Şimdi Ara

Acil monitör önerisi 4000tl ye kadar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kolay gelsin eski Asus ah ips 27 monitorum 4 sene sonunda kondansatör şişmesi sonucu tamamen oldu tamir ettireceğim ama sonrasında satacağım. Acil monitör tavsiyesine ihtiyacım var.

    Limit 4000tl ye kadar oyun hiç oynamıyorum sürekli iş için ve aralarda film için kullandığım için 1ms gibi tepki sürelerine ihtiyacım yok. 27 monitör arıyorum daha büyüğü kullanamadım.
    Bircok markaya baktım ama kararsız kaldım.

    Asus mg279q serisi çok övdüler ama emin değilim panel kalitesi önemli benim için acil tavsiyeleriniz bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Film için kullanıyorsanız IPS panel önermem hocam, karanlık sahnelerde IPS Glow denilen olay hele ki bir de üstüne BLB yüksek bir monitöre denk gelirseniz sizi çıldırtır, hiç keyif almazsınız. Bu durumda sizin için en iyi seçenek VA panel gibi görünüyor, onlarda da Color Banding problemi sık maalesef, iyi araştırıp internet yorumlarına bakmak lazım.
  • https://www.hepsiburada.com/dell-u2718q-27-5ms-hdmi-display-mdisplay-4k-uhd-ips-monitor-p-HBV00000BLMAM?magaza=Weblegelsin hocam bu panelde ah ıps var en gelişmişdir ıpslerin içinde film ve diger işler için çok çok işini görür dell garanti konusunda iyi bir firma sıkıntı olmaz sorunlu gelirse iyi forumlar dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.