Şimdi Ara

Huawei P10'da yaşadığım sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba. Yaklasik 10 aydir P10 kullaniyorum. Performans olarak bi sıkıntım yok. Ancak özellikle son 1 aydir bazı sıkıntılar yasiyorum ve büyükdere caddesindeki servise gidicem.

    Öncelikle dokunmatikte bazi sorunlar var. En basitinden Instagram'da ana sayfada hikayeleri sağa kaydiricam ama hep sayfayi yeniliyor. Bazen internet sayfasinda kendiliginden ekrana zoom yapıyor falan. Kilit ekranini acmak icin saga kaydirinca tam olarak kaydirmiyor vs. Ayrica mesela donanimhaberdeyim di mi, yukardan pencereyi asagiya indirdigimde silik bir sekilde bazi yerler gözüküyor. Resimle gostereyim size.

    2.ve 3.cü sikintimda sarj yuvasi ve kamera odaklamamasi sorunu var. Durduk yere kamera bazi uzak yeri odaklayamiyor. Sarj sorunuda kabloyu taktigimda sıkı bir sekilde tutmuyor. Telefonu elime alsam ucun yarısı telefondan cikiyor ve sarj etmiyor.

    Biraz uzun oldu ama bunları buraya yazma nedenim bu sorunlari yasayan varsa servis disinda bir çözümü var mi? Bir de servise versem kullanici hatasından geri yollarlar mi? Valla telefonu sadece bi kere dusurdum ve yazdan önceydi. Ozellikle sarj ve kamera olayi yakin zamanda olan bir sey.

    Dokunmatikte silik diye anlatmak istedigim olayda ss alip foto yükledim ama benim ekran sikintili oldugu icin siz goremiyormussunuz Mesela klavyede sol en başta Google'ın G logosu var ve ekranda koyu bir yer varsa bu G logosu ekranda silik bir sekilde gozukuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaraziVKayra -- 1 Şubat 2019; 18:44:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.