Şimdi Ara

WoW hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ##Hesap Satım##

    Lightbringer serverında 110 Level Holy Priest (Dranei), 110 Level Demon Hunter, 96 Level Resto Druid içeren, BFA alınmış, 1 adet token üzerinde olan (yani 30 günlük oyun süresiyle birlikte) hesabımı satmak istiyorum. Henüz BFA'yı görmek nasip olmadı, zaten olursa bırakamam diye satmak istiyorum. =)

    Wow'a başlayalı çok olmadı, bu senenin başıydı. Holy priest'i iyi bir seviyeye getirene kadar kastım fakat daha sonra hazırlanmam gereken sınavlar olduğu için druid kasarken bırakmam gerekti. Şimdi de aldığı zamanı göz önünde bulundurunca tekrar başlamak gözümü korkutuyor. Zaten oyunu pek öğrenemedim de. Oyunu bilenlerin de katılacağı gibi derya deniz bir içeriğe sahip. 1-2 yıl daha oynasam sanırım ancak o zaman wow'u biliyorum diyebilirim.

    Hesapta 100 ve 110 level boostlar durmaktadır, kullanılmadı. Hesapta başka Blizzard oyunu yok. İlk aldığım cd key, legion cd key ve oyun dışı para ile aldığım oyun sürelerinin kodları ve tarihleri mevcuttur onları da vereceğim. Ek olarak Blizzard bakiyesinde 7 Euro mevcuttur.

    Karakter linklerini de şöyle bırakayım, ilgilenenler olursa, Aksaray içi elden satış dışında alacaksanız, önce ödeme yapmanız gerekli. DH Referanslı hesap sahibi arkadaşlarım var, onların üzerinden halledebiliriz.
    http://dhbr.co/bs4Y
    http://dhbr.co/bs4Z
    http://dhbr.co/bs40

    Fiyat biçecek kadar piyasaya hakim olmasam da teklifte bulunacak kişilerin maliyeti ve harcanan zamanı ayrıca 30 günlük oyun süresini hesaba katarak bunu yapmaları iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.