Şimdi Ara

Güneş Gözlüğü Fırsatları Var mı? (Carrera, RayBan vs)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar güneş gözlüğüne ihtiyacım var ama mağazalar 800-900 TL den aşağı Carrera veya Rayban gözlüğe denk gelemedim. İstanbul içi piyasadan daha uyguna veren bildiğiniz yerler var mı? Güneş gözlüklerini genelde nereden alıyorsunuz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Vay arkadaş kimsenin mi ilgisini çekmez bi konu:D

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam morhipo,trendyol vs internet sitelerinden bulabilirsin indirimli olarak.
  • sıcak fırsatlarda 1 hafta falan takıl belki denk gelir orada konu açanlar buraya açmıyor genellikle
  • Konya'ya gelin yardımcı olayım gözlükçü de çalışıyorum indirim yaparım.
  • hocam şunu soracağım aston martin modelleri kaça satarsınız? ben sivastayım. burada 200'e kadar indirdim. ama bir başka optikte eleman orijinal değildir onlar diyor. emin olamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

    hocam şunu soracağım aston martin modelleri kaça satarsınız? ben sivastayım. burada 200'e kadar indirdim. ama bir başka optikte eleman orijinal değildir onlar diyor. emin olamadım.
    Aston martin satmıyoruz hocam rayban,carrera ve diğer luxottica grubu ürünleri satıyoruz ama.Onlardan sorarsan yardımcı olabilirim.Size şu kadarını söyleyim optik mağazasından aldığınız ürünün yanında faturasını ve garanti belgesini isteyin.Garanti belgesi varsa zaten orjinaldir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-11B71D1D1 -- 30 Mart 2019; 17:27:10 >
  • kesin mi hocam? sahte garanti belgesi çıkartma ihtimalleri yok mu? aston martinin gözlükleri kendi sitesinde 400 euro. adam bana 200 liraya veriyor aynı şekilde hepsiburada vs. bu gibi sitelerde de aynı fiyatta. 600 lira ama %70-80 indirimle 200 liraya vs. satıyorlar.

    garanti belgesi dışında bakmam gereken bir olay var mı?

    çok az güneş olsa bile gözümü kısarak yürüyorum. güneş gözlüğü almam şart. birkaç optikte de uygun fiyata türk malı orijinal gözlükler buldum. sen bana ne önerirsin?

    maksimum 200 liraya çıkabilirim. gözümü güneşten tam manada koruyacak gözlük almam lazım.
  • Hocam kör olma fırsatları var, gözün hiç kamaşmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

    kesin mi hocam? sahte garanti belgesi çıkartma ihtimalleri yok mu? aston martinin gözlükleri kendi sitesinde 400 euro. adam bana 200 liraya veriyor aynı şekilde hepsiburada vs. bu gibi sitelerde de aynı fiyatta. 600 lira ama %70-80 indirimle 200 liraya vs. satıyorlar.

    garanti belgesi dışında bakmam gereken bir olay var mı?

    çok az güneş olsa bile gözümü kısarak yürüyorum. güneş gözlüğü almam şart. birkaç optikte de uygun fiyata türk malı orijinal gözlükler buldum. sen bana ne önerirsin?

    maksimum 200 liraya çıkabilirim. gözümü güneşten tam manada koruyacak gözlük almam lazım.
    sahte garanti belgesi çıkartmayı göze alabileceklerini sanmıyorum çünkü anlaşılırsa bu işi bir daha yapamazlar.Ürünü satın alıp garanti belgesi ile firmaya yollayabilirsiniz yada doğrudan güneş gözlüğü türkiye distribütörünü arayıp sizin konuştuğunuz optikçiye ürün satıp satmadığını sorun.Benim önereceğim merve optik grubunun tüm ürünleri zaten uv korumalıdır.Hawk,Osse v.s. olabilir.Gidipte işportadan güneş gözlüğü almayın optikçiden alacağınız gözlük zaten uv korumalı olacaktır.Onlarda tester bulunur ordan da uv korumasına bakabilirsiniz.
  • Geçen gün atasundan verfired midir nedir ingilizce yazılışını unuttum ondan aldım 515 tl ye. Güzel beğendim pahalı ama olsun 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merve optik sivasta yok hocam.

    baktığım gözlük gözde optikteydi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.