Şimdi Ara

Siyaset savaşları yüzünden sosyal mecradan soğudum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır hiç bir şekilde sosyal medyalara girmek istemiyorum. 10 twitten 8 i politik. İnstagram ve facebook zaten kullanmıyorum. En sonunda gittim kendime fake bi face actim ki önüme Türkiye ile ilgili hiç bir şey düşmesin. Bmw gruplarina katildim araba hobisine. Donanimhaber desen ekşisözlükten beter hale döndü. En son 2.5 ay önce post atmışım. Eskiden şurda bir iki ekran karti, işlemci muhabbeti dönerdi veya sistem tavsiyeleri isteyen olurdu artik oda kalmadi.

    Gündemi takip etmek ve olan bitenler hakkinda bilgi sahibi olmak tabiki güzel bir şey. Ama bizim insanımız tartışmayı bilmiyor ki. Holigan fanatik olmuşuz. İnsanimiz profesör mübarek. Ben daha bu ülkede bir kez olsun birisinin herhangi bir konu hakkinda bilmiyorum bilgim ve birikimim yok dediğini duymadim. Herkes herşeyi çok iyi biliyor. En iyi kendisi bilir. Lan acaba yanlis mi dusunuyorum diye sormaz.

    Tost makinasi markasi kavgasi yapan bile gördü bu gözler.

    Bilemedim bir tek ben mi böyle düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • ben de hocam. herkes körü körüne takım tutar gibi siyasi parti tutuyor. x partisini eleştiriyorsun mesela adam gidiyor y partisinin yaptığı bir şeyi link atıyor. yahu diyorum ne alakası var x partisini konuşuyoruz şuan, yok dinlemiyor bile. adamın partisini eleştirirsen karşı partiden olmak zorundasın. ben twitter facebook vs kullanmıyorum ama sırf bu siyaset savaşları yüzünden ekşi sözlük ve reddit gibi sitelere girmeyi bıraktım. konu dışında siyaset konusu görürsem hemen şikayeti basıyorum vede üyeyi blockluyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SATANIST

    ben de hocam. herkes körü körüne takım tutar gibi siyasi parti tutuyor. x partisini eleştiriyorsun mesela adam gidiyor y partisinin yaptığı bir şeyi link atıyor. yahu diyorum ne alakası var x partisini konuşuyoruz şuan, yok dinlemiyor bile. adamın partisini eleştirirsen karşı partiden olmak zorundasın. ben twitter facebook vs kullanmıyorum ama sırf bu siyaset savaşları yüzünden ekşi sözlük ve reddit gibi sitelere girmeyi bıraktım. konu dışında siyaset konusu görürsem hemen şikayeti basıyorum vede üyeyi blockluyorum.
    Al bendende o kadar. Geçen chp'yi eleştiren bi mesaj attım siyaset bölümüne. Adam geldi tayyipçi yobaz dedi :D alakam bile yok. yine farkli bir konuya akp'yi eleştiren bir mesaj attim. fetocu terorist bimerden şikayet ettim seni diye özel mesaj atti biri. elinde olsa ibb beyaz masaya bile gidecek şikayete.

    Empati nedir bilmiyoruz. Dinleme nedir bilmiyoruz. Sadece konuşuyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ekşisözlükte'de buradaki filtreleme olayının gelmesi lazım. Ben o kategoriyi görmek istemiyorsam zorlamanın manası yok.

    Bana Özel bölümden gizleyebilirsiniz ülke gündemini.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

    Ekşisözlükte'de buradaki filtreleme olayının gelmesi lazım. Ben o kategoriyi görmek istemiyorsam zorlamanın manası yok.

    Bana Özel bölümden gizleyebilirsiniz ülke gündemini.
    Popüler konular kismindanda gizleniyor mu ?

    Problem o degil esasen. Diğer forumlar ve konular öldü. Problem burada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.