Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2981. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
110
Favori
443.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29792980298129822983
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • seri'den falan once nzonzi denen hayalet ise yaramaz adam elestırılmelı. bom bos adam tek bır yararı yok su takıma oynadıgı zaman. bunun gıbı ıse yaramazlar aylardır elestırılmıyor 2 senedır sampıyon takımın kılıt oyuncusu belhanda kufur yıyor paso.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 8 Aralık 2019; 0:32:42 >
  • 2. yarı Linnes ve Emre Akbaba takıma katılacak. Onyekuru ve Bruma kiralık gelecek FFP sıkıntısı olmayacak o yüzden. Feguli ve Belhanda satılacaktır uygun olursa ki satılabilirlerse 1 stoper 1 forvet alınacaktır, Luyindama sezonu kapattığı için öncelik stoper olur. Bek transferi Nagatomo ya da Mariano'nun satışına bağlı olur ama sanmam ki satabilelim.
  • Espâda kullanıcısına yanıt
    Kuru fasulye ve bruma gelirse santrafora gerek yok, en az bir kanat bir stoper tamamız. Falçaonun yanındakiler iyi olunca verimli olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Espâda kullanıcısına yanıt
    İki bekte satilmaz kimsede para vermez zaten Mayıs'ta Sözleşmeleri bitiyor yanılmıyorsam.

    He olurda yönetim satabilirse muazzam bi başarı sayarım.

    Onyekuru gelebilir Monacoda Forma şansı bulamıyor 4 maç mi ne oynadi.Menajeri ve Monacoyla aramız iyi.Bruma'nin geleceğini pek sanmıyorum.Stoper muhtemelen yerli olucaktir eğer alınırsa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oğuzgs O kullanıcısına yanıt
    Bunlara alişin hocam 2.Devre buralar salya sümükten gecilmicek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobar

    Benim sıralamam Taffarel > Rüştü > Muslera > Cordoba > Mondragon şeklinde olurdu.
    Korkak rüştüyü ords görmek istemezdim. Adam ne zaman önemli maç olsa özelliklede milli avrupa maçlarında sakatım deyip oynamıyodu. Barselonada oynarken ronaldinhonun gülüşmelerini unutmamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanyaspor biraz daha şanslı veya muslera biraz daha kötü gününde olsa 5-1 falan yenilirdik bu maçı. İşler çok kötü gidiyor, kimse 3 puan aldık diye görmezden gelmesin. Hala takım olamadık, bir oyun planı yok, bu takım hangi anlayışla oynuyor bana kimse açıklayamaz. Ortada Allaha emanet oynamaya çalışan ama rakipten bağımsız olarak her maç mahkum oynayan bir ekip var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AC@DC

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    ademin ceza sahasında yaka paça indirilişini görmedin tabi yada her zaman ki gibi görmezden geldin beinspor maç özeti 1.50 2.00 arasını izle

    sanki sanırsın donkun el pozisyonun 0-0 ken olduda adamların buz gibi pozisyonu verilmedi

    ayrıca donk topu görmüyor bile hiçbir kasıt yok çarpma

    şimdi gelip bana adamınların penaltısıda çarpma dersin ya beşiktaşlısınız bileğe basmayı bile savunursunuz şaşırtmaz

    anca algı kasarsınız blok !




  • Seri neden hala oynuyor anlamıyorum. Geldiğinden beri tek olumlu hareketi bugün penaltıdan önce Mariano'ya attığı uzun top oldu. Onun dışında tamamen zarar. Her maç bin tane top kaybı yapıyor kontra yiyip duruyoruz.

    Her neyse şöyle bir fikstüre baktım da 23.haftadaki fener maçına kadar bizi hafif diyebileceğimiz bir maç takvimi bekliyor. Çoğu maç içeride. %90 olasılıkla avrupadan ve ziraatten eleneceğimiz için tek kulvar avantajını kullanmak lazım. İlk yarıyı en kötü ihtimalle fenerin 2-3 puan arkasında kapatırsak devre arası yapacağımız takviyelerle her şey olabilir. Böyle kötü oynayıp şampiyon olduğumuz çok sezon oldu. Önemli olan erken havlu atmayıp kötü oynarken kazanmak. Son haftalara yarış içerisinde girersek zaten ipi göğüslüyoruz. Reçete belli. İçeride puan kaybetme. Deplasmanda sürpriz birkaç galibiyet al. Hayırlısı bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nzonziyi burada yere göge sığdıramıyorlar fakat onunda bir faydası yok koy selcugu o da yana ve geriye oynar adı nzonzi diye mi seviyorsunuz acaba fernandonun çeyreği etmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muslera bu sezon canı oynamak istedi heralde .Geçen seneki saçmalarını unutmuyoruz tabi.4 milyon euro alan kaleci canı istediğinde oynuyor.
    Ayrıca bu takımda bir yol olmaz. Hazırlık maçlarında bu takım gol atamıyor dedik.Gol atmayı geçtim pozisyon yaratamıyor.Lemina ve Ömer olmasa takım ileri hiç gidemeyecek
    En az gol atan takımlar arasındayız.Durum kötü.Artık kendi evimizde anadolu takımları oynuyor biz defans yapıyoruz.

    Eylül ayında sivasspor en hazır takım dedik haklı çıktık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Terim, Galatasaray kariyeri boyunca en çok eleştirildiği sezonu geçiriyor olabilir. Ufak tefek tepkiler oluyordu ama hiç bu denli olduğunu hatırlamıyorum. Bu maç yatsın kalksın Musleraya dua etsin inanılmaz bi performansla oynadı. Olası bi puan kaybında başı çok ağrırdı.

    Bana kalsa ben Terime hak veriyorum açıkçası. Belhanda satıyor, mariano futbola hakaret, adem Gs de çaycılık yapacak adam değil yüreğiyle oynuyor muhabbetlerini hiç sevmem, feghuli bu seneye rezalet başladı, falcao ne büyük umutlarla alındı ama faydalanamıyor, nagatomo bal yapmayan arı, nzonzi fernandonun tırnağı olamaz, seri ne oynuyor hala anlayabilmiş değilim, marcao canlı bomba, luyindama sezonu kapadı. Şuraya bak say say bitmiyor.

    Bu sene en büyük transfer ömer bayram. Çalışmaya devam ederse güzel bi kariyer bekliyor onu. Lemina da müthiş topçu ama hala form tutup %100 ünü yakalayamadı. Terime kızılacak tek nokta takımın ne oynadığının belli olmaması. Elde imkan olmasa dahi az çok bişey oynatmaya çalışırsın takıma ama sahada kimse ne yapacağını bilmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gopgop

    Nzonziyi burada yere göge sığdıramıyorlar fakat onunda bir faydası yok koy selcugu o da yana ve geriye oynar adı nzonzi diye mi seviyorsunuz acaba fernandonun çeyreği etmez
    aman ben nzonziye eh dedim diye lince uğradım

    adam aslında eh değil orta iyi sayılabilir de yanındakiler kötü olunca ona da sirayet ediyor maalesef
  • elhamdülillah belde takımına karşı skora yatmışız yine
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HuseyinFlz

    Bu mesaj silindi.
    her yerde bu kısaltmayı kullanmışsın neden ?
  • A.J. Pacino kullanıcısına yanıt
    Sinyor bizimle dalga değil başka bir şey geçiyor. Korkuyorum bu adam sezon ortası Marionuyu gönderip Linnes'i kadroya almaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: i.y4114

    her yerde bu kısaltmayı kullanmışsın neden ?

    Alıntıları Göster
    Sen tıklayınca para kazanıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 29792980298129822983
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.