Şimdi Ara

★ Xiaomi Mi 9 SE ★ Ana Konu (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.573
Cevap
55
Favori
281.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Instagram hikaye görüntü Lesligi için kullandığınız uygulama vs var mi? Ne yapmamız gerekiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4Vagrant kullanıcısına yanıt

    Bendede ayni sorun vardi. İmeiler kapanmadan imei attirmistim cihaza. Hersey imei atildiktan sonra basladi. ciddi sebeke Cekim sorunu yasiyordum. Arayanlar ulasamiyordu internet cekmiyordu surekli baz istasyonu degisiyordu aracta hareket halindeyken hic cekmiyordu pili cabuk bitiyordu. Daha onceden yurtici baska bir mi9se kullaniyordum maddi durumlardan satmistim. Sonra yurtdisi aldim ve imeiden sonra bu sorunlari yasamaya basladim. İnternette arastirinca band 20 olayini ogrendim. Ama sadece band20 ile bitmiyordu. Ogrendimki imeinin ilk atilma yontemi cift sim karta çin sebeke dosyasini yuklemekmis. Sonradan avrupa sebeke dosyasi cikinca bu sorun ortadan kalkmis. Size tavsiyem band20 destekli avrupa sebeke dosyasi ile imei attirmaniz. Bu sekilde imei atilinca sadece sim2 soketinden tek simle calisiyor cihaz. Ben oyle yaptim. Baska bir yere bu sekilde imei attirdim ve sorunum kokten cozuldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar. Soyle bir sorunum var. Dun aksam 12.0.2 guncellemesi geldi cihazima. 160mb lik bir guncelleme. İndir guncelle dedim. Telefon yeniden basladi ve stock revoverye girdi oylece bekledi. Bende yeniden baslattim. Tekrar guncelleme yap dedim bu sefer 2.2gb lik bir guncelleme indircem dedi. indirip yukle dedim. Yine aynisi oldu. Yenisden baslattim guncellemeye girdim simdide guncelleme yok diyor. Niye boyle yapiyor guncellemiyor sonrada guncelleme yok diyor acaba? Cihazima imei attirdiktan sonra miui 12 ye guncelledim cihazi otadan. Sonradan banka uygulamalarinda sorun oluyor diye rootu ve magiski kaldirdim. Sonrasinda bu guncellemede bunu yasadim. 1. Sorum miui12 ye guncelleyince twrp silinmis stock recoverye donmus galiba. Cunku 160mb ota update ve 2.2gb full update dosyalari i indirdim twrp ile yukleyim dedim twrp yerine stock romu gorunce anladim. Normalde stock romda zip dosyasini yukleyebiliyoruz bu cihazda main menu yaziyor altinda reboot, wipe data ve asistan diye 3 tane buton var. Nasil yuklicez bu update i?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • thecool1981 T kullanıcısına yanıt

    hepsini biliyorum hocam sağolun ama bana çift hatlı telefon lazım




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 14 Ekim 2020; 18:59:57 >
  • 12.0.1'deyim
    12.0.2 ota'da gözükmüyor
    Neler değişmiş bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otadan tekrar 12.0.2. geldi. 160mb. İndirdim. Tel yeniden basladi. Yuklerden %15 te failed hatasi verdi. Teli actim tekrar guncellemeye girdim yine 12.0.2.0 guncellemesi var dedi ama bu sefer 2.3gb. bi update paketi degil romun tamami sanirim. İniyor suan bakalim guncelleyebilecek mi? Umarim verilerim gitmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ,


    Mi 9 SE telefonumun ekranı kırıldı. Varmı istanbulda önerebileceğiniz hesaplı bir yer?

  • Guncelleme basarili oldu :) 12.0.2.0 suan. Guvenlik guncellemesi tarihi 1 eylul 2020 oldu. Bir degisiklik bir fark gorunmuyor. Umarim batarya suresi iyilesmistir. Kullanip gorecegiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf_128 Y kullanıcısına yanıt

    https://urun.n11.com/ekran/xiaomi-mi-9-se-lcd-ekran-dokunmatik-P448154633


    Eger Kendiniz degistirebilirseniz en uygun n11 de sanirim. Tabi 1.kalite yan sanayi bunlar. Orjinaller 1500 bandindadir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de ithalatçı garantili telefonum ekranı kırıldı. Orjinal ekran değişimi için servis arıyorum ama kimse bakmıyor. Planet servis adıyla bir firma garanti belgesi göndermiş ama internette hiç bir kaydı yok. Dolayısıyla onlara göndermeye çekiniyorum. Ankara'da önerebileceğiniz bir adres var mıdır?

  • Telfona IMEI atılmış yurt doşıymış kapandı.tekraradan IMEI attı tamirci telefon düzeldi.şuana kadar oldukça memnunum telefonumdan.bu son telefon herhalde küçük ekranlı.ilerde kürek gibi telefonları nasıl kullanacağız bilmem🤪

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hercul3367 H kullanıcısına yanıt

    Benimkide yurtdisi ve imei atili. Cok sukur sorunsuz guncelleme alip kullaniyorum. Her zaman kucuk boyutlu amiral gemisi ayarinda cihazlar kullandim. Bu cihazi alirkende s10e ve mi9se arasinda kalmistim. S10e boyut performans batarya olarak daha tatmin edici ama fiyati cok pahali geldi. 128 mi9se yi sifir full kutulu 1800 e almistim. O zamanlar ikinci el s10e 3000 di. Arada fahis fark vardi. Fiyat sebebiyle mi9se aldim. Ayni fiyatta olsaydilar s10e alirdim. Cunku hem daha kucuk ve hafif hemde birkac gomlek ustun. Simdide boyut agirlik radarima iphone12 mini girdi ama iosu sevmedigimden kesinlikle dusunmem. Onceleri 5s, se se2 modelleri ilgimi cekmisti ama oylece kaldi. 12 minide oylece kalacak malum fiyatlar :) gerci fiyat makulda olsa ioslu cihaz alinmaz. İphone a android kurmanin bir yolu olsa ve fiyatlari biraz dusse belki o zaman alinabilir. Oda ruya suan zaten. Velhasil kelam memnunum cihazimdan ama 2 sene sonra ne alicaz buyuk sorun. Kucuk cihaz uretmiyorlar hepsi kurek gibi telefonlarin. Ama iphone 12 miniye diger markalarda rakip cikaracaktir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • doguuk kullanıcısına yanıt

    Bir yolu Yok diye biliyorum cunku bende cok program denedim ama maalesef goruntu leş. İnstagramin iosa ozel kiyagi var. En boktan iphone da bile goruntu cam gibi oluyor. Ama androide gelince hepsi leş. Genelde tum markalarin amiral gemilerinde kalite bir tik daha iyi ama hicbiri iphonelarin yanina yaklasamiyor. Parayi veren dudugu caliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thecool1981

    Guncelleme basarili oldu :) 12.0.2.0 suan. Guvenlik guncellemesi tarihi 1 eylul 2020 oldu. Bir degisiklik bir fark gorunmuyor. Umarim batarya suresi iyilesmistir. Kullanip gorecegiz.

    Batarya suresinde ciddi iyilesme var. Miui 11 de cok rahat 6 saat ekran suresi aliyordum. Hatta 7 yi zorladigi zamanlarda olmustu. Miui 12 ye gecince 4-5 saate dustu. 5 saati hic gecemedim. 4 saatin altna dustugu zamanlarda oldu. Miui 12.0.2.0 guncellemesinden sonra dun 6 saatin ustunde ekran suresi aldim. Bugun 7 saati zorlamayi dusunuyorum. Suan %32 sarjim var. 4 saat 17dk ekran suresi aldim. 1 saat 40dk tel gorusmesi. Whatsapp gazete alisveris uygulamalari sosyal medya vs kullandim oyun oynamiyorum zaten. Bt kulaklik ve Wifi hep bagli. Konum aktif. Parlaklik %40 ve otomatik. Yani guncellemeden sonra miui 11 deki batarya kullanim sureme geri dondum. Bu beni cok sevindirdi. Sizde mutlaka guncelleyin. Eger otadan gelmiyorsa internetten 2.3gb lik romu indirin. Guncelleme kismindaki 12 simgesine tiklayin. Paletten yukleme kismi aktif oluyor. Paketten yukle secenegi ile indirdiginiz dosyanin diskteki yerini gosterin ve yukleyin. Once 160mb update paketini deneyin basarisiz olursa 2.3gb olan tam paketi denersiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • doguuk kullanıcısına yanıt
    İstediğin uygulamayı kullan gene istediğin sonucu alamazsın. Instagram maalesef android cihazlar ile hiç uyumlu çalışmıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yusuf_128 Y kullanıcısına yanıt

    Ben gsm iletisimde yaptırmıştım. 1200lira

    Üstüne koyup yeni telefon almak mantıklı geliyordu ama küçük telefon sevenler için böyle bi cihazı bulmak imkansiz gibi bir şey. Telefonu sevdiğimden dolayı yaptırdım. Pişman değilim cok güzel işçilikle yaptılar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thecool1981 T kullanıcısına yanıt

    Ben de sizin gibi s10e düşünürken, Migros'tan 2.500TL'ye satın aldım bu cihazı. Boyut benim için çok önemli, asla daha büyük bir telefon kullanmak istemem.

    Yalnız telefondan ve MIUI ara yüzünden o kadar memnunum ki bilmiyorum bozulursa, kırılırsa ne yaparız.

    iPhone 12'den başka seçenek görünmüyor. Xiaomi CEO'su açıklamıştı çünkü bu son SE modelimiz olabilir diye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Repair sonucu band 20 kapanıp hızı düşen varsa çözümü var. Bizzat denedim, band 20 gitmiş internet hızı çok kötüydü sorun çözüldü
  • celik44 kullanıcısına yanıt
    Çift hatta mı diyorsunuz ? Çift hatta band 20 repair sonucu gidiyor ama tek hatta öyle bir sıkıntı yok . Çift hatta diyorsanız kullananlar için güzel bir çözüm olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.