Şimdi Ara

Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (2479. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 13 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil1 Android
5 sn
180.834
Cevap
1.521
Favori
9.824.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
349 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
97. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 24772478247924802481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ardamax

    Overgame sen sipriş verenler için

    Değerli müşterilerimiz,


    Heyecanla beklediğimiz günü, tüm paydaşlarımız ve sizler ile önce sağlık ve adil dağılım perspektifi ile planladık. Lütfen aşağıdaki notları dikkate alarak ön sipariş yapınız.


    Sınırlı sayıda ürün, eş oranlı olarak tüm satış kanallarımızdan ön siparişe açılacak ve önceden planlanan adetler tükendiğinde o kanalda ön sipariş kapanacaktır.


    www.overgameweb.com

    Kanyon OverGame mağazası

    Akasya OverGame mağazası

    Sanal Pazar yerleri mağazalarımız. (Hepsiburada, N11 ve Trendyol)


    Ön siparişler sadece web sitemiz ve sanal pazar yerleri mağazalarımız üzerinden yapılacaktır.


    Eski konsollarını satıp ön sipariş yapmak isteyen müşterilerimiz sadece fiziksel mağazalarımızdan ön sipariş verebilir.


    Ön siparişler 18 Kasım günü kargolanacaktır.*


    Çıkış günü mağazadan teslim almak isteyenler için Kanyon ve Akasya mağazalarımızda temassız teslim noktalarından araçtan inmeden teslim imkanı sağlanacaktır.


    19 Kasım 2020 günü eve teslim için "PS5 Kapımda" servisimiz mevcuttur. Detaylı bilgi için tıklayın.


    19 Kasım tarihinde mağaza içinden teslim almak isteyen müşterilerimiz için randevu verilecektir. Covid tedbirleri gereği mağaza içinde randevusuz (19 Kasım 2020) teslimat yapılmayacaktır.


    Teslimat tercihi 10 Kasım'dan sonra değiştirilemez.


    Eski konsolunu getirip, satmak isteyen müşterilerimiz için ön sipariş sadece fiziksel mağazalarımızda geçerlidir. Bugünden itibaren mağazaya gelip eski konsolunuzu getirip aradaki fark kadar tutarı ödeyip ön sipariş verebilirsiniz, mağaza ön sipariş teslimleri yukarıdaki usullerde yapılacaktır. 19 Kasım günü mağazalarımızda sadece teslimatlar yapılabilir, eski konsol değerleme ve satış 19 Kasım günü kapalı olacaktır.


    Ürünlerin son kullanıcılara ulaşabilmesi adına kişi başına tek ürün satışı yapılacaktır. OverGame mükerrer sipariş olduğunu düşündüğü satışları iptal etme hakkını saklı tutar.


    Ürünlerin son kullanıcılara ulaşması ve karaborsaya imkân vermemesi adına, bir kişiye bir ürün satılacaktır. Aynı kart ve aynı soyadı alımlarında kontrol yapılacak, mükerrer siparişler iptal edilecektir.


    Personelimiz değerli ve oyun severdir, ön siparişte bulunabilir, akıllarda soru işareti kalmaması adına, personelimize güvenlik şeritleri açık ve garanti belgeleri şirket kasalarında muhafaza edilerek ürünler teslim edilecektir.


    Firma sahipleri ve üst yönetimimiz ilk kademede ürün satın alamayacaktır.


    Geri alınacak konsolların %5’i Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışlanacak, çalışır ortamları ve sarf malzemeleri ile teslim edilecektir.


    PS5 konsollarında OverGame’i tercih edecek ve OverGame üyesi olan değerli müşterilerimiz aşağıdaki katma değerlerden ve imkânlardan faydalanacaktır.


    PS5 konsolu OverGame’in her hangi bir satış kanalından alanlar ve sadece fiziksel mağazalarımız için geçerlidir, online kanallarımızda bu uygulamalar bulunmayacaktır. Online mağazamızdan konsol alanlar, bu avantajı fiziksel mağazalarımıza gelerek kullanabilirler.


    -Satın aldıkları sıfır ya da ikinci el oyunları bitirip 1 ay içinde geri getirdiklerinde ödedikleri tutarın %50 si değerinde geri satabilecekler (her hangi bir zaman aldıkları tüm PS5 oyunları için geçerlidir, konsol ile beraber alım zorunlu değildir). (nakit satın alımı yapılmamaktadır, mağaza kredisi verilir)


    - Bir yıl içinde satın alacakları 5 adet sıfır ya da ikinci el PS5 oyununu geri satarlarsa 6. Oyun* ücretsiz hediye edilecektir. (5 al, 5 sat, 6. Oyun bedava ) (Bir yıl konsol satın aldığı tarihle başlar, ikinci yıl birinci yılın bitişi ile tekrar başlar )


    *Özel sürümler hariç


    -İkinci el PS 5 oyunları, konsollarını bizden alacak üyelerimiz için %10 indirimle satışa sunulacaktır. (Kasa otomasyonu ile otomatik etiket üzerinden %10 indirim uygulanacaktır)


    -Konsol alan üyelerimiz, PS5 oyunlarını bize geri satarken kasa alım fiyatlarımızın üzerinden %10 fazla tutarla bize satacaklardır.


    -OverGame Kardeşliği:


    Konsolu bizden alan üyelerimiz yukarıdaki avantajları, seçeceği bir OverGame üyesini kardeş olarak ilan edebilir ve OverGame Kardeşi aynı imkânlardan faydalanabilir. Kardeş limiti 2 kişidir ve her kardeşi için 50 TL hediye çeki kazanacaktır.


    OverGame üyeliği ücretsizdir, fiziksel mağazalarımızda üyeler ödemelerinin %1 i kadar puan kazanır ve oyun/aksesuarda * %3 indirim alır.


    OverGame katma değerli hizmetleri hakkında bilgi almak için tıklayınız

    Sizler için hazırladığımız PS5 rehberi için tıklayınız


    *OverGame üyeleri ikinci el ürün satabilirler, bedelleri nakit değil mağaza kredisi olarak verilir.

    *Kampanyalar hariç

    *Dağıtıcı kaynaklı gecikmede tarih revize edilebilir , ön sipariş verirken tarihsel değişim olabileceğini lütfen dikkate alınız.


    Ek olarak kimse endişe etmesin Kasım ilk haftası aranacağız ve kargo mu mağaza teslim mi diye sorulacak

    Tesekkürler dostum asagıdaki ekleyecegim bilgi ise sanal pazaryerlerinden satın alanlar için gecerli overgame için


    Merhaba,maalesef Trendyol sistemi kargo takip uzerinden yürüdüğü icin kargoya verme zorunluluğumuz var.18.11 de kargoya,özel koli ile verilmis olacak’


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnsallah yaşamazsınız üstadım. Ama para vs konusunda iciniz rahat olsun. Tahminimce aloke edilen rakam kadar ön sipariş açılmıştır. Mal belirtilen adette Sony tarafından ulaştırılırsa problem yaşamazsınız. Şimdiden güzel oyunlar, hayırlı olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sony Interactive Entertainment, Avrupa'da 'Soho Engine' ticari markasına sahiptir.


    Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

    Marka tarafından bulundu, Gematsu , ne SOHO motoru veya ne için kullanılacağı konusunda kesinlikle hiçbir ayrıntı vardır. Bu nedenle, Visual Arts'ın üzerinde çalıştığı PS5 aksiyon macera oyunu gibi dahili olarak geliştirilen yeni bir motor olabilir . Veya birinci taraf veya ikinci taraf ortak olan bir PlayStation Studios üyesi tarafından geliştirilen yeni bir oyunun adı olabilir.


    Kaynak : https://euipo.europa.eu/eSearch/#details/trademarks/018325398





  • Obsidian kullanıcısına yanıt
    Gönderim için 4 hafta sonra diyor Mediamarkt. Orada bir kafa karışıklığı oluşturduğu için insanlar tereddüt ediyor benim gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • setran S kullanıcısına yanıt

    cihaz 4 hafta sonra çıkıyor zaten?

  • Mediamarkttan ben çok şüpheliyim. Fazla fazla satıp iptal etmeleri veya ilk parti alanlara gönderdikten sonra kalanlara ikinci partide gönderilecektir demeleri muhtemel geliyor bana.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rockyy R kullanıcısına yanıt
    Cihaz 4 hafta sonra çıkmıyor. Yazdıkları not da tam olarak şöyle zaten: “Dört haftadan daha uzun bir sürede adrese teslimat.” Zaten böyle büyük, kurumsal bir firmadan “18 Kasım’da sevk” falan gibi net bir şeyler beklerdim. Aynı OverGame’in yaptığı gibi. Böyle yapmamaları, buradaki bir arkadaşın dediği gibi, ürünleri parti parti gönderecekleri izlenimi uyandırıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • setran S kullanıcısına yanıt

    bu detay nerede ki? ben sözleşmede öyle bir şey göremedim.

  • Bu overgame 2 kollu 2014 kasım da alnmış standard ps4 ü ne kadara alır bilgisi olan var mı yaklaşık piyasaya göre çok öldürürler mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Weycell 61

    Hocam TV panelinin kaç hz olduğu çok önemli değil önemli olan hangi çözünürlükte kaç hz desteklediği mesela benim TV 100 hz ama 4k da 60 fps verebiliyor en fazla çünkü HDMI 2,0 destekli...

    HDMİ kac destekli oldugunu nerden ogreneebiliriim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veteran_gamer

    TV nizde hdmi 2,0 çıkış varsa; 2k@144hz kadar destekler sorun olmaz.



    Alıntıları Göster
    Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vatan umarım 19 20 si gibi gönderir. Okuduklarım beni biraz endişelendirdi. Keşke foruma hiç bakmasaydım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rockyy R kullanıcısına yanıt
    Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • setran S kullanıcısına yanıt
    hocam ilginçmiş vallahi, ben başlarda sipariş verdim ama öyle bir uyarı gördüğümü hatırlamıyorum. eğer bu aralar biri alırsa sözleşmeyi de karşılaştırmak lazım orada belirtmişler mi diye...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    19 sevkiyata güvendik net bir şekilde yazılmış ama her türlü üçkağıt beklerim türkiyede bir firmadan, bu konuda en çok güven veren overgame gibi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şimdi rastgele bir sipariş verdim eft olarak. sözleşme aynı. bu çakallığı yapamaya çalışacaklar demek ki. stok yok, sipariş alıyorlar.

    ilginç olan telefonda o uyarı çıkarken sipariş ekranında bilgisayarda çıkmıyor...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockyy -- 24 Ekim 2020; 15:48:11 >
  • 11 - 12'si gibi 1 - 2 günlüğüne Amerika'ya gidip 2 tane ps5 alıcam. 1'ini maliyetinden vericem forumdaki birine, şimdiden söz vermiim, %90 giderim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı limiti yüzünden ön sipariş veremiyorum. Birazını peşin verip kalanını taksit yapabileceğim bir site var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syberia-1903 kullanıcısına yanıt

    Hepsiburadada tekrar stok acilirsa orada bahsettiginiz sistem var. Baska sitelerde yapamazsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syberia-1903 kullanıcısına yanıt
    Kredi kartinizida nakit para yatırıp denedinizmi limitiniz o şekilde artması lazim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 24772478247924802481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.