Şimdi Ara

Google Chrome tarayıcısının Android versiyonu için karanlık mod testlerine başlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google'ın karanlık mod özelliği ile ilgili pek çok sızıntı ortaya çıktı. Bunlardan biri de Chrome tarayıcısına entegre edileceğiydi. Bugün ise Android için Chrome üzerinde testlerin yapılmaya başlandığı görüldü. Tarayıcının 73 numaralı yeni beta sürümünde karanlık mod özelliği denenebiliyor.

    Test aşamasında


    Karanlık mod özelliği hala test aşamasında. Bazı metinler ve bağlantılar siyah renkte kalmış ve bu yüzden siyah arka plan üzerinde okunmaları oldukça zor oluyor. Bu tarz sorunlar giderildikten sonra final sürümüne kavuşacaktır. Bildiğiniz üzere Chrome içerisinde gizli sekmeye geçtiğinizde de uygulama karanlık bir yapıya bürünüyor. Ancak gizli sekmede açılan menüler beyaz olarak kalacak. Bu da karanlık mod ile arasında farklılıklar oluşmasını sağlıyor.


    Ayrıca Bkz.Xiaomi’den dört tarafı kavisli ekrana sahip telefon patenti

    Android Q sürümü ile sistem çapında karanlık mod desteği geleceği daha önceden öğrenildi. Hatta Chromium kaynak kodlarında Android Q işletim sisteminin sistem çapında karanlık mod özelliği hakkında bazı bilgilere rastladık. Görünen o ki Google, en azından kendi uygulamaları için karanlık mod desteğini Android Q tanıtımına kadar yetiştirmeyi planlıyor. Bu yıl 7 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan Google I/O geliştirici konferansında Android Q işletim sistemini ve onunla birlikte gelen karanlık mod desteğini görmemiz olası.








  • Bazen bakiyorum da cok buyuk bir yenilik varmis gibi konu aciliyor.
    Alt tarafi mesela ornek #FFFFFF renk duzenini #000000 olarak degistirmek.
    Yok test edilme asamasina geciliyor falan felan cunku uygulamada gezinirken coker falan 5 ay test edilmesi lazim.

  • Çökmeyle ilgili olduğunu düşünmüyorum ama tasarım bütünlüğü söz konusu neticesinde, adamlar geleceği düşünerek de hareket ediyorlar. Sadece bugüne göre hareket etseler bu kadar buyuyemezler zaten 🙂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung internette kullanıyorum gözüm rahat ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ben de :-) Son derece hizli ve dark mode'u da harika :-)

  • androidde uc browser tek geçerim abi. video indir, reklamsız youtube izle, reklamları dibine kadar engelle, foruma bile çok hızlı giriyor daha ne olsun. ha birde dark mode var tabisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.