Şimdi Ara

Atomic Heart ve Reflections RTX teknoloji demolarının indirilebilir sürümleri yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Piyasaya çıkışının üzerinden sekiz ay geçen NVIDIA’nın RTX serisi kartları henüz oyun geliştiricileri tarafından beklenen ilgiyi görmüş değil. Kullanıcıların yüksek meblağlar ödeyip satın aldıkları kartların potansiyelini görebilecekleri ise sadece üç adet oyun bulunuyor. Bu durum da NVIDIA'yı ziyadesiyle rahatsız ediyor.

    Hatırlanacağı üzere NVIDIA, 11 Nisan tarihinde Pascal mimarisini taşıyan kartlara DXR desteği sunan bir sürücü paketi yayınlamıştı. Firma aynı gün, videosu gösterildiğinde oldukça ses getiren “Star Wars Reflections” ile Mundfish tarafından geliştirilen “Atomic Heart” adlı FPS oyunun teknoloji demolarını da yayınladı.

    Birçok uzmana göre söz konusu hamlenin arkasında; NVIDIA’nın eski kart sahiplerine yeni teknolojinin nimetlerini göstererek, kullanıcıların kartlarını bir üst sürüme yükseltmek isteyebileceği beklentisi yatıyor. NVIDIA, bu sayede satışlarını artırabilirse oyun geliştiricilerinin de ışın izleme teknolojisine daha çok yatırım yapabileceğine inanıyor. 

    NVIDIA'nın bu hamlesi işe yarar mı bilinmez, ancak merak eden okuyucularımız aşağıdaki bağlantılardan ilgili dosyaları indirebilirler.

    Reflections (Dosya boyutu; 1,5 GB)

    Atomic Heart (Dosya boyutu; 3 GB)

     







  • Performans kaybı çok fazla, bence şu anki kartlar daha yüksek performans verebilirlerdi. Tabi NVIDIA kendi ayağına sıkmak istemez.

  • "NVIDIA bu sayede satışlarını artırabilirse, oyun geliştiricilerinin de ışın izleme teknolojisine daha çok yatırım yapabileceğine inanıyor."

    Sayın Mesut çevik 3 aya kalmaz oyun gelir dedi 3 aya kalmadı Ray Tracing tüm kartlara geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 14 Nisan 2019; 13:55:35 >
  • Nvidia 'ya yakışır. Şu Atomic Herat 'ın kalbini yerim ben haci :D şu güzelliğe bak MaşaALLAH.

  • Metro Exodus ve kaçtane oyun RTX patch geldi yaw ! birde RTX Core hakkında bu linkten daha fazla bilgi sahibi olabilirsin.RTX çekirdeği ile ilgili! RTX kendisi ile ilgili değil!DXR ile RTX daha iyi kavrarsın!
    NVIDIA’s Tony Tamasi, VP of Technical Marketing, will get you up to speed on the new workloads Microsoft’s DirectX Raytracing (DXR) has introduced. Discover both GeForce RTX and GTX GPUs leverage DXR to enable real-time ray tracing. Learn more here:
    https://www.youtube.com/watch?v=476N4KX8shA&t=2s

  • mehmet4428 M kullanıcısına yanıt
    ya Mehmet Kardeşim Core RTX olmadan olmaaaz! bunu niye anlatamıyorum sizlere!? Mehmet kardeş RTX Core yani Çekirdek olması lazım!!! pascal mimarisinde RTX Core yok!!! Nvidia bunu anlatmaya çalışıyor! niye inad ediyorsunuz.Core yok eski nesilde!bukadar basit!
    https://www.youtube.com/watch?v=476N4KX8shA&t=2s

  • Keşke RT 1050 gibi kartlara da gelse ve eskiden PhysX hızlandırma için düşük seviye bir kart alıp sadece fizik işlemleri için çalıştırabildiğimiz gibi yapabilsek. Daha mantıklı olurdu sanırım.

  • arkadaşlar rtx kullanmak için Windows 1809 sürümünü mü kullanmak gerekiyor
  • ray tracing teknoloji demosu olmaktan öteye gidemeyecek bence önümüzdeki 2 veya 3 sene boyunca. şu anki kartların iki veya üç katı performans verebilen kartlar gelmesi gerekli diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.