Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (429. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39.469
Cevap
80
Favori
2.066.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şaklabansız bir maç daha kazandık. Sizce tesadüf mü? Fo ve q7 elele haydi gülegüle. Ha necip ve caner denilen gereksizleri de yanınızda götürmeyi unutmayın. Şimdi bu maçtan sonra caner iyi diyenler çıkarsa valla söver 7 gün cezamı mis gibi çekerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence rafinha'nın bizim ihtiyaçlarımızla bir alakası yok. bize merkezde, yerinde durmasını bilen, defansif kemik gibi bi adam lazım. isme aldanıp ihtiyaçtan kopmamak lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 24 Ağustos 2019; 0:45:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hawk1903

    hocam lensi bugün izledik. o aşırtma şutu gol olsa kraldı. ki çok gözükmedi ama bugün takım adına iyi işler yaptı. q7 çok gözüküyor ama her maçı 20 top kaybıyla tamamlıyor. bu adam iki senedir hiç bir duran top kullanma meziyeti olmamasına rağmen duran topları kullandı. bu beşiktaş sahipsiz mi kim izin veriyor bunlara ben anlamadım!

    Alıntıları Göster
    Yaptığı iyi işler yanlışlarından çok az. Oyun tercihleri ve pasları çok kötü. Quaresma'nın arkasında saçma sapan bir grup taraftar var onlara güveniyor




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    bence rafinha'nın bizim ihtiyaçlarımızla bir alakası yok. bize merkezde, yerinde durmasını bilen, defansif kemik gibi bi adam lazım. isme aldanıp ihtiyaçtan kopmamak lazım.
    Böyle bir hata yapmazlar zaten ki sakatlık geçmişide korkutucu.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 24 Ağustos 2019; 0:58:15 >
  • Burak'ın durumu ciddi gibi gözüküyor. Umarım forvet ve önlibero alınır. Rafinha falan boş iş 8 oynar gelirse 6 yine boş kalır.

    [Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • Hocanın teşhisleri o kadar doğru ki sorunlarımız çok olmasına rağmen bu farkındalığı görmek umut veriyo gelecek adına.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 10 Numara

    bu adam beşiktaşlı değil. ama beşiktaşlı hocaları da gördük biz. rıza, samet, ertuğrul. mesela bu üçü takımın içine etmişti. beşiktaşlı hoca yaramıyor belki de.
  • Rıdvan Dilmen:" Caner Erkin günün en iyilerindendi. Vida ve tabi ki Beşiktaş için çok önemli olan Oğuzhan."

    Serkan Reçber:"Geçen hafta fazlasıyla eleştirdiğimiz Caner Erkin'in hakkını bu hafta teslim edelim. Coşkusu, motivasyonu, enerjisi. İlk golün asisti ve attığı gol belki ortaydı ama arkadaşlarıyla uyumu ve enerjisi çok özeldi. Bugünün en özel oyuncusu Caner Erkin oldu."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _legendmaster_ -- 24 Ağustos 2019; 1:18:57 >
  • Quaresma_12 kullanıcısına yanıt
    sem hangi maçı izledin dostum hangi ikili mücadeleyi yere yatmadan kazandı(faul aldı hakemin kanmasıyla) 1 tane tiki taka deneyiş oldu da onu mu kesti ? medelin oğuzhanın lensin saçma pasları yüzünden çöp oldu pozisyonlar. izlemiyorsun bari yorum yapma
  • ______ Canlı canlı takımı gözlemleme şansım oldu maçın ilk devresi tam uyku modunda geçti sadece 18 dışından atılan iki şut ikisi de direk kale üst direğe temaslı ve tam devre biterken kilplu bir Güven ve çarparak Gol oldu asist Caner hiç bir şey yapmadı geri dönüşleri kağnı misali birde ikinci devre balına bir gol Caner. Lens bu takıma sadece yük ne yaptığı belli değil ve neden 11 de anlamadım Medel izine gelmiş alamancı modunda oksijen çarpmış dolanıp durdu orta göbek 18 çizgisi arasında hatalı pasları cabası Gökhan stres yüklü arada isabetsiz panik paslar tüm takımda bu panik hatalı pas hastalığı mevcut ... Karius Vida ve Ruiz özgüvenli ve ne yaptıklarını biliyor Oğuzhan bal yapamayan arı kıpırdamaya çalışıyor Adem alver duvar olacak kimse yok tek başına yetersiz Body anlamadım önüne top atılmadı adam kanat ayagına değil çapraz ve dikine pas gerek zamana ihtiyacı var ve N'Koudou kumaşı iyi dilinden anlayan uyumlu bir ekiple çok iş yapar gibi inşallah yanılmam... Necip her sene ki gibi gel dediğinde geliyor düz topçu ve Muhayyer daha pişecek... Burada Sözü Abdullah hoca ile bağlayalım bu takım 100 + yıllık çınar yani köklü bir mazisi var bu takımı geriye yaslar pasa zorlarsan baskı yediğinde saçmalar çünkü köklü kulüpler defansif ağırlığı olan takımlar değildir bu tür takımlar tiki takalar ile boşluk yaratıp dikine oynar saldırgan takımlardır[takımlar = 4 büyükler] ve son söz bu galibiyet yanıltmasın Göztepe bu oyunuyla düşme adayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOVA_ÇAĞI_KARTALI -- 24 Ağustos 2019; 1:43:46 >




  • 6 numara hiç bulamazlarsa topalı alsınlar.Versinler senelik 500 bin euro gelsin oynasın razıyım.Kulüpsüz şuanda.
  • N'koudu için ben bayağı endişeliydim ama sakatlık yaşamazsa faydalı olur gibi duruyor. Topu ayağında tutmadan hızlı oynamaya çalışmasını beğendim. Bir iki tekte top attı, bizimkiler beklemediği için tehlike yaratmadı ama severim böyle eveleyip gevelemeden oynamaya çalışan oyuncuları. Yanlız hiç içe kat etmiyor gibi, sağ kanattan 88. dakikalarda geldiğimiz bir pozisyonda sol çizgide bir işi olmamalı kanat oyuncusunun. Babel olsa örneğin, arka direğe deparı atardı. Mutlaka bu yönünü geliştirmesi lazım.

    Güven'in de her antrenmandan sonra utanmadan sıkılmadan 30-45 dakika duvara sert pas atıp dönen topu kontrol çalışması lazım. 9-10 yaşlarında edinmesi gereken top kontrolü becerisinden bu kadar yoksun bir adamın Beşiktaş'da kalıcı olması çok zor. Oyunu rakip yarı alana yığmaya çalışan bir takımın forveti bu kadar beceriksiz olmamalı. Daha vücudunu siper edip topu saklamaya gelemiyoruz bile, zira çocuk topu ayağında tutamıyor. Bu sene sonuna kadar top kontrolünü öğrense yine bir kazanım olur.

    Takım şişir topu geriden, sağdan, soldan ya tutarsa gibi bir zırvalıktan bir şeyler oynamaya geçiş yapmaya çalışıyor. Fakat Güven, Lens, Caner, Medel gibi top kontrolü ve 5 metre öteye pas atma becerisinden yoksun oyuncular ile çok zor bu iş. Eksik parçalar yerine konulduktan sonra nasıl bir oyun ortaya çıkacak göreceğiz.

    Bu arada Adem'in içinden de hafiften Q7 mi çıkıyor diye endişelendim bu maçta. Çok net pas vermesi gereken 3-4 yerde topu ayağında tutup ezdi. Aman diyim bir tane daha bu tip oyuncuyu bu bünye kaldırmaz.

    Çimler için de bir şeyler söylemek istiyorum ama duygu ve düşüncelerimi medeni bir şekilde ceza almadan yansıtabileceğimi sanmıyorum. Bir oyuncu eksik alın, şu çimleri adam edin. Biz büyük sahra çölünde mi oynuyoruz? GS, FB, Başak, Kasımpaşa statları iyi de bizim stat iki senedir neden böyle sefil durumda? Kimdir arkadaş bu işin sorumlusu, bu da mı taraftarın suçu ????




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sertancanluksenburg

    Çünkü burda yorumunu okuduğun çoğu kişi 2 sene önce “Fikret başkan ekonomi bakanı,Seba’nın veliahtı,Geleceğin cumhurbaşkanı” derken ben bu yönetimi eleştiriyordum.

    Şimdi hepsi benim gibi düşünüyor ama kendilerne yediremiyorlar zamanında troll dedikleri adamın yazdıklarını desteklemeyi.

    Alıntıları Göster
    beşiktaşlı olduğuna dair en ufak bir ibare görsem bu lafına katılacağım. ama yok. sende zerre beşiktaşlılık yok. tek bir olumlu lafın yok. sen kadrolu beşiktaş düşmanısın.




  • Bizim en büyük sorunumuz topu ayağında tutmayı beceremeyen futbolcularla oynuyor olmamız.Pas kalitemiz düşük,ilk dokunuş top kontrolu berbat.

    Gökhan Gönül: top kontrolu çok kötü,ilk dokunuşlar çok riskli topu ayağından kaçıracak gibi alıyor pasları hep.Pas kalitesi de iyi değil.

    Caner Erkin: Gol şans eseri. Asisti güzeldi hakkını vereyim.Oyunda beklediğimden iyiydi ama yine de güvenmiyorum Rebocho izlemek gerek.

    Güven: İlk dokunuşları çok kötü.Gelişmesi gerek bu sistemin forvet oyuncusu olmayı kaldıramaz.

    Adem:Bugün çok kötüydü hoşuma gitmedi, arada saçmalıyor.Yine de kalitesini biliyoruz yakında toparlar.

    Boyd:İlk dokunuşları berbat ötesi.Pek etkili değil inşallah açılır.

    -Takımı ileriye taşıyacak,duvar olacak bir Santrafor şart.Sörlöth keşke bizim olsaydı. Pasör bir 6 numara'ya ve bek değişiminden sonra bu takım çok daha iyi olur.

    --------Karius
    Douglas-Vida-Ruiz-Pedro
    -----Pasor 6 Numara
    Boyd-Oğuzhan-Ljajic-N'koudou
    -------Pivot ST

    Takım top ayağındayken güven vermiyor bunun sağlanması lazım hemen.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -BurakBey

    Aradaki en büyük fark bu arkadaşlar, lafı çok fazla uzatmaya gerek yok.



    Biri doymuş heyecanı hevesi bitmiş diğeri ise kendini kabul ettirme çabasında




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Julian Draxler

    abdullah avcı'nın adriano'yu niye bu kadar istediğini anladık bugün
    Fizikli, bekler lazım oyunu geriden kurmaya çabalıyor bizde ise şuan kullandıkları bekler zayıf rebocho ve douglası daha göremedik
  • 
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.