Şimdi Ara

Assassin's Creed Valhalla (2020) [PC ANA KONU] (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.864
Cevap
46
Favori
183.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Salsan Tetris'i bile Witcher'a bağlayacak insanlar var şu forumda.

  • Arkadaşlar gözüken o ki malum oyun baya bir güncelleme alacak ve önerim 3 tane manuel save atmanız. Ne olur ne olmaz. Witcher 3'e benzeten de zerre oyunu oynamamıştır, net. RDR2 desen anlarım da Witcher ne alaka?  

  • Evet Ubi birkez daha Rockstar ve cdpr ı güzelce kopyalayacak kadar kabiliyeti olduğunu göstermiş ama bir kere olsunda seriye ait özellik geliştiremeyecekler neyse her sene yeni bir çakma oyun çıkarmayı bıraktılar enazından.

  • Oyunun performans ve bug glitch gibi sıkıntıları var yamalarla bu sıkıntılar ne kadar giderilebilir acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berkanq4

    Bu oyunu direk Witcher 3 yapmışlar...

    Haklısın dostum bakma sen.Birazda RDR2 sosu var.

  • Onu da zaman gösterecek hocam. Ama Ubi'nin kataloğunda çok öyle sonradan yamalarla düzelttikleri oyun var. Örnek Assasssin's Creed Unity.

  • Kankalar bıktım ya oyunun donmasından. Grafigi dusuruyorum olmuyor yukseltiyorum olmuyor. Oyun dondukca ubisofta mail döşüyorum fps dususleri mindersin ne ararsan var oyunda ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 saattir oynuyorum ubisoft kendi witcher 3 ünü yapmış tebrik etmek lazım  arayada rdr2 sosu eklemeyi unutmamışlar world eventler falan ama sonuçta gayet iyi olmuş.

  • Arkadaşlar, oyunu başından beri Xbox One Controller ile oynuyordum. Az önce klavyeyle oynamak istediğimde oyunun sapıttığını fark ettim. WASD tuşlarına bastığımda karakterin hareketi yarıda kesiliyor. Yani sanki istop ediyormuş gibi hareket ediyor. Bunun dışında bir nesneyle etkileşime geçmek için E tuşuna basılı tutmam gerektiğinde çember tam dolmuyor ve nesneyle etkileşime geçemiyorum. Atımı çağırmak için X tuşuna basılı tutmak istediğimde yine yarıda kesiliyor. Diğer oyunlarda klavyemde böyle bir sorun olmuyor. Yazarken de harflere basılı tutabiliyorum. Sorun neden kaynaklanıyor acaba? İnternette de aklıma gelebilecek her türlü kelimeyle yabancı kaynaklardan araştırma yapmaya çalıştım ama aynı sorunu yaşayan bir kişi bile bulamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    şu, oyunun grafiklerini düşürerek performansını düzelten ubisoft mu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün takılmadan ultra da 60 fps oynayabildiğim oyun, İngiltere içlerine girmeye başladıkça sapıtmaya başladı bazen öyle oluyor ki oyun 10 fpslere 4 fps lere falan düşüyor ekranda absürt bi şey olmamasına rağmen. Naapmış bunlar sadece norveç i optimize edip oyunun asıl geçtiği mekan İngiltere' yi optimize etmeyi mi unutmuşlar acaba. İnternette baktım baya aynı sıkıntı çeken çok. Oyunu çokta beğendim halbuki oynamak istiyorum ama oyun müsaade etmiyor.Ultra' dan very high a sonra da high a düştüm sonuç aynı. Hayır ben bu sistemle sorunsuz sıkıntısız rdr 2 falan oynuyorum kötü bi sistemimde yok. RTX 2060 Super gibi bi ekran kartı M2 ssd 16 gb 3200 mhz ram üstüne Ryzen 5 3600. E daha ne olsun 1080p de bu sistemde ultra da en azından sabit her oyunda 60 fps almam şart yani... Ubisoft bi kere de şaşırt be kardeşim. Optimizasyonun iyi olsa oyun kötü çıkar, oyun iyi çıksa optimizasyonu kötü çıkar. Bakıyorum millet series x de falan yap gibi oynuyor bu oyunu. Resmen konsollara kasıp PC yi boşvermişler. Ayıp be.





  • tunakokarcali_ kullanıcısına yanıt

    Işıklandırma. Unity için konuşacaksak texture'lar değil, ışıklandırmalarla oynamışlardı ama hala taş gibiydi oyun grafiksel olarak. Ubisoft çok fazla şeyiyle eleştirilebilir ama grafik son konulardan biridir. Adamlar bozuk oyun çıkartıyorlar ama yine grafiklerinden feragat etmiyorlar  

  • Hudson51 kullanıcısına yanıt
    unity taş gibi grafiklere sahip hakikaten günümüzde bile gideri var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Grafikler güzel de performansa oranla gayet kötü. 2 yıllık RDR2 daha iyi hem grafik hem performans açısından. Ha haklarını verekim atmosfer sanat yönetimi ile oyun harika gözüküyor ama graifkleri dikkatle incelersek istediği performansa yakışmıyor kesinlikle. Ubisoft diyelim geçelim.

    Bir de W3'e RDR2'ye benzetenler var da Horizon Zero Dawn'a (The Frozen Wilds) benzeten tek ben miyim? Oynanış olarak olmasa da atmosfer filan çok benzer geldi.

    Oyuna da ne yalan söyleyim çöp demiştim ilk videolar geldiğinde, hatta belki mesajım vardır forumda. Fakat yanılttı beni duyguyu katmışlar Enis'in dediği gibi. Ha optimizasyon, glitch,bug meseleleri hala sinirlendiriyor ama onu da yapamıyorlar adamlar böyle kabul etmek lazım. Bu oyunu oynayınca dedim keşke Rockstar da bu zamanlarda geçen bir viking oyunu çıkarsa ne harika olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    O seyisten alınıyor hocam. Ama standart - gold - ultimate ayrımı var mı yoksa herkese mi açık o konuda fikrim yok

    hocam senin geyik asgard da

  • arkadaşlar rage of helheim skilini kullanabilen var mı ? ben kullanıyorum ama karakter boşa gidiyor adamı hep ıskalıyor bug mu var püf noktası mı anlamadım

  • Gtx 1650 ile dizüstünde oyunu oynayan var mı? 1080p medium ayarlarda 30 fps üstü alabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    milletin üstüne koşup yere indirip tokatladığın skill mi ?  


    adamın tam üstüne getirmen gerekiyor.

  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    Deniyorum olmuyo

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • S A M C R O kullanıcısına yanıt

    Benim. i7-9750H ve 16 GB Ram, Nvidia GTX 1650 ile oynuyorum. Güncel sürücülerle medium-high arası 45 fps ile oynanabiliyor. Ama ana görevlerde 27'e kadar anlık düştüğünü gördüm. Norveç'in ilk bölgesini full'leyip bıraktım. Birkaç patch yiyene kadar dokunmayacağım şahsen.

  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.