Şimdi Ara

Raspberry Pi ile harmanlanmış gitar konsepti ile tanışın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Eğitim projesinden dünya devi bir bilgisayar markasına dönüşen Raspberry Pi geliştirici kartları, ilginç projelere ilham kaynağı olmaya devam ediyor. İki müzik firması Raspberry Pi entegre ettikleri bir gitar konseptini tanıttı.


     


    İki iş bir arada


     


    Elektro gitar konsepti standart tellerin yanında bir de dokunmatik bir sentezleme modülüne yer veriyor. BioTek 2 synthesizer yazılımı barındıran bu modül farklı tınılar elde etmenize yardımcı oluyor.


     


    Ayrıca Bkz.Alphabet’in geliştirdiği EKG destekli akıllı saat, ilaç biriminden onay aldı

    5 inçlik dokunmatik ekrana sahip sentezleme modülü biraz eğimli ve kullanıcıya doğru bakıyor. Normalde bu tür bir yazılım için harici bir bilgisayar sistemine ihtiyaç duyuyorsunuz ancak ekip bir Raspberry Pi geliştirici kartı ile bu soruna çözüm bulmuş. Yazılım içerisinde Richard Devine ve Christian Halten imzalı 500 civarında örnek yer alıyor.


     


    22 perdeli olan gitar hem modülden hem de tellerden gelen sinyalleri alt kısımdaki karıştırıcı ile harmanlamanızı sağlıyor. Sonrasında oluşan tınıları enstrüman jakı üzerinden dışarıya aktarabiliyorsunuz.


     


    Dokunmatik sentezleme modülünü şarj etmek için gitarda bir USB girişi yer alıyor. Yine bağlantı için alt kısımda bir Ethernet girişine yer verilmiş. Müzik tutkunlarını heyecanlandıran gitar konseptinin ne zaman piyasaya çıkacağı bilinmiyor.


     







  • ilginç bi ürün.tamamen kablosuzu da çıkar piyasaya

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.