersun hocam Ahmet hocam Mehmet hocam Zidane hocam vs vs onlar ise 1 hafta boyunca onlarla antrenman yapıyor izliyor gözlemliyor ellerinde sayfa sayfa raporlar var sence hoca görmüyor mu sahada oyuncuların hatalarını yani hoca bilmiyor mu moses yerine ferdiyi oynatayım yok işte isla yerine muratı oynatayım adamlar yetersiz demek ki altay neden formayı 30 yaşındaki harundan hemen kaptı demek ki yeterli görüldü ozan neden tolgaydan hemen formayı kaptı demek ki yeterli görüldü anlayın biraz ya valla yani tek tük farklılıklar olabilir burda hakem hatalarından kaç haftadır hakkımız yeniyor bakın HAK DİYORUM HAKKIMIZ YENİYOR HAKKIMIZ NEDEN KENDİ HAKKINIZIN YENMESİNE MÜSAADE EDİYORSUNUZ VE ELEŞTİRİYORSUNUZ DÜŞÜN Kİ SINAVA GİRİYORSUN SINAVDA SENİN HAKKIN YENİYOR AMA SEN DİYORSUN Kİ HAKKIM YENSE BİLE 100 ALMALIYDIM öyle saçmalık mı olur gerçekten yazık vallahi




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celal de Souza

    Ligde 47 penaltının sadece 16'sı nizami atılmış. Biz Malatya maçında bunları dillendirdiğimizde "Fenerbahçe bunlara mı kaldı? Ligde her penaltı böyle." deniyordu. Ertesi hafta dalga geçer gibi bizimki iptal edilirse bir zahmet daha da sinirlenecek insanlar. Tepkinin sonradan artması normal çünkü çifte standardı kanlı canlı görmüş olduk.

    Alıntıları Göster
    Sistem bozuk, kurallar uygulanmıyor. Uygulayandan ziyade uygulanmayanlar hedef olmalı, çıkıp düzeltmeleri lazım şu işi. Bu yoruma bağlı bir şey değil sonuçta.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrCellad

    Dostum gerçekten merakımdan soruyorum bak şu kadroda nasıl bir 11 çıkarsın adam yahu bakın siz izleyicisiniz biz izleyiciyiz ve izleyici olarak taraftar olarak konuşuyoruz Ersun hocam Ahmet hocam Mehmet hocam Zidane hocam vs vs onlar ise 1 hafta boyunca onlarla antrenman yapıyor izliyor gözlemliyor ellerinde sayfa sayfa raporlar var sence hoca görmüyor mu sahada oyuncuların hatalarını yani hoca bilmiyor mu moses yerine ferdiyi oynatayım yok işte isla yerine muratı oynatayım adamlar yetersiz demek ki altay neden formayı 30 yaşındaki harundan hemen kaptı demek ki yeterli görüldü ozan neden tolgaydan hemen formayı kaptı demek ki yeterli görüldü anlayın biraz ya valla yani tek tük farklılıklar olabilir burda hakem hatalarından kaç haftadır hakkımız yeniyor bakın HAK DİYORUM HAKKIMIZ YENİYOR HAKKIMIZ NEDEN KENDİ HAKKINIZIN YENMESİNE MÜSAADE EDİYORSUNUZ VE ELEŞTİRİYORSUNUZ DÜŞÜN Kİ SINAVA GİRİYORSUN SINAVDA SENİN HAKKIN YENİYOR AMA SEN DİYORSUN Kİ HAKKIM YENSE BİLE 100 ALMALIYDIM öyle saçmalık mı olur gerçekten yazık vallahi
    yeter artık hakem de hakem, boş boş konuşuyorsunuz. kimsenin hakkını yedirdiği de yok. her hafta twitterda on binlerce taraftar isyan ediyor, mhk ile ilgili paylaşım yapıyor. her hafta fb galibiyeti sonrası hakemlere görev verilmemesi konuşuluyor.

    taraftar görevini yapıyor. her hafta twitterda fb maçı sonrası hakemler trende giriyor. fb maçlarına özel hakem hataları ile ilgili açılmış onlarca twitter sayfası bile var.

    ersun'un berbat futbolunu unutturmak için ikide bir taraftara hakeme ona buna yükleniyorsunuz. taraftar sosyal medyada görevini yapıyor. ne yapsınlar tff'yi mi yaksınlar?

    görevini yapmayan yalı beyefendisi ali koç. biz de bu adamı bir halt sanırdık. ağzını açmaya çekiniyor adam. kulübun hakkını savunduğu felan yok. ne demişti:

    ''Bugüne kadar yunus yüzümüzü gördünüz, bundan sonra yavuz yüzümüzü göreceksiniz.'' sahiden ali koç'un yavuz yüzünü gören var mı?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ingoshi

    Evet haklisin. Keske bizim net 2 penaltimiz ve Kayserinin net 1penaltisi verilseydi.

    Alıntıları Göster
    Hocam Kayserini penaltısı denen pozisyon için yorumcular penaltı değil demişlerdi diye hatırlıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Hocam Kayserini penaltısı denen pozisyon için yorumcular penaltı değil demişlerdi diye hatırlıyorum.

    Alıntıları Göster
    Bunu yazarken penaltı diye Altay'ın yaptığı hareketi düşünmüştüm hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devre arasi transfer yasaği söylentileri konuşuluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-225FEBD6D

    Devre arasi transfer yasaği söylentileri konuşuluyor
    nerede yazıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

    Yahu yeter arkadaş yeter yahu neden şu forumda hakem yönetiminin 10'da 1'i kadar takımın kötü futbolu Ersun'un basiretsizliği oyuna müdahale edememesi konuşulmuyor. Varsa yoksa hakem şunu yaptı hakem bunu yaptı puan kayıpları hep hakemler yüzünden oldu zaten. Sahadaki saçma sapan oyuncu tercihleri kadro dağılımı ve adaleti de hakem yüzünden kötü futbol da hakem yüzünden. Her puan kaybında hakemi hedef gösteren iğneyi hiç kendine batırmayan Fatih Terim'e benzediniz resmen.

    Alıntıları Göster
    Ben yukarıda defalarca Ersun Hoca kötü yönetiyor yazdım. Bakın bir kez iki kez değil defalarca. FAKAT önemli olan şu, rakiplerinin önüne birileri engel koymuyorsa ve onlar adil ortamda yarışırken senin önüne durmadan engeller çıkarılıyorsa, ben ÖNCE hakeme SONRA hocaya kızarım. Yahu bizim önümüze geçti diye şişirilen Beşiktaş'a kırmızı göstermemek için devreyi bitirdi hakemler, NKoudou denen arkadaş ilk maçı olan Rizespor maçında iki tane kırmızılık hareket yaptı. Adil mi bu ortam? Şampiyonluk yolunda öyle ya da böyle bir aday olan Galatasaray'ın oyuncusu Ömer Bayram rakibine "f. off" diyip tokat atıyor, sarı kart yiyor. Bizim Jailson bu hareketten 8 maç ceza almıştı. Bu ortam adil mi?

    Önce bu düzen değişsin, yoksa başımızda Mourinho da olsa bizi ezerler. Olay Ersun, Aykut, Daum, Advocaat falan değil. Olay Fenerbahçe.

    Vaktinde Aykut Hoca'ya kötü yönetiyor dediler hakem hatalarını görmediler, şampiyonluğumuz çalındı.
    Pereira'ya kötü yönetiyor RvP'yi küstürdü dediler, Vodafone Arena'da hakem ince ince kıydı şampiyonluğumuz çalındı.

    Artık bu oyuna düşmek istemiyorum. FB camiası iyi niyetle özeleştiri yapmaya çalışırken, birileri FB'nin hakkını yemenin peşinde. Bakın Antalya maçı Isla'nın açtığı orta elle kesildi, penaltı çalınmadı. Maçı kaybettik, 1-3 puanımız çöpe gitti bir kararla. Kayserispor maçında çalınmayan 2 penaltı var, 3 puanımız çöpe gitti. Malatyaspor/Göztepe maçlarındaki istikrarsız penaltı kararları bize 2 puana maloldu. Topluyorsun şu yanlış kararların bedelini -ki Alanyaspor maçını saymadım bile- Bu takımın 6-8 puanı TARTIŞMASIZ yanlış kararlarla çalınmış, elinden alınmış. Liderle aramızda ise 5 puan var. Yani hakemler biraz ahlak sahibi olsa, Ersun Yanal'ın kötü futboluna rağmen bu takım 1-3 puan farkla ligi lider götürüyordu şu an.

    Demem o ki hocayı eleştirelim ama asıl failleri unutmayalım.




  • twitter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: T@rhuncu

    Gökhan Ünal, Semih Şentürk, Güiza, Colin Kazım vardı forvette. 8 forvet oynamadığımıza göre forvete gerek yoktu. 2-0 öndeyken kendi sahanda 3-2 Bursa'ya yenilirsen şampiyonluğu verirsin.
    Gökhan Ünal ulan tam Aykut Kocaman zihniyeti aman evlerden ırak.... Gökhan Ünal çok koşuyormuş o yüzden gol kralı oldu bizde.
  • Altyapı oyuncumuz Yasir'i geri alıp Kayseri'ye sattık. Kendisi sol bek.

    Altyapı oyuncumuz Cebrail'i bir takıma kiraladık. Kendiai sol bek.

    Sol bek düşmanı takımımız pişmesi için oynatabileceğimiz bir sol beki bulunmadığı için dinlenmesi daha uygun olan Dirar'ı sol bek oynatıyor. Anlam veremiyorum bu işe.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • harun
    murat sadık jailson isla
    tolga tolgay
    deniz zajc ferdi
    alper

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • quote:

    Orijinalden alıntı: PERENAL.

    harun
    murat sadık jailson isla
    tolga tolgay
    deniz zajc ferdi
    alper
    harun
    isla sadık rami dirar
    tolgay jailson
    deniz zajc ferdi
    muriç

    daha güzelini sürmüş hoca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ingoshi


    Güzel kadro
  • Allahyar 11de
    Wonderkid diye aldıklarımızı ya sağa sola berbat kulüplere kiralıyoruz ya kenarıda çürütüyoruz.
    Eljif yatsın kalksın şansına şükretsin oynayabildiği için
  • 
Sayfa: önceki 36083609361036113612
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.