Şimdi Ara

Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] (1881. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.513
Cevap
327
Favori
1.700.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18791880188118821883
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erditepe

    Ben de benzer bir durum yaşadım ve dayanamayıp çıkardım koruyucuyu 😃 şimdiki hissiyat muazzam

    aman hocam dikkatli ol artık o zaman, almayacak mısın koruyucu? Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] 

  • Allahını seven bana kaliteli bir ekran koruyucu önersin. 3 tane aldım, birinde ön kamera yerini açmamışlardı, buğulu çekim yapıyordu çıkarıp attım, diğeri tam uymadı attım, 3. koruyucu da siyah çerçeveliydi, hiç hoşuma gitmedi. İlk aldığımızda üzerinde orjinal ekran koruyucusu ile geliyordu ya buna en yakın sade pet ekran koruyucu nereden bulabiliriz? Siz ne kullanıyorsunuz?

  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Spigen neoflex al çok memnunum
  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    Almayı düşünmüyorum hocam. Bundan önce Note Fe ve S9 kullandım ekran koruyucusuz bir sıkıntı yaşamadım. Ancak kılcal çizik olmaması için dikkat etmek gerekiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sleeper

    Spigen neoflex al çok memnunum

    hocam teşekkür ediyorum, hepsiburada da 2 adedi 101 liraya düşmüş, mart ayında stoklara gelecekmiş ön sipariş geçtim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 26 Şubat 2021; 14:22:44 >
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Spigenin kutu içeriğindeki sıvı çabuk bitiyor. İlki için yeter ikinci için şişeye arttırmış su koyup devam edebilirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sleeper

    Spigenin kutu içeriğindeki sıvı çabuk bitiyor. İlki için yeter ikinci için şişeye arttırmış su koyup devam edebilirsin.

    sağolun hocam uygulayacağım. peki hocam bazı yorumlar görüntüsünün pütürlü olduğunu, ekranda portakal kabuğu gibi iz bıraktığını yazmış. Sizde var mı böyle bir sorun.

  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Portakal kabuğu gibi ama çok belli olmuyor.
    Hissiyat pürüzsüz. Çok dayanıklı.
    Kavis yerlerini de kaplıyor. Kalkma kolay kolay olmuyor.
  • Arkadaşlar bugün koruyucu için bir telefoncuya gittim, onda makine varmış nano film kesen yani her telefona uyumlu ekran koruyucu kesebiliyor. Her neyse verdim telefonu gerçekten üzerinde gelen film kadar uyumlu bir şekilde oldu.


    Yani koruyucu almadan önce çevrenizdeki telefoncuları bir gezin derim, fiyat 50 lira





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 26 Şubat 2021; 16:8:50 >
  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

    Çok teşekkür ederim yanıtınız için, ben şu anda Android 11 kullanıyorum Şubat yaması ile, ancak elimde Android 10 romu var, sim kart olmadan onu kursam home csc kullanmadan sonra güncellemeler gözükür mü?

  • Clusive kullanıcısına yanıt
    Evet gözükür..
  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt

    dediğiniz gibi yaptım, sim kart çıkardım, telefonu sıfırladım wipe data reset ve format yaptım sonra normal csc kullanarak aut rom kurdum ama yazılım güncellemesini hala bulmuyor?

  • Arkadaşlar merhaba, elimdeki düz s10un garantisi yok ve pili sıkıntılı günde en az 3-4 defa şarj ediyorum. S20 fe 256gb değişim kampanyası ile alsam s10 üstüne 1000 lira vermiş olacağım. Acaba değer mi bilemedim. Daha önce vatan bilgisayarda s20fe elime aldığımda oradaki teşhir cihazının ekranı solgun ve sarımtrak idi acaba o cihazların hepsi mj öyle yoksa teşhir olduğu için mi bilemedim. Telefoncular takasla bile 2500 veriyor s10a ve başka türlü de satmakla uğraşmak istemiyorum şu an için değişim kampanyası daha mantıklı geliyor. Bu konudaki düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://shop.samsung.com/tr/usb-kulaklik-adaptoru/

    arkadaşlar bu orjinal samsung çeviriciyi kullanan var mi?
  • Eskişehir'de olsa gider yaptırırdım. En lüks görünümlü yere de gitsen, mağazanın kasasında havada toz moz varken yapıyor. Sonra da bunlar geçer deyip yolluyor. Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU] 


    Ben evde daha titiz çalışıyorum vallahi. Önce banyoyu buhar yapıyorum sonra çökmesini bekliyorum. Sonra havadaki tozlar gidince girişiyorum.

  • kozgel K kullanıcısına yanıt

    1000 tl ye kesin gelecekse mantıklı (parasal olarak) ama deneyimde o kadar mutlu etmez. Sahibinden.com üzerinden sıfırını 4.300 den satıp paranın tadını çıkarabilirsiniz. Ben s10 nasıl bilmiyorum elime hiç düz s10 almadım bile fakat plus modeli one ui 2.5 kuruluyken ui 2.1 yüklü s20 ultra dan bile kararlı açıyor uygulamaları (aslında sadece telefon ve ayarlar uygulaması denedim) Kaldı ki s20 ultra s20 lerin hepsinden hızlı bir cihaz. Pil konusu elbet çözülür bence pm den bana yazabilirsiniz bir de maurissia nickli kişi bu işlere yatkın duruyor onunla da konuşun bence. Bunların haricinde illa değiştirecekseniz, gizlilik meseleleri önemli değil abd ye yollarım derseniz iphone se 2020 öneririm. S20 fe yi gerçekten beğenmedim s10 rakibi değil. O çok övülen mi 10 t ye de baktım tasarım malzemesi güzel olsa da zarafet yok kalas gibi ve çıkıntı çıban misali kalın. a71 den hallice ama galaxy note 10 lite daha akıcı neredeyse mi 10t den. Iphone ve s10 serisi dışında adam gibi telefon bulamadım ben. J7 pro j7 prime ya da j7 2016 cihazları fabrika çıkışında güncellemesiz hallerindeki hızını yeni cihazlar geçemiyorlar resmen. Eski sürüm android kurulu bir j7 pro kullanmakla mi 10t kullanmak aynı şey. Ama s20 ultra size gerçek 120hz hissini veriyor. Ne xiaomi ne de s20 ultra altındaki tüm s20 cihazları o hissi verebiliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugun siparisimden 2 gun sonra s10+ telefon geldi. Kurulum filan derken dayanamayip guncellemeyide yaptim. Pisman olmam umarim. Hazir telefon boşken pil sorunu vs yasamamak icin fabrika ayarlarina mi donmem gerekiyor. Nasil yapacagiz bilginiz var arkadaslar. Bir de resetle filan ugrasmadan boyle devam mi edeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirri S kullanıcısına yanıt

    2 defa guncelleme geldi su an

    one UI 3.0

    android sürümü 11

    google play sistem guncellemesi 1 Şubat görünüyor..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt

    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/microcase-samsung-galaxy-s10e-full-on-arka-kaplama-koruma-filmi-P334021397


    Telefonun ekranını tam sarıyor. Ben s10e için almıştım ama eminim bu markanın diğer modeller için olanı da vardır. Bu zamana kadar kullandığım en fit duran ekran koruyucu. Kamera deliği de orijinalinkinden biraz daha büyük, yandan ışık çarpınca yansıma açısı bir parça daha geniş.


    Ama gel gelelim dayanıklılık aman aman değil. Şöyle diyeyim, çok değişik bir malzeme. sivri bir cisim ile kesmediğiniz sürece oluşan darbe sonradan kendisi yok oluyor. Fakat silikonumsu yüzey zamanla çizile çizile ekran çizikmiş gibi gözüküyor.


    Geçen gün çıkarttım 6 ay da çizikler oluşmaya başlamıştı. Çekiştirerek kopartmaya çalıştım esnemedi bile doğru düzgün, çok değişik bir jelatin materyal. Aynı zamanda arka kısım için de var koruyucu. Onu da yaptım, kılıf içine toz girince çizecek edecek derdim de yok :D


    Bu fiyat bandında hadi 50 lira bandında böyle ekrana fit şekilde oturan ekran koruyucu kesinlikle yok. ZORE var bir de onu deyeceğim ama ekranı bunun gibi tam kaplamazsa diye korkuyorum. Yine 6 ay sonra değiştiririm diye bunu alacağım sanırım.


    Çok çok minik şekilde yüzeyi belli oluyor. Temperli cam koruyucular gibi tamamen pürüzsüz değil yüzeyi.


    Senin o dediğin siyah kenarlı koruyucuları da gördüm. Ya böyle aptal bir üretim olmaz. Madem kenarları öyle yapıyorsun biraz daha geniş üretin değil mi... Hepsi aynı.





  • Merhaba arkadaşlar,


    CSC değiştirmeyi yaptım sonunda. Kendim bir yöntem buldum internette araştırarak ama biraz uzun sürdü. Telefona yedekleri aktarıp uygulamalarımı kurunca ve ayarlarını yapınca burada anlatacağım. CSC değiştirme sayfasını açabildim.


    Samsung Galaxy S10 / S10+ / S10e [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clusive -- 26 Şubat 2021; 23:6:16 >
  • 
Sayfa: önceki 18791880188118821883
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.