Şimdi Ara

SANUS M900 Memory Foam Tabanlık Hakkında (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: shadow22 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.252
Cevap
118
Favori
457.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esnekadim

    Merhabalar öncelikle hayırlı olsun:) M300 giriş modelimiz şayet ayakkabılariniz uygun ise diğer modellerimizi öneririz 😊 3 Al 2 öde ile M300 yine uygun fiyata geliyor ortalamada bilginiz olsun ,kampanyalar yeni modelimizde olacaktır M900 de kampanya yapicaz Aralık ayı içerisinde ancak net değil N11 den haber bekliyoruz 😊
    merhabalar teşekkür ederim,ben m300 biraz kalın sanıyordum ama ayakkabıyı giyince agırlıkla birlikte ayagı sarıyor ve esnediğinden pek yüksekliği kalmıyor(M300 model topuk 13 mm parmak 4 mm) ve rahatlığı dışında tabanlık yok gibi oluyor,diğer modelleriniz sanırım yüksekti (M900 model topuk 20mm parmak 4 mm),(A100 model topuk 18 mm parmak 3,5 mm Anatomik),(100 model topuk 18mm parmak 3,5 mm)yani onlarda bunun gibi esnekse ayakkabıyı giyince 0.5cm e düşer diye tahmin ediyorum,ondan diğer modellerinizi kullanmak istedim
    en düşük fiyat sıkalasında Sanus M300 varsa ki memnun edici,digerleri daha da iyidir diye düşünüyorum
    Sanus M300'ün üst modeli ,sanırım Sanus 100 Model Visco,bunda n11 deki gibi kampanya olursa denemek isterim :)




  • rosmisal kullanıcısına yanıt
    Doğru modeller olarak 100 model M300 modelin bir usttu en üst seviye şu an M900 :) 11.11 özel kampanya idi aynısı simdilik olmaz fırsatlarda M900 tabanlık çıkar genelde ama yinede almak isterseniz özelden PM atarsanız yardımcı olmaya çalışırız 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam indirim olursa diye favorilere ekledim de kusura bakmayın günde 3 defa bildirim geliyor konudan hos olmuyor. Çıkarmak zorunda kaldım artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    haklısınız konu güncelleme yapıldıgında sürekli eksik cıkıyor ve düzeltmek zorunda kalıyoruz rahatsızlık için özür dileriz.
  • 11.11'de aldığım m900 tabanı 3 yıldır giydiğim botta kullandım. Rahat olmaya rahat ama yürümeye başladıktan 5-10 dk sonra tabanlarda yanma hissi yaratıyor.
    Erken konuşmak istemem, henüz diğer ayakkabılarda kullanmadım ama açıkçası hem kampanyalı hem de çekle almamış olsaydım iade ederdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cat bot kullanıyorum da, bazen mecbur hava şartlarından iş yerine gelirken de giyiyorum. İkinci gün giymeye ayaklarımın hali kalmıyor o derece. Bu tabanlardan kullanıp faydasını gören var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albati

    11.11'de aldığım m900 tabanı 3 yıldır giydiğim botta kullandım. Rahat olmaya rahat ama yürümeye başladıktan 5-10 dk sonra tabanlarda yanma hissi yaratıyor.
    Erken konuşmak istemem, henüz diğer ayakkabılarda kullanmadım ama açıkçası hem kampanyalı hem de çekle almamış olsaydım iade ederdim.
    merhabalar vico memory foam özellıgınde sıcakla beraber ısınma yapmasıdır bundan kaynaklı sıcaklık olmakta , üstüne kapalı ayakkabı ve kalıtesız corapla kullanıldıgında ekstra bırde kötü koku yapmakta malesef bunu öncesinde söylemiştik, çok yakında S.S.S hazırlıyoruz paylasıcaz , üründen yana aklınızda soru işareti var ise iade edebılırsınız ürün sattıktan sonrada bize aittir :)
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    merhabalar kullanıcı arkadaşlar mutlaka cevaplıcaktır ancak satıcı olarak bizde bir şeyler deme gereği duyduk müsadenizle .Cat botlar yapı itibariyle ağır ayakkabılardır vico tabanlıkları alırsanız ilk bir kac gün muazzam konfora erişeceksiniz sonrasında yine o agır ayakkabıyı hissetmeye devam edeceksınız bunun temel sebebı visconun darbelerı en aza ındırmesı ancak ayakkabı alt kısmı termo taban oldugu ıcın her adım atışınızda ciddi etki tepki oluşmakta ve önüne geçmek imkansız bundan dolayı arada giyiyorsanız önerebiliriz ancak sürekli agır bot kullanıyorsanız satıcı olarak önermeyiz :)
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam kampanyadayken alıp denemekte fayda var o halde.. Her gün giymiyorum da malum havalar bozuyor daha sık giyeceğim kesin 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    rica ederiz ancak yinede satıcı yorumu yaptık bırde kullanıcı yorumunu dınlemenızde fayda olacaktır :)
  • 11.11 de 2 çift m900 almıştım, nike pegasus 34 ve under armour assert 6 ile kullandım bir de lumberjack bot ile.
    Ayakkabılar zaten rahatlardı ancak uzun süreler giydiğimde bir yorgunluk oluyordu. Özellikle under armour yerdeki her taşı hissettiren bir ayakkabıydı şu anda eskisine göre çok daha rahat. beklentinizi aşırı yüksek tutmayın ancak ürün gerçekten güzel.
  • konu başlığı 3 al 2 öde adet 19.90 diyor n11 sepette 80tl çıkıyor
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    konu içinde bir de ayrıntı mevcut c.tesi günü fırsata cıkıyoruz diye sizden ricamız o kısmıda okumanız :)
  • Miyovsdinie kullanıcısına yanıt
    Merhabalar öncelikle hayırlı olsun bir tabanlıktan beklentı nasıl yüksek tutulur hakıkaten bizde bilmiyoruz bazı yorumları hayretle okuyoruz sadece konfor verıyor tabanlık nıhai olarak ayakkanın bir parçası bütünü değil kullanılan ayakkabı ve çorapta çok önemli ancak sonradan alındıgı için olsa gerek suçlu biz oluyoruz :)
  • esnekadim kullanıcısına yanıt
    İyi niyetinizden eminim, başlığı takip ediyordum ama en iyi tabanlığımız dediğiniz ürünün kapalı ayakkabılarla kullanılamaması biraz tuhaf değil mi? Neticede kapalı olmayan fileli spor ayakkabıları ve yazlık ayakkabılar dışında fazla ayakkabı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • albati kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ,kapalı ayakkabılarda da kullanılabilir ancak visconun verdigi sıcaklıkla birlikte şikayet fazla oluyor bundan dolayı kapalı ayakkabılarda kullanıldığında verim az alınıyor ve rahatsız ediyor malesef ,kapalı ayakkabılarda hava almaması ve çorap kalitesiz olması ile birlikte tabanliktan gelen sıcaklık birleştiğinde ısınma dışında birde kötü koku ekleniyor ve suçlu biz oluyoruz bu noktada malesef, bundan dolayı kapalı ayakkabılarda gönül rahatlığıyla önermiyoruz ancak iç yüksekliği müsait ise kullanilabilir 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 39.90 tl fiyat

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu içeriğinde detaylı bilgi mevcut okumanızı rica ediyoruz 😊

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Soru cevap farkindaligi iyi ama aciklama acisindan zayif bir anlatim var. ayrica 40 lira nedir m900 icin

    Tanesi 30 lira ve 2 al 3 ode benzeri bir sey gelirse alir forum

    Bu haliyle forumda urun guzellemesi ile satis yapilmasi cok zor, herkes fiyata bakar, ilk giris guzeldi ama nasilsa ayaklari alisti montaj vaziyetlerine donmus biraz su siralar

    Degil mi arkadaslar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gercekten kaliteli terletmeyen koku yapmayan corabiniz varsa link alabilir miyim jack wolkskin texapore bot var ama giydigim coraptan midir nedir terletiyor koku yapiyor.Sizden ricam kışa uygun corabiniz varsa aradigim ozelliklerde link vermeniz birde sizi deneyeyim eger varsa boyle bir urununuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.