Şimdi Ara

Pc de oyun oynamak için kol

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar konuyu yanlış yere açmadım umarım,
    Bilgisayarda witcher gibi oyunları kol ile oynamak istiyorum. Bunun için ne yapmam gerekir acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • En kötü f310 almalisin. Öteki türlü Xbox360 gibi programlarla uğraşır durursun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F310 alırsam o programlarla uğraşmam gerekir mi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • F710 al hocam migrosta indirimde su an

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pcyi sadece game pad ile kullanan birisi olarak, adı geçen modelleri kullandım. F310 kablolu eğer kablolu işinizi görüyorsa düşünülebilir. F710 kablosuz ama, menzil çok kısa ve ortamdaki diğer cihazlardan etkileniyor. Mesafe uzaksa sık sık input lag yaşanıyor. Tavsiyem bluetoothlu bir cihaz almanız olur. Xbox ones gamepad i yada dualshock 4. Dualshock 4 için 2. Parti bir yazılım gerekiyor. Onun dışında bu ikisi hem pc hem de konsollar için, piyasadaki en iyi ürünler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gamesir t2a. wireless, bluetooth veya kablo ile istedigin gibi kullanabilirsin. alıcıyı taktıginda kablosuz xbox one kolu olarak algiliyor direk win10. xbox one koluyla ayni kalitede diyebilirim. aliexpressten baya ucuza getirebilirsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rogue Agent -- 23 Nisan 2019; 9:35:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben en ucuzunu õnerdim bu arada yoksa xbox one s kablosuz tavsiyem olur. Kablosuz olmasına rağmen istersen kablolu da kullanabilirsin. Telefonu şarj ettiğin kablonun ucu uysun yeter. Bende Lenovo p1m4a vardı 750 liralık olan model onun şarj kablosuyla kablolu kullaniyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 23 Nisan 2019; 9:37:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alabilirsen xbox one kolu al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F710 kullanıyorum, 4 sene olmuştur alalı hâlâ kullanıyorum. Eğer bugün bir gamepad alacak olsam muhtemelen tercihim gene F710 olurdu. Witcher 3'ü de bu cihazla oynayıp bitirdim. Tek sıkıntısı titreşimi açık tutunca normal moda göre pil çok çok daha çabuk bitiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    Bunu pcde kullanması biraz daha sıkıntılı one s gamepadine göre. Ekstradan aparat istiyor bu. O aparat kutu içeriğinde yoksa (ben göremedim onu bir sor) yaklaşık bir 100 lira daha verip aparat alman gerek. O zaman da aynı fiyata gelirler.

    One S'i ise kablosuz kullanmak için bluetooth olması yeterli pcde. Ya da benim gibi tel kablosu tak o şekilde kablolu kullan. 2 gamepadi de kullandım ben ve xbox one s in ergonomi, kullanım rahatlığı vs olarak çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. 360 da eksik olan ne varsa gidermişler.
  • Anladım hocam parası biraz fazla logitech f710 düşünebilirim onun yerine sanırım ikisi de aynı derecede işimi güzelce görecektir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    Size tavsiyem xbox one gamepad dışında başka bir ürüne para vermeyin. Bluetooth 4.0 dongle ile gamepad sorunsuz çalışıyor ve ekstra driver, program vs. gerek duymuyor. Kalitesi ve elde tutuş konforu artıları.

    Bütçemi aşıyor derseniz de 2.el garantili ürünler sitede mevcut.

    2. El ilanlar
  • telikopukGitar kullanıcısına yanıt
    Merhaba, laptopta kullanacağım bluetoothu var yani. Logitech olanı neden önermezsini hocam? Ve xbox’ın da çok modeli var hsngilerni önerirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tom Hagen kullanıcısına yanıt
    Windows 10 ve Xbox bir birlerine entegre sistemler. 3. parti ürünlerde aksaklıklar yaşanabiliyor.

    Logitech gamepad kullandım memnun kalmadım. Elime konforlu gelmedi (sizin elinize tam olabilir, ben konforlu bulmamıştım.) ve ekstra program ve driver ile uğraşmak istemediğim için xbox gamepad aldım ve son derece de memnunum.

    Xbox one s serisi olması yeterli. Onlarda kablosuz olarak geçer.

    Bu tarz donanımları teknoloji marketlerinde elinize alıp denemeniz ve karar vermeniz.


    Aldığım ürün buydu.
    Microsoft Xbox One S




  • Ben de Xbox One kolu tavsiye edeceğim. Başka bişeye pek gerek yok. Logitech de iyidir ama malum, Logi ürünleri dayanıklılık anlamında sıkıntılı olabiliyor.

    360 kolu sıkıntılı, bende uzun dönem kullanım sonunda garantisi bittiğinde kollardan birinin içi gitmişti, kaba kullanmamış olmama rağmen sapıtıyordu, değiştirmeye çalıştım ama olmadı.

    Bunun haricinde, bulabilirseniz Steam Controller da olabilir.

    Değişik bir deneyim. Kullanım açısından garip gelebilir başta ama değişik kullanım şekillerine olanak veriyor, gyro da var. Bunun yanında her oyun için uyumlu çalışamaması, veya durmadan ayar yapmak veya nette aramak gerekmesi yönünden biraz sıkıntılı.
  • Ben kendimden örnek vereceğim. Xbox one ve Xbox 360 kontrolcülerinden ikisini de kullandım. Xbox one micro usb kablosuyla kullanıyorum. Gayet rahat. 360 modelininkini daha uzun süre kullanmıştım fakat one modeli daha yumuşak ve ele oturuyor. Gerçi 2 yıldan sonra xbox one kontrolcüsünün sağ-sol kontrolünde sapmalar başladı. Sanırım yenisini almak gerekecek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: puandorg

    Ben kendimden örnek vereceğim. Xbox one ve Xbox 360 kontrolcülerinden ikisini de kullandım. Xbox one micro usb kablosuyla kullanıyorum. Gayet rahat. 360 modelininkini daha uzun süre kullanmıştım fakat one modeli daha yumuşak ve ele oturuyor. Gerçi 2 yıldan sonra xbox one kontrolcüsünün sağ-sol kontrolünde sapmalar başladı. Sanırım yenisini almak gerekecek.
    Logitech olan niye önerilmemiş onu snlamadım. İkinci el bi one kolu bakayım kendime bulamazsam logi alırım diye düşünüyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.