Şimdi Ara

ONYEKURU GİDİYOR YERİNE BABEL GELİYOR ( İŞ YAPAR MI?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Laniakea kullanıcısına yanıt
    Onyekuru'nun 1 yillik maliyeti 2M Euroya geliyordu. Rakamlar dogruysa Babel 3.75M Euroya gelecek. 32 yasinda bir oyuncu icin böyle yüklü imza parasi vermeyi dogru bulmuyorum. Sonucta bir daha satip para kazanma sansimiz yok.

    Mali acidan kötü ama performans acisindan is yapar. Fulham'da attigi golleri izleyin. Kanat degil sol forvet gibi oynamis. Bu acidan su anki sistemimize gayet uygun. Hatta Babel sayesinde zaman zaman 4-4-2'ye de dönebiliriz.
  • 32 yaşında.
    3 yıllık sözleşme.
    Yıllık 3.3 m.€

    *İstediği kadar iş yapsın. Bu ne paradır böyle?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne babeli ya Terim hayatta almaz. Bu dakikadan sonra yeni marcaoların peşindeyiz, daha sezon kapanmadı başladılar uydurma yazmalara.
  • tam ir leş gelmiş 32sine. çöpe atmaya değmez bu kadar parayı. öküz alınır o paraya
  • Onyekuru kiralık ve bu performanstan sonra bize yedirmezler. Hesabınızı ona göre yapın
  • Hala hayal dünyasında olan taraftarlarımız var :) Yok yeni genç yetenekler yok başka adamlara yönelmeliyiz diyenler var :) Beyler, elbette genç yetenek ve farklı adamlara da bakabiliriz fakat siz içinde bulunduğumuz ekonomik durumu ve uymamız gereken finansal kuralları unutuyorsunuz.

    Babel'e burun kıvıracak pozisyonda değiliz, adam bu sezon gittiği PL'de bile etkili performans göstermeyi başardı. Kağıt üstünde bonservisi yok, ligi ve iyi kötü takımı biliyor. İyi transferlerden biri olarak görüyorum...

    Ayrıca Onyekuru gidiyor babel geliyor gibi bir mantık yok, Onyekuru zaten kiralık ayrıca gol atmasına rağmen oyunsal anlamda takıma neredeyse katkısı yok, kadroda bulunsun isterim fakat Babel'e de hayır demem...

    Babel'in gencini ve biraz performans sergileyeni günümüz ekonomisinde almak zaten çok kolay değil, burun kıvırdığımız Onyekuru için bile masaya otursak en az 10 m euro ile kapıyı açarlar. O sebeple eğri oturup doğru konuşmak lazım, finansal kurallar dahilinde transfer politikası belirlemek gerek, ayrıca ekstra bir satış olur o zaman farklı transferler düşünülür fakat satılmadan şimdilik böyle bonservisi elinde adamlara yönelmeliyiz.




  • Belli ki finansal fair play anlaşmasını unutmuş taraftar.Ben kısaca tekrar hatırlatayım.2018/19 sezonu için maksimum 20 Milyon Avro, 2019/20 sezonu için maksimum 10 Milyon Avro hesap açığı verebiliriz,yani seneye en fazla 10 milyon euro zarar etme hakkımız var.Ondan sonraki senelerde ise 21-22 sezon sonuna kadar başabaş vermemiz lazım.Bunun anlamı şudur,takım bu yaz döneminde önümüzdeki 2 senenin kadrosunu kurmak zorunda.Bu nedenle ben diagne-belhanda-mariano nun kesin olarak gideceğini düşünüyorum.Bu 3 lüden 25 milyon euro gibi bi para gelir.Fatih hocam o nedenle mumkum mertebe bonservissiz oyuncu alıp.Bu butçeyi marcao bruma telles gibi isimlere harcamak isteyecek.Kaliteli 2 genç isme yatırım yapmak zorundayız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F4A62F0AF

    Babel kapalı savunmaya karşı dünyanın en kötü kanat oyuncusu olabilir.

    Alıntıları Göster
    Aynen oyle. De bunu futbol izledigini iddia edip babeli bir kere ovmus birine anlatamazsin artik. Evet bilmiyordum diyecegine sacmalar durur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapıp edip Kopenhag ta oynayan Skovu almamız lazım.Bu çocuk bana Dusan Tadicin ilk yıllarını anımsattı.İnanılmaz iyi
  • Onyekurunun takım oyununu çok ciddi şekilde bozduğunu düşünüyorum. Tamam adam atıyor ama artırmayı bilmiyor. Bu demek oluyor ki kendine oynuyor. Gomis o kadar gol attıysa asıl sebebi rodeigesin çıkardığı toplardı.

    Babel gelsin mi bence gelmesin. Brumayı tercih ederim. Ha imza ila yıllık 3.5 Babel e vermektense illa tecrübe alınacaksa ribery ve robben denenmeli önce.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babel bize lazım. Onyekurudan kat be kat iyi iş yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu paralara gelecekse gelmesin. bu paraya yine kiralık birini bulabiliriz veya scout araştırması yapılabilir.8
  • Babale mecburuz oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz .

    Eldeki çöplere kimse para vermez bu sene satacak oyuncun da Yok Rodrigez bruma Ozan gibi Onyekuru bonservisi olsaydı kakalardık 10 15 e



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 11 Mayıs 2019; 12:38:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su imza parasi olayiyla futbolcular kolay yoldan para kazanmanin yolunu buldu, Bonservisi elinde olan oyuncular astronomik imza paralari istiyor. Kulüpler de bu yüzden sözlesme uzatamiyor. Barca Real vs. icin bir sey farketmiyor ama bizim gibi daha kücük kulüpler icin birden bire oyuncu maaliyetleri artiyor. Bence FIFA buna cözüm üretmeli. Ya bonservis olayi toptan kalksin (NBA'deki gibi) ya da imza paralarina bir limit getirilsin. 34 yasindaki adama 2M imza parasi nedir arkadas? Yillik 3.5M maasa denk geliyor. Babel kim o maasi almak kim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neverlate

    Su imza parasi olayiyla futbolcular kolay yoldan para kazanmanin yolunu buldu, Bonservisi elinde olan oyuncular astronomik imza paralari istiyor. Kulüpler de bu yüzden sözlesme uzatamiyor. Barca Real vs. icin bir sey farketmiyor ama bizim gibi daha kücük kulüpler icin birden bire oyuncu maaliyetleri artiyor. Bence FIFA buna cözüm üretmeli. Ya bonservis olayi toptan kalksin (NBA'deki gibi) ya da imza paralarina bir limit getirilsin. 34 yasindaki adama 2M imza parasi nedir arkadas? Yillik 3.5M maasa denk geliyor. Babel kim o maasi almak kim...
    bonservis mi veriliyor yoksa sözleşme fesih bedeli mi?
  • Babel gelse bile Onyekuru 1 sene daha kiralanmalı. Takıma uyum sağlamış, ligi ve kültürü bilen, senede 15-20 gol atacak kanat oyuncusunu alacak paramız yok şu an. Üstelik Babel 33 yaşında. Devamlı oynayamaz. Aslında Onyekuru baştan 1 sene opsiyonlu kiralanmalıydı. N’diaye de öyle.. Her sene kadro bu kadar çok değişir mi yahu! İşte bunlar hep vizyonsuzluk, hep günü kurtarmak için hareket eden yöneticilerin marifetleri!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendi0 K kullanıcısına yanıt
    Bence Onyekuru ve Ndiaye 4 seneliğine kiralanmalıydı. Böylece bonservis ödemeden uzun yıllar kadroda tutardık. Çok büyük vizyonsuzluk çok. Ayrıca niye Diagne’yi satın aldık ki? 6 aylığına opsiyonlu kiralayabilirdik. İşimizi görür sonra geri yollardık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 m imza 3.5 m de maaşla brahimiye çökelim zaten maç başıyla falan 5 mi bulur o kabul eder bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Onyekuru etkisi yaratmasa da Babel'in de faydalı olacağını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.