Şimdi Ara

Fanus akvaryum için tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 yaşında kızım var onun için bu her köşe başında satılan basit fanus ve japon balıklarından oluşan set aldım ama :) ama 2 balık olmasına rağmen su 2 günde ner3deyse gri oluyor zırt pırt da su değiştirmek istemiyorum oksijen de bittiği için balıklar sürekli yüzeye geliyor (anladığımdan değil).

    Şimdi ben hem oksijen hemde filtre yapacak bi motor alayım diyorum ama çok da para vermek istemiyorum. Ne tavsiye edersiniz.

    Şu var misal bu dediğim işi yapıyomu:

    https://www.webannemarket.com/elite-fanus-filtrasyon-seti-hava-motoru-hortum-plastik-bitki-43311?gclid=Cj0KCQjwg73kBRDVARIsAF-kEH_A-CP8OdCGxMgSjlxpInii1yKoHd4cFCReH4mAaXSbMga3qffkz2EaAi9qEALw_wcB


    Balıkları yaşatabildiğim kadar yaşatayım istiyorum (en az maliyetle :)

    Bu da akvaryumun şimdiki hali
    Fanus akvaryum için tavsiye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Linkteki ürün suya sadece hava verir,temizlemez.Sizin iç filtre almanız lazım 25tl olan ları bile var.Bu arada o cam çok küçük balıklar için,10 litre turşu bidonuna bile koysanız balıkları için daha sağlıklı olur.letgo ve sahibindene bakarsanız ikinci el çok uygun fiyata akyaryum ve filtre bulabilirsiniz.
  • Çok teşekkürler cevabınız için. Akvaryum almayı düşünüyorum birde üst filtre diye birşey buldum (hiç anlamıyorum) sünger vs gibi filtre malzemeler kullanabiliyorsunuz suyu sirküle ediyormuş hem de hava veriyormuş. 40x20x30cm lik bi akvaryum alayım birde vatoz alıp 3 kardeş yaşasınlar diyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • armyoflovers kullanıcısına yanıt
    Tavsiyem en az 50 litrelik bir akvaryum almanız. Akvaryumun boyutu küçüldükçe bakımı zorlaşır çünkü su dengesi küçük akvaryumlarda çok çabuk bozulabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam en mantiklisi baligi degistirin beta alin su kirliliginden kurtulursunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • armyoflovers kullanıcısına yanıt
    Hocam en mantiklisi baligi degistirin beta alin su kirliliginden kurtulursunuz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en az 50 litre akvaryum al. birde pipo filitre al orta boy. hayvanlar hastalanmazda ölmezde. Japonlar dayanıklıdır. pipo filitreyi ben 15 TL'ye almıştım. akvaryumda 2. el 50 TL'ye bulsan halledersin bu işi. birde hava motoru alırsın 20 TL civarındadır. bunları yaparsan daha da kirlenmez su.
  • akvaryum işine ilk başladığımda fanus ta en uzun yaşattığım balık beta olmuştu :(
  • O hacimde hiç bir balık yaşamaz lütfen akvaryumunuzu büyütün hayvanlara eziyet çektirmeyin. Japon balıkları sanıldığının aksine çok daha büyük hacimlerde beslenmelidir. Zaten 100Litre üzeri akvaryumlarda ne kadar büyüdüklerini gözlemlersiniz. Bütçeniz yoksa 15 litre bitkili nano deneyebilirsiniz. İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.