Şimdi Ara

PlayStation 5 / Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (5036. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir - 17 Masaüstü
5 sn
180.721
Cevap
1.518
Favori
9.814.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
348 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 50345035503650375038
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun oynama ayıracak çok fazla vaktiniz yoksa tavsiye etmem o oyuna başlamanızı hocam. Özellikle her bölgedeki side questleri yapayım derseniz, bir yerden sonra gerçekten bayıyor. Benim en son 60 saat oynanışım olmuştu, şimdi ne devam edesim var ne de bırakıp satasım var oyunu, öyle arada kaldı.


    @sekoni




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kataaay -- 17 Nisan 2021; 23:37:55 >
  • kataaay kullanıcısına yanıt

    hafta sonu tamamen boşum hocam da oyun sanki baya bi karışık. mesela witcher da kılıç zırh vs. aramayı seviyordum yeni bi şey aldığımda falan güzel oluyordu ya da ghost of tsushima da efsanevi görevleri falan baya kovaladım ama bunda kocaman bi skill ağacı var kayboluyor insan resmen içinde. l2 den kullandıklarımız güzel tsushima gibi ordan devam etselermiş keşke bu şekil oyun karman çorman olmuş.


    bi de sevdiğimden dolayı gizlilik ve okçuluktan ilerledim. okçuluk eh işte ama gizlilik rezalet ya adamlar yürüyor yanyana yanındaki adamı alıyorum diğeri devam ediyor yürümeye. şehire giriyom herkesi öldürüyorum her yer ceset dolu adam hala orda yürümeye devam ediyor kimse de demiyor ki aga burda nolmuş. raid işi de bi garip. raidliyorum bi yeri öldürüyorum herkesi sonra geri dönüp gemiye biniyorum tekrar raidleme seçeneği geliyor tekrar giriyorum kuşla bakıyorum r3le bakıyorum bişey de yok.





  • sekoni kullanıcısına yanıt

    Ben de bundan önce Legend of Zelda Breath of the Wild oynamıştım. Uzun zamandır eğlenceli ve baymayan bir açık dünya oynayamamış olmanın özlemini gidermiştim. Oynama imkanı olanlar varsa şiddetle tavsiye ederim. Sonra Hades'e başladım. Halihazırda ona devam ediyorum. Oyun gerçekten farklı bir açıdan yakalıyor. Çok bayılmasam da oynanış olarak gayet akıcı ve güzel. Hades'e devam ederken sıkıldığımda ona geçerim arada da ona devam ederim diye Assassins Creed Valhalla'ya başladım. Oyunu PC'de oynuyorum. Daha başlardayım ama Breath of the Wild'dan Valhalla'ya geçince gerçekten bir eksiklik hissediyor insan. Daha öncesinde Origins ile Odyssey'i de oynamıştım. Onlara da çok bağlanamamıştım. Hatta bir zaman sonra bir yerden bir yere gitmek o kadar çok baymıştı ki trainer ile hızlı gitme hilesi kullanmıştım. Oyunu ancak öyle bitirebildim yoksa sabredip bitiremeyebilirdim. Valhalla ise Origins ve Odyssey'den farklı olarak bir tık daha elle tutulur gibi duruyor. Daha oyunun başlarındayım o yüzden tam anlamıyla bir değerlendirme yapmam pek doğru olmayabilir belki ancak Assassins Creed oyunları daha oyunun başında kendini belli ediyor biraz. Origins ile Odyssey oynadıysanız beğenmediyseniz bu oyun bir tık daha iyi olabilir. Yine de Ubisoft mekan tasarımı ve o dönemin atmosferini yaşatmak konusunda iyi iş başarıyor. Ben hikayeye çok bağlı kalmam ortalama veya ortalamadan bir tık iyi bir oynanış bana yeter atmosfer ve mekanlar güzel olsun ben yine keyfini çıkartırım diyorsanız bence katlanılabilir bir oyun. En azından dediğim gibi Origins ve Odyssey'e göre öyle.





  • sekoni kullanıcısına yanıt

    Hocam Ghost of Tsushima bu oyuna oranla çok daha iyi bir oyun diyebilirim, bunu deme nedenim de Tsushima'nın combatının bu oyundan çok daha iyi olması. Bu oyunun combatı Ghost of Tsushima yanında cidden çok zayıf ve yavan. Animasyonlar rezalet


    Dediğiniz gibi oyunun sorunu oyunda yapılacak çok fazla ve bir o kadar da boş iş olması. Bir yerden sonra cidden sıkıyor bu.


    Sadece Ana senaryodan gideyim deseniz birkaç yer ve karakter dışında cidden ilgi çeken ve sempati kurulabilen bir karakter göremedim oyun boyunca. Hani 1-2 karakter dışında elle tutulur bir karakter yok. 60 saat civarı oynadığımdan artık oyunun büyük kısmını görmüşümdür diye düşünüyorum.


    Yapay zeka deseniz, zor da oynuyorum ancak kötü. Verilmemesi gereken tepki neyse onu yapıyorlar (görmemesi gereken yerde gören, görmesi gereken yerde göremeyen kör yapay zeka).


    Seslendirme de kötü, mesela oyunda atın sesi gelmiyor bende ki birçok arkadaşta da benzer bir sorun varmış PlayStation 5 / Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 


    Kısacası oynamadığınız başka seçenekleriniz varsa onlara yönelin derim. Hayat bu oyuna 100 saat gömülecek kadar uzun değil diye düşünüyorum (kendi gömdüğüm 60 saat nedeniyle kamu spotuna çıkan 80'lik amcalar gibi hissediyorum).PlayStation 5 / Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kataaay -- 18 Nisan 2021; 1:34:58 >




  • Eleştirilerinizde haklısınız aslında. Seriye yeni bir soluk getirilmesinden ötürü Origins'i ve bir nebze de olsa Odyssey beğenmiştim ama Valhalla ilerlediğim süre boyunca bana da çok tatsız, ruhsuz geldi. Ana karakter Eivor'a bile ısınamadım bıraktım oyunu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 18 Nisan 2021; 2:38:54 >
  • Valhalla yı oynuyorum, başlarda dinamikler ve aksiyon hoşuma gitmişti fakat ilerledikçe her aymı düşmanı aynı şekilde öldürme animasyonları sıkıcı oluyor, at nalı sesinin olmaması çok garip olmuş



    Mini oyunlardan kase içerisinde taş şeklinde zar atmalı oyunu sevdim, müzikler fena değil kombat orta seviye mini bosslar gelişmeden saldırırsanız çık zor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Odyssey'in yeri ayrıydı ya çok zevkli oyundu. Valhalla çok yavan kalmış yanında.

  • Saiki kullanıcısına yanıt

    oynamadınsa ve edinme fırsatın varsa Ghost of Tsushima tavsiye ederim

  • Platinledim , japon kültürü daha çok hoşuma gittiği için daha çok çekiyor.

    Tavsiyeniz için yine de teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saiki kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vector x-31 kullanıcısına yanıt

    Evet, şu anda da tıbbi cihaz bakım onarımı yapan bir şirketim var.

  • Buna şu marka alın demek zor zira hepsini bilmiyorum ama yerli markalardan viko ile başlayabilirsiniz, Panasonic firması da satın aldı duymuşsunuzdur. Ben size başka bir çözüm söyleyeyim yıllarca masamın altına monte ettiğim 2 adet w-otomat (otomatik sigorta) takılı kutudan yine masamın altına vidaladığım prizlere taktım tüm pc donanımını (2 pc, monitorler, yazıcılar, tarayıcı, ses sistemi vs) . Abartılı fiyatlara kanmadan ne idüğü belirsiz merdiven altı adı sanı duyulmamışlara bakmadan(ucuz olanlar yanar, erir, yangın çıkartır yada kablosu kalın sanırsınız oysa yalıtkanı kalın yapılmış ince bakır teldir, hatta okside olmuş pis renkli bakırdan yapılanları var- Kablonun bakırı parlak ve okside olmamış görünümde olmalı) kablosu, kasası, ambalajı düzgün birşey alıp kullanın. Yabancı markaları da bulursunuz illaki Brennenstuhl gibi ama anahtarlı priz olunca çok teknolojik durumu yok. Boş yere markalara para döktürmeyin.


    Hatta şöyle söyleyeyim, internet ve bulunduğunuz ilde elektronik parça satanlar varsa 400V 14mm-20mm arası varistör alıp kendi bacakları ile dikkatlice faz nötr arasına takın çok istiyorsanız alın size piyasa deyimi ile akım korumalı ama gerçekte yüksek gerilim korumalı priz.


    Çoğunuzun toprak hattı da aktif çalışmıyordur ülke şartlarında haliyle zaten efektif olarak akım koruma prizleri çalışmaz zira yazdığım üzere faz yada nötr de olan ani gerilim sıçramalarını toprağa gönderirler. Bunu da nasıl yaparlar üzerlerinde yazan gerilim değerini aşan gerilimlerde anlık kısa devre etkisi yaratıp toprağa yada faz nötr arasına yollarlar. Çok yüksek bir gerilim uzun süreli gelirse patlar ve sigortaları kısadevre olarak attırırlar.


    Bobinli filtre devresi olanlar var onlar da parazitleri süzmek için hem şebekeden gelen hem de cihazdan şebekeye gidecek olanları ki onlar da zaten cihazların içinde mevcut.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 18 Nisan 2021; 3:30:0 >




  • PlayStation 5 / Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | PlayStation 5 / Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |


    Google küçük çaplı kalp krizi yaşatmaya çalışıp hayallerimizle oynuyor :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortalRide -- 18 Nisan 2021; 4:52:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Re8 Village:

    - grafikler çok iyi. Yeni nesili hissettiriyor.
    - ben 45 fps modunda oynadım. Bazen stutter oldu gibi hissettim. Genel olarak oyun akıcıydı. Ray tracing yansımalar için değil de ışıklandırma için kullanılmış sanırım. Işıklandırmalar çok iyiydi.
    - haptic titreşim neredeyse hiç kullanmamışlar. Tetiklerde ufak bir şeyler var.
    - ben 27 dakikada bitirdim. 30 dakikada bitiremezsiniz devam edemiyorsunuz.
    - oyun genel Resident Evil havasında. Ben oldukça beğendim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 18 Nisan 2021; 5:41:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Max_Kolesne kullanıcısına yanıt

    Oynanıyor mu hocam tarihleri mi karıştırdım 🙂


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sekoni

    ac serisine ilk defa valhallayla giriş yaptım. oyun inanılmaz büyük bi şeyler yapılmak istenmiş ama hep böyle bi şeyler eksik gibi. incelemelerine daha önce baktığımdan önyargım mı var bilmiyorum ama sanki oyun herşey olmaya çalışıp hiç bir şey olamamış gibi. bir türlü atmosfere giremedim niyeyse. oyun iyi mi yoksa ben mi zevksizim  

    Cok guzel bir yorum olmus hocam..originsi severek platin ve 1000g yapmistin..ayni keza odyssey yide platin ve 1000g yapmistim..ama valhallada birseyler eksik..cok fazla karman corman sey var..bir turlu tamamen oyunun kontrolunun bende oldugu hissini alamiyorum..odyssey de kusumuzla olmasi gereken herseyi gorebiliyorduk fikir sahibide oluyorduk ama valhallada kus cok eksik hicbirseyi gostermiyor..gorevleride Allaha emanet yapiyormusum hissi veriyor...arafta bir oyun olmus..bende yarim biraktim..silecem silemiyorum devat etmek istesem icimden gelmiyor garip bir oyun olmus valhalla..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Saiki kullanıcısına yanıt
    Dostum gelecekten geliyorum. Oyun bitmiyor. 60 saat oynamışım daha hikayeyi bitiremedim. Kaldı ki birkaç hikaye var oyunda daha bir tanesi bile bitmedi. İşkenceye dönüştü oyun. O kadar saat oynadım bari sonunu göreyim diye oynuyorum resmen.
  • Lucky Luciano kullanıcısına yanıt

    Hocam oyun çıkıyor ya nasıl çıkmıyor. It takes two çıktı, returnal çıkacak re8 çıkacak ratched çıkacak. E çıkar çıkmaz god of war last of us tabiki çıkmayacaktı. Müthiş bir dönem değil ama iyi oyunlar çıkıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 te türkçe yama olan bir oyun , ps5 te türkçe yama çalışıyor mu ?

    Çalışıyorsa nasıl yapmam lazım .4GB Usb belleği fat32 biçimledim ama ps5 görmüyor yada ben beceremiyorum .Bilen varsa anlatsın lütfen.Portlarda yalnız usb-c mi flash belleği görüyor. Bu konuda bilgisi olan varsa ya özel yada buradan bilgilendirsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa537 -- 18 Nisan 2021; 10:29:55 >
  • Arkadaşlar playstationda bir çok oyunda plus premium gold ultimate gibi bir sürü farklı tip seçenek var. Bunların ekstrası nedir? Bir oyunun en ucuz versiyonu ile en pahalı versiyonunun arasında ne fark oluyor? İlk defa bu oyunları alacağım ondan böyle bir soru soruyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 50345035503650375038
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.