Şimdi Ara

BtcTurk’te Bitcoin ve kripto para transferi ücretsiz! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
4
Favori
7.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şunu da ekleyeyim, Borsa yatırımları riskli yatırımlardır. Ahmet, Mehmet gir dedi diye girilmez. Bilgi ve birikim ister. Girdiğiniz yer, ne kadar girdiğiniz, vadeniz(bekleme süreniz), sabrınız, psikolojik yapınız çok önemlidir. 10 liraya aldığınız bir ürün 5 liraya düştü diye çıkarsanız, zarar etmiş olursunuz. Ancak o noktada yine mal alırsanız ortalama düşürür ve 7.5 liraya almış olursunuz(Aynı rakamları koyduğunuzu düşünürsek). Her hissenin, her borsanın bir döngüsü vardır. Döngüyü başlarda yakalamak kar getirir. Döngünün sonunda girerseniz zarar edersiniz. Bir mal düşecekse, ne olursa olsun düşer. Ana trend manipüle edilemez. Bir hisse çok düştü diye girilmez. Düşme sebepleri araştırılır. Temel Analiz ve Teknik Analiz neticesinde girilir. Dip diye bir şey genelde yoktur. Yeni dipler oluşabilir. Bunun için döngünün neresinde olduğunuza bakılır.

    -Portföy yönetimi
    -Risk yönetimi
    -Temel Analiz
    -Teknik Analiz
    -Ekonomi
    -Finans

    gibi konularda bilginiz yoksa, yüksek ihtimalle kaybedersiniz. Unutmayın, borsadaki amaç elinizdeki parayı almaktır. Büyük oyuncular para kazanır, genel itibariyle küçük yatırımcı kaybeder.

    Bitcoin konusuna gelirsek, 2015 yılında 170$lardan, 2017 yılında 20.000$lara geldi. 20-22.000 dolar döngünün tepesiydi. Daha da gidebilirdi ancak bütün göstergeler aşırı alım işaret ediyordu. Böyle durumlarda bütün para borsada bırakılmaz. Kademeli olarak kar alınır. Tabi medya bu sırada hayal pompalamaya devam eder. 50.000 olacak, 100.000 olacak diye. Siz medyaya inanır çıkmazsınız, zarar edersiniz. Bu sefer düşüş başlar. Böylesine kar bırakmış bir hissenin düşüşü de fazla olacaktır. Sonunda 3200 dolar seviyesine gelir. Güzel bir diptir. Hareketli ortalamalara bakıldığında, Fibonacci seviyelerine bakıldığında mantıklı bir alım noktasıdır. Bu sefer medya 1000$ olacak, 300$ olacak demeye başlar. O dibi de alamazsınız. Kısaca 20K'da satamazsınız, 3K'da alamazsınız çünkü bilginiz yoktur ve medya takip ediyorsunuzdur.

    Yazılacak çok şey var. Ucu bucağı olmayan sonsuz bir dünya finans dünyası.




  • aliss A kullanıcısına yanıt
    BtcTurk, kripto para transferlerinden işlem ücreti almamaktadır. Kripto Alış/Satış işlemlerinizde yansıtılan komisyon oranı, 30 gün içinde yaptığınız işlem hacmine göre belirlenmektedir.
    Komisyon oranlarımıza vergilerin dahil olduğunu da hatırlatmak isteriz.
  • millete tvlerde internette sosyal medyada gazı verip 10000-20000 dolar arasıyken aldırttılar. Şimdi de 5.100 küsürlerde. finans sektorunu bilmeyenleri iyi yoldular.
  • Dunyanin 4.su olduğunun kaniti varmi.. Yoksa zaten veri yok salla gitsinmi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünlü ekonomistlerimiz konuşmuş yine. Dünya Bankası uzmanlarının açıklamalarını dikkate almayan vatandaşlar için, BtcTurk ile ilk çıktıkları dönemden beri iş yapıyorum.

    Kapalı kaldıkları sürede bile kimseyi mağdur etmeyip ne kadar güvenilir bir, prensipli ve iş ahlakına sahip arkadaşlar olduklarını gösterdiler.
    2-3 defa gecikme gibi problemler yaşadım mail attım kimi zaman 15 dakika kimi zaman 1 saat içerisinde cevap yazıp sorunumu çözdüler.

    Diğer borsalardan öne çıkan özellikleri benim gözümde budur. Ben kendileriyle çalışmaya devam edeceğim.
    Sizede öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    Olumlu dönüşünüz için teşekkür ederiz. Sizlere daha iyi hizmet sunmak adına çalışmalarımıza devam ediyoruz.
  • forumda görünce haberim oldu. süper hizmet. küçük montanlı transferlerde hakikaten o saçma komisyonları vermek kötü oluyor. bu politikanız devam ettiği müddetce paribu yerine sizdeyim
  • MrWrong kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizleri BtcTurk'te görmekten mutluluk duyarız. Herhangi bir talebiniz olduğunda http://www.btcturk.com üzerinde yer alan canlı destek hattımızdan 7/24 destek alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.