Şimdi Ara

Eski aracını tekrar satın almak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar. Geçenlerde 3 yıl önce sattığım Toros marka aracıma ilanlarda rastladım. Araba bendeykende çok temizdi, sahibi de aynı şekilde kullanmış. Arabaya şu an ihtiyacım olduğundan değil, kendi aracım zaten var ama imkanım olsa heves için tekrar alır kapının önünde arada sırda binmek için alırdım diye düşünüyordum.

    Sizlerin başından böyle olay geçen var mı? Hatırası vardı çok seviyordum diye düşünüp tekrar aldığınız aracınız oldu mu? Ya da ne biliyim eşe dosta satmışsınızdır, denk geldikçe yine binip kullanıyorsunuzdur. Nasıl bir duygudur sizce. Yorumlarınızı merak ettim.

    Bir ara youtubede denk gelmiştim mesela, çocukları el birliğiyle babalarının yıllar önce ailesini geçindirmek için kullandığı kamyonunu yıllar sonra arayıp satın alarak babalarına hediye etmişlerdi. Sevincinden ağlamıştı babaları..







  • babamın 2000 yılında sattığı, 97 senesinde sıfır aldığı fiat tipo marka aracını, aynı plakası ve fabrika rengiyle haziran 2018'de sahibinden.com'da 14.750 lira'ya satılırken görmüştüm. duygulandım. o arabada çocukluğum geçti. babam 58 bin km'de iken satmış, ilanda eğer km bikaç kere düşürülmediyse 206 bin'de idi. bordo, nefis bir rengi vardı tabii ilanda o renk iyice solmuştu, yanmıştı...

    param olsa? alırdım. arabanın jantlarını değiştirmişler, apaçi süsleri takmışlar. hepsini söker orijinal etiketlerini, jantlarını, aklına gelen her şeyini takar, tekrar aynı rengine boyatır kullanırdım...
  • Değişik bir duygudur eminim. Bende hem kendimizin hem eşin dostun arabasına trafikte ya da ilanlarda çok denk gelirim. Görünce onlar da şaşırırlar hep sana denk geliyor diye.

    Ayrıca dikkatimi çekti, benim yorum/sorularıma sıklıkla yanıt verenlerden birisi sizsiniz. Teşekkür ederim
  • 3 ay kadar önce Lada Vega aracımı komşu köyden biriyle takas ettim. Gördükçe içim gidiyor. Satacağın zaman önce bana haber vereceksin dedim. Eli ayağı düzgün, iyi nitelendirilebilecek araçlar 40 binden başlıyor. 40 bin çıkaramazsam yine Lada alacağım, öncelik tabiki verdiğim Lada olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.