Şimdi Ara

Kızların hepsi kapılmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
4.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nerede hoşlaştığım bir kız olsa ya sevdiği var ya sevgilisi var. Çok rahatsızlık verici bir durum. Sorun kız tavlamak ya da etkilemek de değil. Tipimiz düzgün çok şükür. Ama boşta insan kalmamış. Bulan nasıl buluyor anlamıyorum. Tanıştığımda kız çoktan dolmuş oluyor. Nasıl olacak bu iş? Beklemek mi gerekiyor? Boşa çıkınca mı harekete geçmek lazım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dürüst, sağdık, saygılı, kültürlü, efendi kimselerin dünyası değil bu dünya! Akıl bali olduğumuz zamanlarda bizlere ailelerimizin aşıladığı bu erdemler günümüzde geçerliliğini tamamen yitirmiş... Gerek iş gerek sosyal çevrede herşey çıkarlar üzerine inşa ediliyor; haliyle ilişkilerde bu minvalde ilerliyor...

    Bir büyüyüm bana “Yalan varken doğruyu ziyan etme!” demişti. Şu an bu satırları okuyup saçma diyen arkadaşlar olabilir hatta bana da çok saçma gelmişti lakin sancılı tecrübeler ardından gördüm ki son derece haklıymış... Kendimi çoğu zaman geçmişten günümüze bir şekilde gelen zaman yolcusu gibi hissediyorum, yada artık güncelleme alamadığı için programları çalıştıramayan bir teknolojik ürün gibi de diyebilirim... Zamanımın çoğu insan ilişkilerindeki suni diyalogları anlamakla geçiyor... Kardeş yada dost bildiklerimi bile anlayamıyorum... Her zaman empati yapıp alttan alırsam iyiyim ama artık insanların yavanlıklarına tahammül gösteremiyorum... Şairin de dediği gibi ben yoruldum hayat...

    Kızlardan konu açılmışken bunca yavanlık içinde sahip oldukları değerin farkındalar ve kendilerini en iyi taşıyabilecek olan kimselere şans veriyorlar... Para ve onları elde etmek için her yolu mübah sayanları...Yukarıda saydığım erdemlerin bu yüzyılda değerinin olmadığını onlar da biliyor! Bir düşünün; bu mesajın başında saydığım erdemlere haiz olan kaç kişinin yaşamı dört dörtlük? Ya işinden olur, ya iş bulamaz, ya çevresi tarafından lafda sayılıp sevilse de aslında işleri düşenin işi bitene kadardır bu sevgi saygı... sevgili desen her an aldatılma potansiyeli vardır! Çünkü herkesi hatta sevdiğini bile kendisi kadar dürüst olduğunu düşünür ve iyi niyeti her zaman su istimale açıktır... Bu devir arsızla yüzsüzün devri ve böyle olmayı beceremeyenlerin kaderi her zaman her mecrada kalabalık içinde bile olsa yalnızlığının çığlığını işitmektir...
  • Guzel lokum gibi kizlarin yaninda barzo tipleri gordukten sonra hicbirsey imkansiz değildir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nick - entry uyumu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlişkiler genelde şöyle olmuş : İnsanlar sevgilisi varken başkasıyla görüsüyor yani aldatıyor.Sonra o kişiyle olmak için ayrılıyor.Böylece boş kalmıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allahtan karakterimiz bozuk tipimiz değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O barzolar var ya onlar ortalıkta kız bırakmıyor olan yine bana oluyor bize oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • para para paraaaaa
  • güzel kızların üstünden en az 5-6 kere geçilmiş oluyo.
    tipsiz kızlar biraz daha sağlam kalıyo.
    bence yapılacak en güzel şey rahat olmak.
  • CaptainTeeemo kullanıcısına yanıt
    Xd teemo

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O zaman kızları kenarda tutup müsait oldukları zaman olaya girmek en mantıklısı sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine para para diye söylenenler var ilişkisi olmayanların tesellisi param yok .. bu işler paraya bakmıyor arkadaşlar
  • titanic70 T kullanıcısına yanıt
    Para,yüksek özgüven,konuşmak,barzo bir tip olmak.
    Kız edinmek icin bütün gerekenler bunlar.
    Kızlar barzo tipleri buluyorlar ondan sonra tecavüz etti tokat attı falan sen eşini iyi seçmediysen tabi sıkıntı yaşarsın eşini iyi seçeceksin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C740587D -- 5 Nisan 2019; 18:54:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş kız bulamassın

    Mevzu rakiplerinin elinden almak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Specialist DevelopeR

    Boş kız bulamassın

    Mevzu rakiplerinin elinden almak
    işte olay budur. kızlar laf olsun diye sevgili oluyorlar. kendilerine güvenleri olmadığından eli ayağı düzgünlerle pek sevgili olamıyorlar. ikinci olarak yaş faktörü eğer elin ayağın düzgün ise yaşın 22 25 lere geldiğinde özgüven problemini yıkan bir çok kız sana yürüyecektir. bunda evli ama mutsuzlar, sevgilisi var ama beğenmiyorum tarzı olanlar başta olacaktır. beni lisedeyken bir türlü sevgili yapamazdım ama nerde evli genç kız var deli gibi üstüme yürülerdi. şimdi olay komple bi hal aldı 7 den 70 e deli gibi talebim var hatta 2-3 dizi oyuncusunuda götürdüm . tabi onlar beni götürdü erkek götüremez.




  • gryp2100 G kullanıcısına yanıt
    Nasıl başarıyorsunuz hiç anlamıyorum. Kızlar mı gelip teklif ediyor size?
  • o zaman dünyada adam yok birader. yüzde 5i geçmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blackjack8696

    Nasıl başarıyorsunuz hiç anlamıyorum. Kızlar mı gelip teklif ediyor size?
    kızlar sana bakıyor kuyruk sallıyor veya laf çarpıyor el kol şakası yapıyor bu gibi durumlar sonrası ağır sinyal alınca korkmana bile gerek yok en az böyle 5-6 kızın tadına baktım.

    ama o sinyal vermezse olmaz bu iş. ayrıca kendim bana bakmayan tamamen benim eforumla tavladığım kız 2 ya da 3 dür. bi kız bana sinyal vermeden onu tavlamam anca kendimi kandırmaktır iki gün sonra gerçekten hoşandığına gider. bu tarz kekolara mahsustur. sonra kızdan boynuzu yemiş olursunuz.

    ayrıca kızlar egoisttir bi kere yakışıklı olmak gerek benim gibi. mesela millet araba alıp kız tavlarken ben arabası olan kızlarla takılıyorum ve ya zengin ama bekar kadınların evınde yatıp kalkıyorum. hatta azeri bi kadını tavlamıştım istanbulda kendisi kadın pazarlıyordu azerbaycandan getirdiği kızları bedava yapıyordum

    antalyada evli bi kadın açık açık beni herkes ****yor sen ne zaman ****sin demişti.

    bunun haricinde sinama sektorunda epey çalıştım bir çok sinamacı kızı götürdüm ama dediğim gibi aslında onlar beni götürdü.
    ama ayrı bi havam da vardı tipte olunca bu iş biterdi. böyle olunca metrobuslerde dolmuşlarda da defalarca tacize uğradım epey yüzüklü kadınlar tarafından ya gelip oralarını buralarını sürttüler milletden çekinmeden hemde.

    ama konuyu açan arkadaştan farkım var mı? tabi ki yok. o bugün o kızı kaçırdıysa ben hayatımda belki en az 30 tane kızı elimden kaçırdım yaptıklarım yapamadıklarımın yüzde 10 u anca eder. efsane bi hayatım var diyebilirim ama 5 kuruşsuz bi halimde sırf kadınları kullanarak ünlüde olabilirdim zenginde olabilirdim en az 200 tane de kadınla yatabilirdim. mesela sektörde kadın yönetmen beni bayılırdı bana ne teklıfler etti ama pasif kaldım. ayrıca burda herkesin tanıdığı kadınlarla dm yazışmalarımı paylaşsam çok ayıp olur.

    Şöyle diyim ben instegramda 5 milyon üzeri aboneli kadını götürürken arkadaşım onun menejerini götürüyordu




  • gryp2100 G kullanıcısına yanıt
    Csb yazmıyorsan ben şok. Hakikatten yaşadığın hayata özendim. Benim problemim elimde her türlü malzeme varken o malzemeyi satacak dile sahip olamamam.
  • gryp2100 G kullanıcısına yanıt
    Maşallah hocam ama ben sadece fiziksel bir ilişkiye değil romantik bir ilişkiye hasretim. Sevişecek kız aramaktan ziyade sevecek kız arıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.