Şimdi Ara

İşte karşınızda Aston Martin'in ilk elektrikli otomobili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • İngiliz otomobil devi Aston Martin, V12 motorlu Rapide S'in elektrikli versiyonu olarak yollarda boy gösterecek bir araç üzerinde çalışıyor. Şirketin CEO'su Andy Palmer sosyal medya hesabından  elektrikli sedanın bir videosunu yayınladı. Twitter aracılığı ile yayınlanan görüntüde Rapide E prototipinin ilk kez kendi elektrik motorundan aldığı güçle hareket ettiği görülüyor.

     

    Ayrıca Bkz.Akıllı lambalar WiFi şifrenizin ele geçirilmesine sebep olabilir
    Rapide E, çift elektrik motoruna güç veren 65 kWh kapasiteli 800 voltluk bir batarya sahip. Motorlar kombine olarak 602 beygir güç ve 950 Nm tork üretebiliyor. Otomobilin menzili ise yaklaşık 321 km olacak. Ayrıca bataryası 400 V/50 kW'lık bir şarj ile 1 saat içerisinde tamamen dolabilecek. 800 voltluk bir prize takıldığında ise saatte 500 km'lik menzil sunacak seviyede şarj edilebileceğini de belirtelim.

     



    Rapide E ne zaman asfalta inecek?


    Şirket CEO'su tarafından yayınlanan video, prototipin otopark boyunca yavaş şekilde ilerlediğini gösteriyor. Yüksek hızda giderken göremesek de en azından artık gelişim sürecinin hangi aşamada olduğunu biliyoruz. Rapide E, Aston Martin'in ilk tamamen elektrikli otomobili olacak. İngiliz üreticinin aracı bu yılın dördüncü çeyreğinde piyasaya sürmesi bekleniyor.




  • Elektrikli arabada o ön ne ya . Aston Martin yazınca gireyim de güzel tasarım göreyim dedim. Zaten anca görebiliyoruz onu da yapamadık.

  • 65 kWh nedir satmayan bir model olacak sonrada ağlayacaklar elektrikli otomobil satamıyoruz diye... Rakipleri en az 95 kWh batarya sunarken cidden 65 kWh komik...

  • elektrikli otomobillere bakıyorsun en dandiği 350-400 beygir.

    ya çok değil yere dökülen kırıntıları bizim arabalara dağıtsalar koysalar benim araba 1.2; bir de şehir içi için 50-80km menzilli şöyle 80-100 beygir bir motor verseler benim araba hem uçar hem de tüketmez; hoş zaten pek tüketmiyor da sıfırı görürüz.

    biz bu elektriklilerin anca rüyasını göreceğiz sanırım.
  • 100 tane üretecekler zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haberelectro

    100 tane üretecekler zaten.
    "100 Adet" demeselerdi Taycan veya Model S karşısında satma şansı yoktu zaten, sınırlı tutmakla iyi etmişler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.