Şimdi Ara

Bakan Çavuşoğlu Fransız Parlementer Sonia Krimi'yi Yerin Dibine Soktu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
1
Favori
7.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • Çavuş güzel konuşmuş. Ancak zamanında ermenilerden özür dilediklerini, "akil adamlar" tarafından ermeni soykırımının tanınacağını, apo serbest kalıp diyarbakır milletvekili olacak dediklerini unutmadık.

    Akp rüzgar nereden eserse oraya döner. Bugün mhp ile yatakta o yüzden milliyetçi taklidi yapıyor. Yarın hdp daha çok ümit vadetsin anında eski haline dönerler.
    Valla içimin yağlarını eritti Çavuşoğlu. Fransa önce kendi tarihine baksın ve yaptıgı soykırımları ve emperyalist politikalarını gözden geçirsin. Kimse de bu konusmaya bok atmasın. Akp, ya da Chp meselesi değil bu; bu, milli bir duruş meselesidir. Burada politik dil kullanmaması ve böyle açık konuşması da isabet olmuş.
    Bazı forum üyelerinin gözden kaçırdıkları en önemli nokta, Türkiye Cumhuriyeti Dış İşleri Bakanı, yine Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde olan Antalya'da, son derece haksız olan Fransa'nın ermeni meselesiyle ilgili tavrını eleştiriyor. Toplantıda bulunan Fransız parlamenter ise tepki gösteriyor. Kurdukları kritik cümlelerden biri, tarihi kazananlar yazar, diğeri PKK sizin tarafınızdan terör örgütü olarak tanınıyor olsa bile ( bu arada içlerinde ABD ve BM'nin de bulunduğu pek çok ülke ve uluslararası kurum tarafından terör örgütü olarak tanımlanıyor, bu tanımlamayı yapmayan ülkeler ise tamamen siyasi ve ideolojik temelli çıkar ve kaygılardan ötürü yapmıyor, yoksa bilmedikleri için değil ) pek çok ülke tarafından bu şekilde tanımlanmıyor diyor. Bunu da Türkiye'de söylüyor. PKK'nın verdiği zararın direk muhattabı olan ve yıllarca bu hançeri sırtında taşıyan ülkeye, yine o ülkenin içinde bunu söyleyebiliyor..

    Kafayımı yediniz beyler ? Aklınızı mı kaçırdınız ? Nerede yaşıyorsunuz ? Herif kan banyosu yapmış Afrika'da daha üstündeki kan kurumamış, gelmiş burada size PKK terör örgütü değil diyor, ermenileri şöyle böyle diyor, bunu da sizin ülkenizde yüzünüze söylüyor!

    Hadi Fransanın, Hollanda'nın, İspanya'nın tarihini bilmiyorsunuz bu belli oldu. Zorunda da değilsiniz ayrı konu. Ama kendi tarihinizi bilmek zorundasınız! Bu nasıl aymazlıktır?
    Yüzsüzlüğün dikalasını yapan, terbiyesizliğin dibine vuran, ikiyüzlülüğünü her fırsatta gösteren, lafını söyleyip işine gelmeyince arkasını dönüp giden Fransız'a niye iki kelam etmiyorsunuz ? Kahve ağzıymış bilmem ne! Bakan bey iyi sövüp göndermemiş, nezaket göstermiş!
    Her önünde klavye olan abuk subuk birşeyler yazmak zorunda değil..! Boyunuzdan büyük ve aklınızın kesmediği konularla ilgili lütfen kıymetli yorumlarınızı kendinize saklayın.
  • Kim takar yalova kaymakamını olayının ete bürünmüş hali, fransa yasta fransada hükümet sallanmış, akın akın refah seviyesi daha yüksek olan ülkemize gelmek istiyorlar.
  • Dış politika laf sokma sanatı değildir.
    Adamlar sözde ermeni olaylarını tanıdı mı tanıdı.
    engel olabildin mi hayır....
    gerisi kahve muhabbeti.
  • Çavuş güzel konuşmuş. Ancak zamanında ermenilerden özür dilediklerini, "akil adamlar" tarafından ermeni soykırımının tanınacağını, apo serbest kalıp diyarbakır milletvekili olacak dediklerini unutmadık.

    Akp rüzgar nereden eserse oraya döner. Bugün mhp ile yatakta o yüzden milliyetçi taklidi yapıyor. Yarın hdp daha çok ümit vadetsin anında eski haline dönerler.
  • Boş yapma Çavuşoğlu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İç siyasete yönelik konuşurken, kompleksi bir yerden hitap ederek Fransayı otomatikman büyük bir yere konumlandırmış. Maalesef.

    Dış siyaset diyalektini, köşeye sıkıştırmayı, sıkışmamayı son dönemlerde İsmail Cem becerebiliyordu. Ondan sonra güçlü bir dış siyasetimiz olmadı.
  • Eee sonuç.

    Siz de soykırım yaptınız deyince dolaylı olarak biz suçluyuz demiş olursun.

    Türkiye'nin tezlerini anlatıp arşivimiz açık, bu olay ermenilerin milliyetçilik için uydurduğu bir masal. Kaç tane elçimiz öldürüldü ermeniler tarafından demek varken boş iş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 12 Nisan 2019; 21:31:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok arabeske baglamis. Bir zamanlar fakir ama gururlu genc edebiyati yapmis ama siyaset daha kalifiye olmayi gerektirir. Mahalleye secilecek muhtar konusmasi gibi olmus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salvatuon

    Cok arabeske baglamis. Bir zamanlar fakir ama gururlu genc edebiyati yapmis ama siyaset daha kalifiye olmayi gerektirir. Mahalleye secilecek muhtar konusmasi gibi olmus.
    ne alakası var karşı taraf çok mu iyi konuşuyor daha nasıl cevap verilebilir bunların söylediklerine
  • Kadının sadece tipini gösterseniz, HDP milletvekili falan sanabilirdim. Tip aynı tip. Kafa da aynıymış. Kınıyoruz. Çavuşoğlu da atarı bıraksın, icraat yapsın. Ayrıca "Eski Türkiye değiliz." deyip küçümsediği Türkiye hangi Türkiye imiş? Bir anlatsa keşke!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E767019CA -- 16 Nisan 2019; 21:18:54 >
  • bu forumda bu başlık iş yapmaz.


    PATATESSSS SOĞANNNNNNN
  • Lafa değil icraata bakmak lazım. Ak parti döneminde Türkiye, Ermeni Soykırımı tanınması dahil uluslararası politikalarda Türkiye aleyhine yapılan düzenlemelere karşı caydırıcı gücünü kaybetti.

    Herşeyi kaba kuvvetle çözemezsiniz. Politika ve siyasetten anlamak lazım. Beceremiyorsanız siyaset yürütmeyi işi ehline bırakın, istifanızı sunun..

    Ak parti içinde doları düşürecek, halkın refah düzeyini yükseltecek bir kişi bile yoksa, MHP taşın altına elini koyacak bakanlığı devralacak. Nasıl ittifaksa bir tane bile bakanlık verilmemesi garip Bahçeliye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 12 Nisan 2019; 21:38:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cavusoglu tam cingene gibi konusmus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tepkisinde haklı ama bu jargon doğru değil.
  • Valla içimin yağlarını eritti Çavuşoğlu. Fransa önce kendi tarihine baksın ve yaptıgı soykırımları ve emperyalist politikalarını gözden geçirsin. Kimse de bu konusmaya bok atmasın. Akp, ya da Chp meselesi değil bu; bu, milli bir duruş meselesidir. Burada politik dil kullanmaması ve böyle açık konuşması da isabet olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GDP per capita in France is expected to be 42900.00 USD by the end of this quarter, according to Trading Economics global macro models and analysts expectations. In the long-term, the France GDP per capita is projected to trend around 43600.00 USD in 2020


    GDP per capita in Turkey is expected to be 16100.00 USD by the end of this quarter, according to Trading Economics global macro models and analysts expectations. In the long-term, the Turkey GDP per capita is projected to trend around 17300.00 USD in 2020


    Sen kim Fransa kim öyle kahve tartışması yapmakla üste çıkma devri bitti gerçekler ortada.
  • Ohh miss

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta zaten bunlarin destekcileri fetocular gibi tek tip hemen anlarsin ben anladim mesela

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.