Şimdi Ara

A101 BORON 24.90TL(ETİ MADEN) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
8
Favori
61.822
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    30 yaşına kadar bunu mu öğrendin..vah vah..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: funky soul

    30 yaşına kadar bunu mu öğrendin..vah vah..
    Hoşgeldin İnternet Explorer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulaşık deterjanı da yapılmalı. Şu an kullandıklarımız çok zararlı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz migrostan 4kg lık ambalajında 22.50 ₺ ye aldık, içeriğinde kimyasal olmaması harika, eşim astım hastası kokusuz olması o yüzden bizim için çok önemliydi. Kullandık ve gerçekten beklentimizin çok üstünde bir ürün çıktı, bu arada yerli olması, %100 kendi ürünümüzün bu denli kaliteli olması ayrıca bizi gururlandırdı. İnşallah diğer temizlik ürünlerini de yaparlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chantodowill kullanıcısına yanıt
    alın kardeşim
    tertemiz yıkıyor ve kesinlikle evde kuruyan çamaşırlar koku yapmıyor 1 aydır kullanıyoruz gayet güzel ve ayrıca evde kuruyan çamaşırlar kansorejen etki yapıyor bilyorsunuz bunda kimsayal yok koku yok kansorejen yok
  • Bizde aldık ve kullandık. Gayet güzel yıkıyor. Çekinmeden, çok fazla düşünmeden alabilirsiniz.
  • sayims S kullanıcısına yanıt
    Eti Maden 1. Değil 15. Büyük ihracatçı.

    Bu deterjan “ağartıcı” etkili. 21. Yüzyılda kimse ağartıcı deterjan kullanmaz çamaşırların boyaları dokumaları değişti modern deterjan sanayisi kol kola ilerliyor. Eti matik-boron çamaşırları yıpratır, boyalarını söker. Zaten şaka gibi 60 derecede yıkama tavsiyesi var. Günümüzde kim hangi çamaşırı 60’da yıkıyor? Halkın %1’i belki, o da takıntıdan ve ayda bir yeni çamaşır alırlar.

    Bu deterjan 1960’larda kullanılırdı. Bugün çevreci denilen ürüne çevre dernekleri bile destek vermez. 60 derece yüksek enerji maliyetini kimse teşvik etmez. Tekstil üretiminin çevreye verdiği zararı bilenler yıpratıcı ağartıcı deterjanları yaygınlaştırıp atıkları artırmak istenmez.

    Deterjan teknoloji işi. Zararı tabi ki var ama kumaşla birlikte güncel ilerlemesi gereken bir alan. Forumda Ariel’in ariel şaron’a ait olduğundan farklı bir sohbet olması sevindirici.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    1) Etimaden Türkiye'nin en büyük net ihracatçısı, tekrar araştırın
    2) Bütün deterjanlar ağartıcı içerir, hatta çoğunda içinde temizlenmeyen kirleri görünmesin diye kapatan kristalize kimyasallar(parlatıcı) vardır. Bor bileşiği ağartıcı ve yumuşatıcıdır. Fosfat türevlerinin zararlarını okuyun.
    3) Boron'un neden piyasaya sürüldüğünü ve hikayesini anlattım kimse almak zorunda değil. Artıları ve eksilerini değerlendirirsin ona göre alırsın.
  • Yerli dedik,milli dedik aldık ama çamaşırların üzerinde hala deterjan kalıntısı bırakıyor.Leke çıkarmada da istediğim performans yok.Bir Omo ya da Ariel değil maalesef.Hevesle, yeni formül iyidir diye aldık,umduğum gibi değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: medjaii

    Bulaşık deterjanı da yapılmalı. Şu an kullandıklarımız çok zararlı.
    Ben de aynı fikirdeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlık manipülasyona çok açık bir başlık, burada fazlasıyla bilindik markaların satıcılarının bu ürünü kötüleyen mesajları olacaktır. Tabi onları da anlıyorum ekmek parası gidiyor sonuçta, ve işin sonunda haklı da çıkabilirler ürün diğerlerini geçemeyebilir. Fakat ben bir süre şans verilmesi gerektiğine inanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende çok bilindik bir sıvı deterjan aldım renkliler için ama kirleri çıkarmadım onun yüzünden şimdi tekrar makineye atıcam. O yüzden en markalılar bile istediğim sonuçu vermedi. O yüzden yerli ve milli deterjan alıcam. Bence yerli ve milliye fırsat verilmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski paket bari 5 kg idi, 22.5 ile denemeye değer bir fiyat olurdu. Ama şimdi 4 kg ve kilosu 5.6 tl, toptan alımlarda omo bile alınıyor o fiyata. Bir lansman ürünü ancak bu kadar kötü pazara girebilirdi!
  • 60 Derece beyaz camasirlari yikadim. Bayagida bol koymustum ama sonuc hic memnun edici degil. Resmen hayal kirikligi. Zaten tuz gibi normal deterjanla alakasi yok. Bir daha alacagimi pek sanmiyorum. 60 derecede bile lekeler duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.