Şimdi Ara

Çok çok acil uydu alıcısı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili genç arkadaşlar.
    Evde kablolu yayın teledünya ve netflix var. Apartmanda kurulmuş çift çanaklı bir uydu sistemi mevcut. Biz kablo yayın kesildiğinde uydu üzerinden yerli ve yabancı kanalları seyretmek istiyoruz. Film resim benzeri medya uygulamaları yapmayacağız. Sadece yerli ve yabancı kanal televizyon seyredeceğiz.
    75 yaşında emekli bir kişiyim, fazla zorlanmak istemiyorum. Biraz araştırma yaptım ve keseme uygun aşağıdaki ürünleri buldum. Bu konuda ilgili ve bilgili gençlerin tavsiyesine ihtiyacım var. Bana yardım elinizi uzatır mısınız?
    1. Humax HD Nano..................189.00 TL
    2. Humax HTR 1000S(FillBox yok)...211.00
    3. Next YE-18500 HD CX Plus.......235.00
    4. Next YE-2000 HD CX Full HD.....290.00

    Tavsiyelerinizi bekliyorum
    Hepinize sevgiler ve saygılar...



  • Abi bunların hiç birine o kadar para vermeye gerek yok. Aşağı yukarı hepsi aynı tür cihazlar. 100 TL ye kadar alacağınız herhangi bir uydu alıcıdan pek farkları olmayacak. Zaten devamlı kullanmayacakmışsınız, alın ucuz bulduğunuz herhangi bir cihazı kullanın gitsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulusalonur

    Abi bunların hiç birine o kadar para vermeye gerek yok. Aşağı yukarı hepsi aynı tür cihazlar. 100 TL ye kadar alacağınız herhangi bir uydu alıcıdan pek farkları olmayacak. Zaten devamlı kullanmayacakmışsınız, alın ucuz bulduğunuz herhangi bir cihazı kullanın gitsin.
    Aldım delikanlı aldım da maalesef sorun çıkardı. Hometech 1050SE aldım. Cihazı kurup taratıyorum avrupa kanalları çıkıyor. Türksat gelmiyor. Eve bir uyducu çağırdım oda ayar yaptı turksat kanalları geldi bu sefer avrupa kanalları yok oldu. Adam tek swich var onun için ikisi bir arada olmaz dedi. Bunun için yeni bir cihaz arayışına girdim.
  • 18500 cıs plus kullanıcısıyım çok hızlı değil ama iş görür tavsiye ederim basit ve kullanışlı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.