Şimdi Ara

APEX LEGENDS [XBOX ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
5
Favori
14.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • APEX LEGENDS [XBOX ANA KONU] APEX LEGENDS [XBOX ANA KONU] APEX LEGENDS [XBOX ANA KONU]

    Birlikte oynamak isteyen dostlar için ;

    APEX LEGENDS [XBOX ANA KONU]

    KARAKTERLER VE ÖZELLİKLERİ ;

    Bloodhound
    Pasif Özelliği: Düşmanın arkasında kalan izleri görebilir.
    ”LB” Özelliği (Allfather’in Gözü): Bu özelliği kullandığınız zaman belirli bir alan çerçevesinde yaklaşık 3 saniye önünüzdeki izli düşmanları, tuzakları ve ipuçlarını görüyorsunuz.
    ”LB + RB” Özelliği (Av Canavarı): Karakterin duyuları genişler, ”Q” özelliğine nazaran daha geniş bir alanda düşmanı görebilirsiniz. Ayrıca karakter bu özelliği kullandığında ekstra hareket hızı kazanıyor.

    Bangalore
    Pasif Özelliği: Koşarken karakteriniz hasar alırsa daha hızlı koşmanızı sağlar.
    ”LB” Özelliği (Smoke Bombası): Bu özelliği kullandığınızda 3’lü bir sis bombası kullanmış olursunuz. Böylece attığınız bölgeye doğru 3 sis bombası patlayacaktır. Rakip oyuncuları şaşırtmak ya da rakiplerden kaçmak için bu yetenek çok etkili olacaktır.
    ”LB + RB” Özelliği (Topçu Bombardımanı): Bu özelliği kullanırken belirli bir alanı seçiyorsunuz ve saniyeler içinde o bölgeye birden fazla füze düşüyor. Rakipleri bunaltmak ve hasar vermek için gerçekten etkileyici bir yetenek.

    Caustic
    Pasif Özelliği: Bu karakter tam bir zehirli gaz karakteri. Atacağınız zehirli gazla, gazdaki düşmanları görmenizi sağlar.
    ”LB” Özelliği (Gaz Tuzağı): Zehirli gaz tuzaklarını istediğiniz yere kuruyorsunuz. Bu tuzaklar vurulduğunda ya da tetiklendiğinde zehirli gaz çevreye yayılıyor ve düşmanların canını götürmeye başlıyor.
    ”LB + RB” Özelliği (Zehirli Gaz Bombası): Bu özelliği kullandığınızda yoğun bir zehirli gaz çevreye yayılıyor ve o gazın içinde olanların canı epeyce gidiyor.

    Gibraltar
    Pasif Özelliği: Gibraltar yere düştüğünde rakip mermilerin hasarını engellemek amacıyla bir kalkan görevi görür.
    ”LB” Özelliği (Koruma Kubbesi): 15 saniye boyunca hasar işlemeyen bir koruma kalkanı. Ancak bu koruma kalkanı yeteneğini aktifleştirdiğinizde siz de rakibinize hasar vuramıyorsunuz.
    ”LB + RB” Özelliği (Savunma Bombardımanı): Bangalore karakterinin ultisine oldukça benziyor. Yine bir yer işaretliyorsunuz ve o bölgeye saniyeler içerisinde füze atılıyor.

    Lifeline
    Pasif Özelliği: Takım arkadaşlarından biri düşmüşse ve Lifeline kaldırmaya gitmişse karşı cepheye karşı bir koruma kalkanı ortaya çıkıyor. Ayrıca iyileştirici maddeler %25 daha hızlı kullanılır.
    ”LB” Özelliği (İyileştirici Drone): Bu özelliği kullandığınızda bir drone gezmeye başlıyor. Takım arkadaşlarınızdan hangisinin canı azaldıysa, drone onunla bağlantı kurup can veriyor. Eğer takım arkadaşlarınız uzaktaysa, takım arkadaşlarınızı yanınıza çağırıp iyileştirici drone’u kullanmasını isteyebilirsiniz. Özellikle cephe çatışmalarında bu özellik çok işinize yarayacak.
    ”LB + RB” Özelliği (Bakım Paketi): Tüm Battle Royale oyunlarında bulunan drop olayını Lifeline karakteri kendisi yapıyor. Bu özelliği kullandığınızda belirlediğiniz bölgeye saniyeler içerisinde drop iniyor ve içinden önemli savunma eşyaları (özellikle Kask ve 3. Seviye Yelek) çıkıyor.

    Pathfinder
    Pasif Özelliği: Güvenli bölge’nin (safezone) bir sonraki yerini bu özellikle öğrenebilirsiniz.
    ”LB” Özelliği (Kanca): “Kanca” kabiliyetiyle birlikte bir duvara kanca fırlatıp hızlıca o yere ulaşabilirsiniz.
    ”LB + RB” Özelliği (Zipline): Taktiksel olarak ya da bir yere daha ulaşmak için herkesin kullanabileceği bir ZipLine oluşturabilirsiniz.

    Wraith
    Pasif Özelliği: Tehlikeye ya da rakip takım oyuncularına yaklaştığında bir ses sizi uyarır. Kulaklarınızı iyice açın!
    ”LB” Özelliği (Görünmez): Bu özelliği kullandığınızda belirli bir saniye görünmez olabilirsiniz. Çatışmalarda çok önemli bir özellik olan Görünmez özelliği ile birlikte çatışmalardan kaçıp kendinize yeni bir konumlandırma yapabilirsiniz.
    ”LB + RB” Özelliği (Kara Delik): Tüm ekip üyelerinin kullanabilmesi için kara delikler açabilirsiniz. Bu kara deliklerle birlikte başka bir bölgede tüm ekip arkadaşlarını bir araya toplayabilirsiniz.

    Mirage
    Pasif Özelliği: Ultinizi kullanıp kaçtığınızda karakteriniz 5 saniye boyunca gizlenebilir.
    ”LB” Özelliği (Sahte Yem): Düşmanı şaşırtmak için karaktere benzer bir yem gönderirsiniz.
    ”LB + RB” Özelliği (Ekip Çalışması): Düşmanları şaşırtmak ve rahatsız etmek için sahte Mirage karakterleri gönder.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • BloodHounder kullanıcısına yanıt
    BloodHounder demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

    Orijinalden alıntı: BloodHounder

    Hocam peki o sarı ile mor zırh arasındaki fark ne?
    sarı eşyalar morlar ile aynı istatistiklere sahip ama ekstra özellikleri var... mesela sarı zırh ile yerdeki adamı finisher ile öldürürsen zırhın full'lenir... sarı yer kalkanı ile yere düştüğünde kendi kendini canlandırabilirsin... sarı kask ulti ve normal skill'in dolma sürelerini kısaltır... sarı sırt çantası medkit ve shield tarzı süreli kullanılan eşyaların kullanım sürelerini yarı yarıya kısaltır...
  • Titan olmayacakmış sanırım oyunda.. İsminde Apex Legends..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 4 Şubat 2019; 12:39:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet benim baktığım birkaç inceleme yazısında da Titan'lardan bahsetmiyor ama geneli tam anlamı ile belirsizliğini koruyor. Ddediğin gibi Apex Legends adı altında piyasaya sürülecek oyun. Bir nevi yeni mod gibi geleceğini düşünürsek Titan'ların olmamaması için bir sebep göremiyorum. Olması taraftarıyım açıkçası.
  • Oyun bitmiş ve yakın zamanda mobil hariç tüm platformlarda yayinlanacakmis. Ücretsiz olacakmış.
    Titan olaydı kendine has kitlesi olabilirdi. Herkes dener bırakır sanırım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birçokları zaten Titan'lar için gelecektir. Olmsazsa eğer mutlaka geri döneceklerdir. Aslında bu yeni modun oyun mekanikleri çok farklı olacakmış deniliyor. Bekleyip görelim. İstirmisin adamlar Titan'ları droplara yerleştirsin droptan Titan çıksın :)
  • Oyunu indirdim fakat oyunun dili Almanca. Herhangi bir dil seçeneğinde çıkmadı ve ayarlarda da yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savior Fenix kullanıcısına yanıt
    Dostum ben henüz deneyemedim akşama inşallah. Ama tek dil olması abes geldi bana. Başka dillerinde olması lazım diye düşünüyorum. Denediğin kadarı ile nasıl oyun. Etkisi uzun sürer mi yoksa geçici bir heves olarak mı kalır.
  • Şahsen titan olsaydı herhalde indirmezdim :) titanfall ın pvp sini severim ama işin içine titanlar girince sıkılıyordum :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende indirdim akşam bir maç deneyebildim. Bugün fırsat bulursam gireceğim tekrar. Oyunu ekip olarak oynamak isteyen olursa habet etsin. Grafikler, silah kontrolü, vuruş hissi çok hoşuma gitti bu arada.
    Not : titan olsa bende indirmezdim şahsen çok karmaşa olurdu gizlilik üzerine oynanan oyun kim nerde neyapıyor anlaşılırdı kendi fikrim böyle daha iyi olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garrote -- 5 Şubat 2019; 11:17:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titan konusunda benim tam olarak bahsetmek istediğim aslında şu idi, şimdilerde bilgiğimiz battle royal tarzı oyunların sayısında ki artış malumunuz. EE hepsinin hemen hemen aynı oyun mekaniklerine sahip olduğu da ortada. Yani şöyle titan lar ile meydan muhaberesi gibi bir mod bekledim açıkçası. Ne biliyim eğlenceli olur gibi geldi. Öte yandan eğer olurda denk gelir isek oynamak için ekleyebilirsiniz beni.

    GT : GavurboganHerif
  • Grafikleri güzel, overwatch i anımsatıyor bazen ama onun kadar hızlı degil. Oyunun dili almanca İngilizce karışık, güncelleme gelir bugün ona.
    Oyuna biraz şans verelim bakalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Savior Fenix

    Oyunu indirdim fakat oyunun dili Almanca. Herhangi bir dil seçeneğinde çıkmadı ve ayarlarda da yok
    Hocam düzeltebildiniz mi dili?Benim de Almanca oldu da

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet olası oyun Almanca olmasa oynayacağız da. Bir tek Xbox'ta var bu bug nedense.
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    Konsolun klavye dilini ve store bölgesini usa yapın düzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun gümbür gümbür geliyor. Saatler içerisinde downloadı milyonları aşmış. Birçok kişinin ilk yorumları olumlu yönde. Yoksa beklentiler mi bu kez aşağıda kalıp sonuçlar şaşırtıcak. Şu mesaide bitmedi gitti, zull oldu bugün arkadaş. Millet kaçıncı kill'ini, win'ini aldı. Sabırsızlanıyorum denemek için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Konsolun klavye dilini ve store bölgesini usa yapın düzelir.
    Bu şekilde düzelmiyor. Almanca halen. Oyunu indirirken bu şekilde indiriyor muhtemelen zaten dil seçeneği yok oyunda. Almanca indirmiş. Baştan indirilse düzelir belki de ben bununla uğraşmam.
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    Oyunu usa store dan indireceksiniz TR den değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de oyun iniyor akşama bakacağuk.. 60 fps mi oyun bu arada. Pubg 30 fps yi bile stabil veremiyor one x te bile. Şöyle yağ gibi aksın vuruş hissi iyi olsun bu oyun tutar hem de bedava.

    Oyuna 3 kişi giriliyormuş isteyen ekleyebilir: GOKTURKLER 1453

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 60 fps çalışıyor ve yağ gibi akıyor , vuruş hissi Titanfall oynayanlara yapancı gelmez , respawn dan kötü oyun çıkmaz , normalde bu tür oyunları oynamam ama bu oyunun başından kalkmadım adamlar farklı bir şeylerde katmışlar türe , takım arkadaşlarınız ölse dahi belli spawn noktalarında tekrar spawn edebiliyorsunuz arkadaşlarınızı. En azından bir şanş verin oyuna

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan0101

    Oyun 60 fps çalışıyor ve yağ gibi akıyor , vuruş hissi Titanfall oynayanlara yapancı gelmez , respawn dan kötü oyun çıkmaz , normalde bu tür oyunları oynamam ama bu oyunun başından kalkmadım adamlar farklı bir şeylerde katmışlar türe , takım arkadaşlarınız ölse dahi belli spawn noktalarında tekrar spawn edebiliyorsunuz arkadaşlarınızı. En azından bir şanş verin oyuna
    Dostum iştahımı kabarttın bu yorumunla. :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.