Şimdi Ara

HTC akıllı hoparlöre 5G entegre etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Bu yıl başlayacak olan 5G hizmeti sadece akıllı telefonlar veya taşınabilir sistemler için değil otomotiv sektöründen akıllı ev aletlerine kadar sayısız sektörde kendisine yer bulacak. Bunlardan birisi de akıllı hoparlörler.


     


    HTC 5G Hub özellikleri


     


    Son dönemin popüler cihazları akıllı hoparlörler de 5G trendine dahil oluyor. HTC’nin MWC 2019 fuarında tanıttığı ekranlı hoparlör türünün ilk örneği olma özelliğine sahip. Hoparlör hotspot olarak da kullanılabiliyor.


     


    HTC 5G Hub adındaki cihaz 5 inçlik 720p çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Android 9 işletim sistemi üzerinde hoparlör için özel bir kullanıcı ara yüzü tasarlanmış.


     


    Ayrıca Bkz.ZTE de 5G trendine katıldı

    Şimdilik tüm diğer 5G cihazlarında olduğu gibi Qualcomm’un Snapdragon 855 yonga seti ve X50 modemi yer alıyor. Yani şimdiye kadar geliştirilen en güçlü akıllı hoparlör olduğunu söyleyebiliriz. Arttırılabilir hafızası olan hoparlör 7660mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. USB 3.1 Tip-C üzerinden hızlı şarj edilebiliyor ve harici ekranlara aktarılabiliyor. Google Assistant ile çeşitli komutlar vermeniz mümkün.


     


    Bağlantı tarafında ise 5G standardının yanı sıra WiFi AC ve Bluetooth 5.0 yer alıyor. Ayrıca bir de Ethernet portu mevcut. Yani hem hotspot hem de modem şeklinde de kullanılabiliyor. Hoparlöre 20 cihaz aynı anda bağlanabiliyor.


     


    Hoparlör yaz aylarında ABD’li Sprint, Avusturalyalı Telstra, İngiliz Three, Alman Deutsche Telekom, İsviçreli Sunrise ve Finlandiyalı Elisa operatörleri ile satışa sunulacak.


     


     



     



  • Sen önce asıl işin olan; telefonlara bi güncelleme ver de sonra bu saçma sapan işlerle uğraş HTC! Seninki, mahalle yanarken birilerinin saçını tarama mevzusuna dönmüş!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HTC'nin tost makinesi ozellikli camasir makinasi cikarmasini da sabirsizlikla belkiyoruz
  • Ne zamandir "5G ozellikli bir hoparlor ciksa da alsak, cok buyuk bir eksiklikti, cok zor bu hoparlorlerin 5G ozelliginin olmamasi" diyorduk hep. Her hoparlorun 5G ozelliginin olmasi lazim. Bu devirde bir hoparlorun 5G ozelliginin olmamasi cok buyuk bir kusur.
    Hoparlor deyince akla ilk 5G ozelligi gelir zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csh -- 27 Şubat 2019; 9:25:41 >
  • HTC mobil taraftan ziyade bu tarz abuk sabuk teknolojilere de imza atmaya devam etsin. Sonunda ne ismin ne de cismin kalacak sevgili HTC.

  • Yaptiklari yatirimi bile koruyamazlar boyle aptal saptal cihazlarla

    Ne yapmaya calisiyorsun be htc :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.