Şimdi Ara

Kışın Motosiklet Kullananları Sıcak Tutacak Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Motosiklet tutkunları mevsim fark etmeksizin her daim motosikletlerini kullanıyorlar. Ancak bilindiği üzere soğuk kış günlerinde rahat ve konforlu bir sürüş için doğru motosiklet termal giyim ürünleri seçimi önem kazanıyor. Biz de MOTOPLUS ailesi olarak motosiklet tutkunlarına yönelik kışlık motor aksesuarları tavsiyelerinden oluşan bir blog yazısı hazırlamak istedik. Sizler için faydalı bir içerik olmasını umar, iyi okumalar dileriz.

    Kışlık Balaklava Tavsiyesi

    Kış mevsiminde motosiklet sürüşlerinde yüzünüzü, başınızı ve boyun kısmınızı da sıcak tutmak önemlidir. Bu doğrultuda biz de sizlere bir kışlık balaklava önerisi sunuyoruz. Aşağıda gördüğünüz ürün hem sıcak kalmanızı hem de rahat bir sürüş yapmanızı sağlayacak kışlık motosiklet aksesuarları arasında yer almaktadır. Polarlı balaklava modelimiz standart beden olarak üretilmekte ve herkese uymaktadır. Kış aylarında yüz ve çevrenizi son derece sıcak tutmanıza yardımcı olur.



    MOTOPLUS Balaklava Fiyatını ve Diğer Özelliklerini Öğrenmek İçin Linke Tıklayınız

    Kışlık Motosiklet Termal İçlik Tavsiyesi – Alt ve Üst

    Kış mevsiminin soğuk günlerinde yapılan motosiklet sürüşlerinde sizi sıcak tutacak tavsiyelerden bir tanesi de motorcu termal içliktir. Örnek ürün olarak sunduğumuz aşağıdaki ürün sizi sıcak tutmasının yanı sıra rahat bir şekilde sürüş yapmanıza da yardımcı olur. Nitekim sahip olduğu ısı yalıtımlı yapısı sayesinde hem vücudunuzun sıcaklığını stabilize eder hem de cildin nefes almasını sağlayarak terlemeyi önler. Düz kilit dikişleri ise son derece rahattır. Anti-bakteriyel yapısı sayesinde de oluşabilecek kötü kokuların önüne geçer.



    LA550 Oxford Layers Termal İçlik Fiyatı ve Diğer Detayları İçin Linke Tıklayınız

    Termal içliklerden bir de üst için örnek ürün tavsiyesi verebiliriz. Aşağıda sergilediğimiz ürün tıpkı alt termal içlik ürünümüzde olduğu gibi sizi hem sıcak tutar hem de sizin rahat ve konforlu bir sürüş yapmanıza yardımcı olur. Kumaş yapısı sayesinde hem hava transferi sağlayarak cildinizin nefes almasını sağlar hem de vücut sıcaklığınızı dengede tutmanıza yardımcı olur.



    LA540 Oxford Layers Termal İçlik Fiyatını ve Diğer Özelliklerini Öğrenmek İçin Tıklayınız

    Kışlık Motosiklet Gömlek Tavsiyesi

    Motosiklet kışlık kıyafet çeşitleri arayışı içerisinde olanlara yönelik kışlık motosiklet gömleği önerisi de sunabiliriz. Rüzgar geçirmez bir yapıya sahip olan bu gömlek, hava transferi sağlayan yapısı sayesinde vücudunuzun nefes almasını sağlar ve böylelikle oluşabilecek kokuların önüne geçer. Uniseks motosiklet aksesuarları arasında yer alan bu ürün -16 dereceye kadar dayanıklıdır. Elastik bir yapıda olması sayesinde de fit görünüm ortaya koymanıza yardımcı olur. Soğuk havalarda sizi sıcak tutabilecek kışlık motosiklet kıyafeti kategorisindedir.



    LA410 Oxford Rüzgar Geçirmez Gömlek Fiyatı ve Diğer Özellikleri İçin Linke Tıklayabilirsiniz

    Motosiklet Isıtmalı Yelek Tavsiyesi

    Isıtmalı motosiklet kıyafetleri, kış aylarında motosiklet tutkunlarının en çok kullandığı kışlık motosiklet ekipmanları arasında yer almaktadır. Karbon-fiber ısı petleri son derece yumuşak ve esnektir. Bu sayede üzerinize ek bir kıyafet giyiyor gibi hissetmezsiniz. Kullanımı son derece kolay olan Oxford ısıtmalı yelek ürününde 4 karbon ısı bölgesi ve 4 adet ısı kademesi bulunmaktadır. Fileli kısmı sayesinde terlemenin önüne geçilmiş olunur. Isıtıcı motor yeleği ürününde yer alan pil, kullandığınız dereceye bağlı olarak 2-6 saat arasında kullanım sunmaktadır.



    HV700 Oxford Karbon Isıtmalı Yelek Fiyatı ve Diğer Detayları İçin Linke Tıklayabilirsiniz.

    Neopren Uzun Kollu Yelek Tavsiyesi

    Neopren motosiklet yeleği arayışı içerisinde olanlara aşağıda yer alan ürünü önerebiliriz. Soğuk havalarda ceketinizin altına giyebileceğiniz bu neopren yelek modeli Armode markadır. Uzun kollu olması avantaj sağlayan bu ürün rüzgar geçirmezdir. Hem sıcak hem de rahat bir sürüş yapmanıza yardımcı olan bir motosiklet aksesuarıdır.



    Armode Neopren Motosiklet Yeleği Fiyatı ve Diğer Özellikleri İçin Linke Tıklayınız

    Kışlık Motosiklet Montu Tavsiyesi

    Kış mevsiminin soğuk havalarında motosiklet tutkunlarının en büyük yardımcılarından bir tanesi de motosiklet kışlık mont çeşitleridir. Örnek olarak sunduğumuz bu ürün Oxford markadır. Kol ve bilek kısımları ayarlanabildiğinden kendinize göre rahat bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Suya son derece dayanıklı olan bu ürünün dikişleri bantlandırılmıştır. Böylelikle hiçbir noktasında su geçmez. Siyah renkte olan bu kışlık motorcu montu gri ve yeşil detaylara da sahiptir. Kışı sıcak geçirmek isteyen motosiklet sürücülerine bu kışlık motor montu tavsiyesini göz önünde bulundurmalarını öneririz.



    RM120 Oxford Su Geçirmez Motosiklet Montu Fiyatı ve Diğer Detayları İçin Tıklayınız.

    Motosiklet Kışlık Tulum Tavsiyesi

    Kış mevsiminin soğuk günlerinde motosiklet tutkunlarının rağbet gösterdiği ürünlerden bir tanesi de kışlık motorcu tulumu çeşitleridir. Uniseks olan bu ürünü kadın motosiklet tulum arayışı içerisinde olanlar da erkek motosiklet tulum çeşidi arayanlar da tercih edebilir. Su geçirmez yapıda olması bu ürünü motosiklet yağmurluk tulum arayanlar için uygun kılmaktadır. Rengi siyah olan bu ürünün dikişleri dahi suya dayanıklıdır. Manşet ve ayak kısımları ayarlanabilir olduğundan rahat bir şekilde kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Buna ek olarak nefes alan kumaşı terlemelerin önünde geçmektedir.



    RM3005 Oxford Motosiklet Yağmurluk Tulum Fiyatını Görmek İçin Linke Tıklayabilirsiniz.

    Termal İçlik Takım Tavsiyesi

    Termal içlik takım önerisi isteyenler için Tech 90 takım içlik modelini tavsiye edebiliriz. Teri vücuttan uzaklaştırıcı etkiye sahip olan bu termal içlik vücut sıcaklığınızı koruyabilmektedir. Kumaşı antibakteriyel olduğundan hijyen açısından da başarılı bir üründür. Bu motosiklet termal içlik %70 polyester, %30’u poliviskondan üretilmiştir.



    Tech 90 Termal İçlik Takım Fiyatını ve Diğer Detaylarını Öğrenmek İçin Linke Tıklayınız

    [B]Kışlık Motor Eldiveni Tavsiyesi[/B]

    Kış için motosiklet aksesuarları tavsiyelerimizden bir tanesi de motosiklet kışlık eldiven çeşitleridir. Aşağıda örnek ürün olarak sunduğumuz kışlık motorcu eldiveni, soğuk günlerde kullanılabilecek en ideal eldiven çeşitleri arasında yer almaktadır. 1 mm’lik derisi sayesinde yüksek seviyede koruma sağlayan bu motosiklet eldiveni, yağmurlu havalarda süetli kısmı ile vizörünüzü kolaylıkla silmenizi sağlar. Ellerinizi sıcak tutar ve buna ek olarak kaliteli yapısı sayesinde ellerinizin terlemesini önler. Su geçirmez motosiklet eldiveni kategorisinde yer alan bu ürün LED ısıtma durum gösterge ışığına da sahiptir. Isıtmalı motosiklet eldiveni arayışı içerisinde olanlara bu ürünü göz önünde bulundurmalarını tavsiye ederiz.



    HV741 Oxford Karbon Isıtmalı Kışlık Motosiklet Eldiveni Fiyatını ve Diğer Özelliklerini Öğrenmek İçin Linke Tıklayınız

    Motosiklet Kışlık Dizlik Tavsiyesi

    Motosiklet kışlık ekipman arayışı içerisinde olanlara yönelik önerebileceğimiz ürünler arasında kışlık motosiklet dizliği de yer almaktadır. Rüzgar geçirmez özelliği olan bu dizlik, diz kısmınızda yer alan eklemlerin üşümesine ve buna bağlı olarak ağrımasına engel olabilir. Kullanımı oldukça kolay ve rahattır. Esnek yapısı sayesinde diz bölgesini etkileyen hareketler yaptığınızda ürünü kullandığınızı hissetmezsiniz bile.



    LA440 Oxford Kışlık Dizlik Fiyatı ve Diğer Özellikleri İçin Linke Tıklayınız

    Motosiklet Bot Yağmurluk Tavsiyesi

    Özellikle yağmur ve kar yağışının olduğu günlerde ayaklarınızı ve ayakkabılarınızı sudan korumak gerekiyor. Bunun da en iyi çözümlerinden bir tanesi motosiklet bot yağmurluğu almaktır. Aşağıda örnek olarak sunduğumuz ürünün 2 boyutu bulunmaktadır. Tamamen kaymaz bir yabana sahip olan bu ürünün ayak bileği ve baldır kısımları elastik olduğundan kolay bir şekilde ayarlanabilmektedir. Su geçirmezliği tam olarak sağlamak adına dikiş kısımları bantlanmıştır.



    OB Oxford Bot Yağmurluğu Fiyatı ve Diğer Özellikleri İçin Linke Tıklayınız

    Oxford Kışlık Motosiklet Çorabı Tavsiyesi

    Kış günlerinde vücudu sıcak tutmanın yanı sıra rahat ettirmenin de önemi çoktur. Bu doğrultuda motosiklet sürülürken giyilecek çorap tercihleri doğru yapılmalıdır. Giyilecek çorap hem sıcak tutmalı hem de hava transferi sağlayarak ayak sağlığına zarar vermemelidir. Bu doğrultuda sizlere Oxford marka kışlık motosiklet çoraplarından bir ürün tavsiyesi verdik. Aşağıda gördüğünüz ürün son derece rahat ve uzun ömürlü bir üründür. %75’i pamuktan üretilen bu çorapların %11.4’ü polyester, %7’si likralıdır.



    OF814 Oxford Coolmax Kışlık Motosiklet Çorapların Fiyatını Link Üzerinden Görüntüleyebilirsiniz.

    MOTOPLUS ailesi olarak kışlık motosiklet aksesuarları ve kıyafetleri arayanlara yönelik hazırladığımız blog yazısının sonuna geldik. Size uygun olduğunu düşündüğünüz ürünü hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilir, diğer motosiklet aksesuarları için sitemize göz atabilirsiniz.

    Kaynak: https://www.motoplus.com.tr/yazi/165/Kisi-Motosiklet-Uzerinde-Gecireceklere-Sicak-Tutacak-Tavsiyeler







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.