Şimdi Ara

Herşey Dahil Balayı Oteli Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Temmuz ayında düğünüm var ve sonrası için tabi balayına gitmeyi düşünüyoruz. Normalde bi otele gidip günlerce otelden çıkmadan kalmayı sevmem, insan sıkılıyor çünkü.
    Ancak tabi olay balayı olunca o düğün stresini atmak için çok rahat edeceğimiz, tabiri caizse bir elimiz yağda bir elimiz balda olacak bir yerde dinlenmemiz lazım. Ancak tabi bunun bir sonu yok. Gidip de Maxx Royal'de kalıp 20 bin TL verip bir elin yağda bir elin balda da dinlenebilirsin ama bir bütçe olayı var maalesef. O yüzden sizin bildiğiniz, herhangi bir sorun yaşamadığınız, romantik, bir de özellikle balayına uygun, yani çoluk çocuğun dolu olmadığı ve tabiki oraya gittikten sonra hiçbirşeye para vermeyeceğimiz yani herşey dahil bir otel tavsiyesi istiyorum sizden.
    Antalya civarı tercihimdir, tamamen denizin sıcak olmasından dolayı. Ege'de ne kadar tatil yaptıysam hep denizde üşüdüm o yüzden bu sefer önlemimi almak istiyorum :) Geceliği 2000-2500 lirayı geçmeyecek şekilde olursa sevinirim. Bu arada zaten açılmış konu bulamadım bu mesele üzerine ondan tekrar açmak istedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MFN -- 3 Nisan 2019; 18:46:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • belek susesi luxury resort

    kemer orange country
  • Bodrum Kefaluka Resort tavsiye ederim.
  • adam eve
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.