Şimdi Ara

uzaynet ile #heryerdehızlıinternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
353
Cevap
3
Favori
63.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • uzaynet ile #heryerdehızlıinternet


    Merhaba.

    Biz bir "uydu üzerinden internet" servis sağlayıcısıyız. Daha önce muhtemelen görmüş olduğunuz tooway uydu internetinin Türkiye'deki temsilcisi aynı zamanda en fazla abonesi olan şirket konumundayız. Uzaynet olarak 41 yılı aşkın tecrübemiz ile telekomünikasyon sektörünün %100 yerli şirketlerinden Eser Telekom'un bir alt markasıyız.

    Donanım ve Kurulum Ücreti Bizden

    Mevcut kampanyamız ile 950 TL olan donanım bedelini uzaynet olarak biz sizin adınıza karşılıyoruz. Size sadece kendinize uygun internet paketlerimizden birini seçmek kalıyor.

    Nedir bu Uzaynet?

    Uzaynet adını, dünyadan yaklaşık 36.000 km uzaklıkta bulunan Eutelsat KA-Sat uydusu üzerinden sağlanan yüksek hızlı internet hizmetinden almaktadır. Bizi ilk kez duyan kullanıcılarımıza şimdiden cevap vermiş olalım; Evet, internet erişimini uzaydan sağlıyoruz

    Altyapı gerekmiyor mu?

    Uzaynet ile herhangi bir ADSL, fiber, 4.5G altyapısı gerekmeden, doğrudan uydu üzerinden internete bağlanabilirsiniz. Gökyüzünü gören her yerden internet erişimi sağlayabiliyoruz. Köyde, yaylada, yazlıkta, madende, inşaat sahalarında, kamp alanlarında ve aklınıza gelebilecek her yerde uzaynet interneti kullanabilirsiniz.

    Sistem nasıl çalışıyor?

    Uzaynet sistemi, sadece bir adet çanak anten ve uydu modem kurulumunu içermektedir. Bu kurulum kullanıcı tarafından bile çok kısa sürede gerçekleştirilebilmektedir. Birkaç saat içinde yapılan kurulum ile Türkiye’nin her noktası için ADSL altyapısı uygun mu? 4.5G bulunduğum yerde çekiyor mu ? sorularını arkanızda bırakabilirsiniz.

    Fiyatlarınız neden karasal veya mobil internete göre pahalı?

    Uzaynet, karasal veya mobil hiçbir altyapı kullanmadan doğrudan uydu üzerinden internet erişimi sağlar. Uydular mevcut teknolojiler ile oldukça maliyetli durumda ancak şu an kesinlikle altyapı hizmetlerinden daha hızlı gelişmekte. Bu gelişimin devamlı olacağına inanıyor, fiyatların zamanla çok daha düşük sevileyere ulaşacağını düşünüyoruz.

    Ayrıca; uzaynet olarak uydu internet hizmetlerinde Türkiye'de en uygun fiyat seçeneklerini sunmaktayız.

    Uzaynet’i kimler tercih eder ?

    İnternet erişimi hiç olmayan/olamayacak olan kişi veya kuruluşlar.
    Yedek/kesintisiz internet ihtiyacı bulunan kullanıcılar.
    İnternet erişiminde hız ve devamlılık problemi yaşayan kullanıcılar.

    Uzaynet internet hakkında daha fazla bilgi almak için internet sitemizi ziyaret edebilir veya 7/24 çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

    Detaylar için;
    www.uzaynet.com.tr
    0312 890 0 444
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



    uzaynet yetkili bu mesajı paylaştı




  • Alt yapının olmadığı ve gelme ihtimalininde çok düşük olduğu yerlerde tercih edilebilir. Teknolojiniz ve sistemin çalışma prensibi gayet başarılı. Fakat günümüz piyasalarında bu rakamlarla satış marjlarınızı arttırmanız biraz zor gözüküyor. Fiyatlar gerçekten çok yüksek. Kullandığınız sistem ne kadar iyi olursa olsun müşterileriniz verdikleri bu meblağlar karşısında AKN barındıran bir hizmet almak istemezler. Kaldı ki AKN olsa bile kota dolumu sonrası verdiğiniz hız ile sağlıklı şekilde internete girmek pek mümkün gözükmüyor. 256 Kbps internet hiç olmasa AKN sonrası paketiniz bitiyor deseniz daha iyi bence.
  • olumsuz hava şartları internet kesintisine sebep oluyor mu ?
    bu arada kesinlikle reklam yapmalısınız ilk kez duyuyorum sizi.

    edit: fiyatlar hakketen uçukmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuzgun_ -- 14 Mart 2019; 16:33:38 >
  • Uzaynet diyorsunuz, uydu diyorsunuz o fiyatlarla AKN nedir arkadaş hala
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Çok şiddetli fırtınalı havalar dışında kullanıcılarımız herhangi bir sorunla karşılaşmamaktadır. Böyle durumlarda ise 7/24 teknik desteğimiz bulunmaktadır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cexxx

    Uzaynet diyorsunuz, uydu diyorsunuz o fiyatlarla AKN nedir arkadaş hala
    Merhaba. Uyduları birer kutu gibi düşünürseniz belirli bir kapasiteleri olmak zorunda, sonsuz bir kaynak değiller malesef. Bu da AKN kullanılmasını gerektiriyor.
  • Alt yapının olmadığı ve gelme ihtimalininde çok düşük olduğu yerlerde tercih edilebilir. Teknolojiniz ve sistemin çalışma prensibi gayet başarılı. Fakat günümüz piyasalarında bu rakamlarla satış marjlarınızı arttırmanız biraz zor gözüküyor. Fiyatlar gerçekten çok yüksek. Kullandığınız sistem ne kadar iyi olursa olsun müşterileriniz verdikleri bu meblağlar karşısında AKN barındıran bir hizmet almak istemezler. Kaldı ki AKN olsa bile kota dolumu sonrası verdiğiniz hız ile sağlıklı şekilde internete girmek pek mümkün gözükmüyor. 256 Kbps internet hiç olmasa AKN sonrası paketiniz bitiyor deseniz daha iyi bence.
  • Turknet Vol2

    7/24 hizmet yeterli müşteri kazanıldıkdan sonra 1/2 ye düşer
  • Konu sıcak fırsatlara taşınmalı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://uzaynet.com.tr/konnect-home/

    Valla uydu internetin pahali fiyatlarina ragmen hic fena gozukmuyor ancak siz TIB ve BTK`ya bagli misiniz, yoksa EUTELSAT reselleri misiniz ?

    Eutelsat ka-sat 9a 9 derece dogu uydusu sanirim ?

    Ka band lnb ile internet icin transmitter ve modem koyacaksiniz, peki uydu uzerindeki TV yayinlarini mesela irlanda`nin RTE kanalini seyredebilecek miyiz uydu alicimizla ? Hem internet hem tv yani ? Koyacaginiz uydunun capi kac cm olacak ? Hava sartlari malum cogu sirket 90 cm alti uyduruk canaklar kullanmakta, kullandiginiz canagin capi, markasi ve ureticisi kimdir ?

    Yillik odeme yapilirsa indirime gidiyor musunuz ?

    Canagi motorize hale getirip, hem ka hem de ku band iletisim icin ayarlayabiliyor musunuz ? (hem tv hem de internet, kullanici ne isterse onu alabilecek sekilde) Merkezi sistem kullanan apartmanlarda nasil uyguluyorsunuz malum kablolama vs... biraz daha farkli ve imkanlar kisitli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 14 Mart 2019; 18:31:23 >




  • bu forumda sana ekmek çıkmaz.

    ilerde atımız olursa diye ucuza at tarağı alan adamız

    bu forumdan 16 mbps internet e kimse 160 lira vermez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 20 Mart 2019; 13:45:33 >
  • Konuda cahil cahil yorumlar yapılmış. Bu sistem sizin bizim için değil, altyapı olmayan yerler için.
  • T.C yasaları sizi bağlamıyor mu ? AKN kalktı
  • Arkadaşlar sakin olun adam uzay netten bahsediyor altyapının varsa zaten bunu kullanmazsiniz bu hiç internetin olmadığı yerlere interneti götürmek için bu fiyatlar da dağ başında olan bir yere internet götürmek için gayet normal özellikle de uydudan veriliyorsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumda tutmaz hocam... Alternatif değil. Sadece ne hücresel yayın nede fiber adsl olmayan bir yerde bu hızlarda int. erişimi sağlayacaklar için. Oda bir avuç kişidir muhtemelen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akn konusunu btk'ya şikayet olarak. Yazdım, bimere de yazacağım bakalım ne olacak. Kanunen akn koyamaz hiç bir internet servis sağlayıcısı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar yüksek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 14 Mart 2019; 22:22:57 >
  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    İngilterede millet cepten sınırsız internete giriyor kota yok hani şey için dedim bu ev internetinide geçtiler artık 5 10 yıl önce sınırsıza halen kotalı tarifeler var ya
    https://www.4g.co.uk/news/unlimited-data/


    1. Three
    Unlimited data at maximum speeds

    Three offers truly unlimited data on SIM Only, Pay Monthly and Pay As You Go phone plans, which all come with 4G at no extra cost. The network doesn't cap download speeds, there isn't a usage limit and you can tether as much data as you like. Three also offers a 4G+ service in some regions, giving it a speed advantage over many networks.

    Pay Monthly Unlimited Data Plans

    Three SIM Card
    12 Month Contract

    Unlimited data

    Unlimited mins

    Unlimited texts

    £27 a month

    VIEW DEAL

    Three SIM Card
    1 Month Contract

    Unlimited data

    Unlimited mins

    Unlimited texts

    £32 a month

    VIEW DEAL

    Both plans include Tethering, Go Binge, Worldwide Roaming and Wuntu
    Pay As You Go Unlimited Data Add-on

    Three SIM Card
    Pay As You Go

    Unlimited data

    Unlimited mins

    Unlimited texts

    £35

    VIEW DEAL

    Includes Tethering, Worldwide Roaming and free 1 month subscription to Headspace, Hayu, Xbox Game Pass, Rakuten TV, Tinder or Deliveroo
    You can also use up to 19GB data when roaming in 71 Go Roam locations across the world at no extra cost (or 12GB if used outside Europe). Unless you’re on Pay As You Go, in which case the limits are 15GB/12GB for Europe and beyond respectively. Any data used on Go Binge (a service which lets you stream certain content without it coming out of your data allowance) will come out of your roaming allowance when in Europe. It won't come out of your roaming allowance when further afield, but if you’ve already reached that limit then you may not be able to access Go Binge.

    Pay As Go plans don't include Go Binge, so that's worth considering when choosing a plan.

    Three also offers Mobile Broadband plans, but these generally aren't available with unlimited data and instead come with a maximum of 40GB of data. The exception is MiFi plans (as opposed to tablet or SIM plans), as these can come with unlimited data.

    2. Smarty
    Smarty has introduced a new unlimited data plan, which comes with no speed or tethering restrictions. It's a 1 month rolling plan that comes with 4G included and roaming in the EU, although data is limited to 19GB per month when roaming.

    Smarty Unlimited SIM Plan
    Smarty SIM Card
    Unlimited data

    Unlimited minutes

    Unlimited texts

    £25

    + 1 month free

    VIEW DEAL

    Currently, Smarty only offers SIM only plans so no unlimited Pay Monthly phones or Mobile Broadband plans are available.

    3. Giffgaff
    Unlimited data with speed restrictions

    Giffgaff offers an unlimited data goodybag (add-on), which can be purchased with SIM Only or a mobile phone.

    GiffGaff Unlimited Goodybag
    GiffGaff Unlimited SIM
    Unlimited data

    Unlimited minutes

    Unlimited texts

    £25

    VIEW DEAL

    There are some restrictions, with only the first 20GB of use per month being at full 4G speeds. After that speeds are capped at 384kbps between 8am and midnight, which is quite slow.

    Tethering and roaming are also capped at 20GB per month and the only way to use your data beyond the EU is to pay for the roaming data separately (which generally costs 20p per megabyte).

    4. Lycamobile
    Unlimited data with speed restrictions and no tethering

    Lycamobile Unlimited Data SIM
    LycaMobile Unlimited SIM
    Unlimited data

    Unlimited minutes

    Unlimited texts

    £20 a month

    VIEW DEAL

    Lycamobile has launched an unlimited data plan which costs £20 per month and also gives you unlimited minutes and texts.

    Speeds are capped after the first 9GB of usage per month to just 128kb/sec, which is only around 5-10% of normal 4G speeds. You also can’t tether on Lycamobile.

    5. Virgin Mobile
    Unlimited data for existing Virgin Media customers

    Virgin Mobile Unlimited Data Plan (for Virgin TV or Broadband customers only)
    Virgin Unlimited SIM
    Unlimited data

    Unlimited minutes

    Unlimited texts

    £27

    VIEW DEAL

    Virgin Mobile also offers unlimited data, but only to customers who have Virgin TV or Virgin Broadband.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Naruto45

    İngilterede millet cepten sınırsız internete giriyor kota yok hani şey için dedim bu ev internetinide geçtiler artık 5 10 yıl önce sınırsıza halen kotalı tarifeler var ya
    https://www.4g.co.uk/news/unlimited-data/


    1. Three
    Unlimited data at maximum speeds

    Three offers truly unlimited data on SIM Only, Pay Monthly and Pay As You Go phone plans, which all come with 4G at no extra cost. The network doesn't cap download speeds, there isn't a usage limit and you can tether as much data as you like. Three also offers a 4G+ service in some regions, giving it a speed advantage over many networks.

    Pay Monthly Unlimited Data Plans

    Three SIM Card
    12 Month Contract

    Unlimited data

    Unlimited mins

    Unlimited texts

    £27 a month

    VIEW DEAL

    Three SIM Card
    1 Month Contract

    Unlimited data

    Unlimited mins

    Unlimited texts

    £32 a month

    VIEW DEAL

    Both plans include Tethering, Go Binge, Worldwide Roaming and Wuntu
    Pay As You Go Unlimited Data Add-on

    Three SIM Card
    Pay As You Go

    Unlimited data

    Unlimited mins

    Unlimited texts

    £35

    VIEW DEAL

    Includes Tethering, Worldwide Roaming and free 1 month subscription to Headspace, Hayu, Xbox Game Pass, Rakuten TV, Tinder or Deliveroo
    You can also use up to 19GB data when roaming in 71 Go Roam locations across the world at no extra cost (or 12GB if used outside Europe). Unless you’re on Pay As You Go, in which case the limits are 15GB/12GB for Europe and beyond respectively. Any data used on Go Binge (a service which lets you stream certain content without it coming out of your data allowance) will come out of your roaming allowance when in Europe. It won't come out of your roaming allowance when further afield, but if you’ve already reached that limit then you may not be able to access Go Binge.

    Pay As Go plans don't include Go Binge, so that's worth considering when choosing a plan.

    Three also offers Mobile Broadband plans, but these generally aren't available with unlimited data and instead come with a maximum of 40GB of data. The exception is MiFi plans (as opposed to tablet or SIM plans), as these can come with unlimited data.

    2. Smarty
    Smarty has introduced a new unlimited data plan, which comes with no speed or tethering restrictions. It's a 1 month rolling plan that comes with 4G included and roaming in the EU, although data is limited to 19GB per month when roaming.

    Smarty Unlimited SIM Plan
    Smarty SIM Card
    Unlimited data

    Unlimited minutes

    Unlimited texts

    £25

    + 1 month free

    VIEW DEAL

    Currently, Smarty only offers SIM only plans so no unlimited Pay Monthly phones or Mobile Broadband plans are available.

    3. Giffgaff
    Unlimited data with speed restrictions

    Giffgaff offers an unlimited data goodybag (add-on), which can be purchased with SIM Only or a mobile phone.

    GiffGaff Unlimited Goodybag
    GiffGaff Unlimited SIM
    Unlimited data

    Unlimited minutes

    Unlimited texts

    £25

    VIEW DEAL

    There are some restrictions, with only the first 20GB of use per month being at full 4G speeds. After that speeds are capped at 384kbps between 8am and midnight, which is quite slow.

    Tethering and roaming are also capped at 20GB per month and the only way to use your data beyond the EU is to pay for the roaming data separately (which generally costs 20p per megabyte).

    4. Lycamobile
    Unlimited data with speed restrictions and no tethering

    Lycamobile Unlimited Data SIM
    LycaMobile Unlimited SIM
    Unlimited data

    Unlimited minutes

    Unlimited texts

    £20 a month

    VIEW DEAL

    Lycamobile has launched an unlimited data plan which costs £20 per month and also gives you unlimited minutes and texts.

    Speeds are capped after the first 9GB of usage per month to just 128kb/sec, which is only around 5-10% of normal 4G speeds. You also can’t tether on Lycamobile.

    5. Virgin Mobile
    Unlimited data for existing Virgin Media customers

    Virgin Mobile Unlimited Data Plan (for Virgin TV or Broadband customers only)
    Virgin Unlimited SIM
    Unlimited data

    Unlimited minutes

    Unlimited texts

    £27

    VIEW DEAL

    Virgin Mobile also offers unlimited data, but only to customers who have Virgin TV or Virgin Broadband.
    İngiltere ortadoğu ülkesi mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.