Şimdi Ara

OnePlus 7 ile birlikte AirPods'a rakip de gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • OnePlus'ın bu yıl sadece yeni bir amiral gemisi telefon değil aynı zamanda Apple AirPods ile rekabet edebilecek bir ses aksesuarı da çıkarması bekleniyor. OnePlus CEO'su Pete Lau tarafından paylaşılan bir gönderi, Çinli şirketin kablosuz kulaklık çıkarma hazırlığında olduğuna dair spekülasyonlara yol açtı.

     

    Ayrıca Bkz.Huawei P30 modeli ile çekildiği açıklanan fotoğraflar, stok fotoğraf çıktı
    Lau, Weibo hesabında 3.5 mm kulaklık girişinin kaldırılması ile şirketin ses konusunda nasıl bir yola girdiğinden bahsederek OnePlus 7 ile birlikte gerçek kablosuz kulaklık çıkarabileceklerini ima etti. Deneyimli yönetici ayrıca OnePlus fanlarından kablosuz kulaklıkta ne görmek istedikleri konusunda önerilerde bulunmalarını istedi.

     


    Bullets Wireless'ın gelişmiş versiyonu olabilir


    OnePlus'ın AirPods'a rakip bir kablosuz kulaklık çıkarabileceği söylense de şirket geçen sene OnePlus 6 ile birlikte sunduğu Bullets Wireless'ın daha gelişmiş versiyonunu da çıkarabilir.

     

    Lau mevcut kulaklığın "çok iyi" olduğunu ancak daha da iyi olabileceğini söyledi. Bu açıklama doğrudan AirPods'a rakip bir ürüne işaret etmese de OnePlus'ın kablosuz ses aksesuarını kesinlikle daha da iyileştirmeyi planladığını gösteriyor.







  • Apple AirPods Müzikaletisine rakip olacaksa
    çok fazla uğraşmalarına gerek yok Airpods
    müzikalitesi vasat ha diyer fonksiyonel özellikleri
    olacaksa olabilir.

  • Fİyatları yüzünden kimsenin umrunda olmayan şeyler. 200 liraya sunarsın ayrı herkes dener ama gidipte 500 liradan başlarsa kimse almak için uğraşmaz.

  • Airpods hariç bu markaların ürünleri en fazla 300 desinler alınır ama 500 600 olduktan sonra apple logolu olmasını tercih eder kullanıcı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.